Community Status Updates
Getekid → Serperoth
Λοιπόν, μην νομίζεις ότι επειδή δεν έχω κάνει τίποτα όλες αυτές τις μέρες σε έχω ξεχάσει!!! Η εξεταστική μπορεί μόνο να σου δώσει λίγο χρόνο!!! Σήμερα θα έρθεις, έτσι;; Μπορεί να μην προλάβω σήμερα επειδή κάτι προέκυψε και δεν θα κάτσω πολύ αλλά you are still on my list of people to torture!!!
Αν δεις το βιντεάκι 55 φορές ακόμα και σιχαθείς το winking τότε οκ!!
Jun 20 2011 16:09
Maya-chan → Night Wizard Seal
Πληροφορική στον Πειραιά. ^ ^ Μηχανολογία δεν πιάνω τελικά αλλά την πληροφορική την ήθελα πιο πολύ.
Jun 20 2011 15:47
MisaYoshiko → Ramona
σ ευχαριστω πολυ^^ και αν θελησεις κανενα πινακα εδω ειμαστε:Ρ
Jun 20 2011 15:40
didimakia → MisaYoshiko
Μπα, απο ελευθερο σχεδιο ειναι σκραπας.
Δεν εγινε τιποτα γτ φαγαμε πουλο με τις βασεις και οι προπερσυνες που σ'ειχα πει ανεβηκαν κι αλλο. Ο αδερφος μου περασε Λαρισσα και εγω δεν περασα για 5 μορια χαχχα
Jun 20 2011 15:31
Adventurer → LuluChan92
Καλησπερα LuluChan. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο επιτρεπτο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels ενω η δικη σου με την εικονα και το quote ξεπερναει τα 350. Παρακαλουμε να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες μας.
Jun 20 2011 15:19
Adventurer → Mike The Great
Καλησπερα Mike. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο επιτρεπτο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300. Παρακαλουμε να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες μας.
Jun 20 2011 15:19
MisaYoshiko → didimakia
εννοω επειδη ειπες οτι ξερεις οτι δεν ειναι σωστη μπας και με βοηθουσες τι να κανω :Ρ και τωρα ειδα και την συζητηση που καναμε περυσι. τι εγινε τελικα με τις μεταγραφες κ αυτα π ηθελες?
Jun 20 2011 15:13
didimakia → MisaYoshiko
Βασικα δεν ξερω τι εχει, εσεις λετε οτι δεν σας αρεσει. Εγω την λατρευω <3
Jun 20 2011 15:10
MisaYoshiko → shinigami94
οχι, στο σπιτι εχω ratio 10 αν δεν κανω λαθος. απλα ειμαι δουλεια και δε θελω να μπω απο δω, ουτε να κανω αλλο προφιλ
Jun 20 2011 13:12
Kai → Napster
:hahaha: Θέλω μια φορά να διαβάσω κάτι από τον Watsuki με λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση και ενουσιασμό χωρίς να χρειάζεται να μιλάει για παιχνίδια ή για καινούργιες φιγούρες της Marvel που αγόρασε. Ωραίο ήταν το one shot παντώς, thanks for sharing.
:hahaha: Αν σιγά-σιγά αρχίσουν να εξαφανίζονται και τα backgrounds θα ξέρουμε πλέον ποιος φταίει.
Τα σίγουρα είναι το [B]Usagi Drop [/B](με χίλια) και η 2η season Baka To Test. Μετά λογικά η δεύτερη season NuraMago και το Morita-san. (Ισως και το Kore Wa Zombie, ακόμα το σκέφτομαι)
Τελικά [I]δεν[/I] θα αγγίζω το No.6 γιατί διαβάζω το manga και πραγματικά αν δεν ήθελα να δω πού στο καλό το πάει θα το είχα κάνει drop ήδη λόγω των χαρακτήρων οπότε μου είναι αρκετό. Και μάλλον θα ρίξω μια ματιά στα Dantalia και Kami-sama Dolls.
You?
Jun 20 2011 13:10
MisaYoshiko → shinigami94
και οπως ειδα στη συνομιλια μας σε ευχαριστω μια φορα το χρονο :Ρ
Jun 20 2011 12:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed