Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → Adventurer

Συγνωμη δεν το ηθελα θα το κανω αμεσως.
Jun 20 2011 19:18
Photo

Napster → Kai

Βασικα ο Watsuki νομιζει οτι ειναι κανας απλος manga-ka (He is awesome!) και θεοποιει αρκετες φορες αλλους (μεσα σε αυτους και ο Kishi >.>), οσο για τα Marvel συμφωνω μαζι σου, ετσι και αλλιως ποτε δεν μου αρεσαν οι χαρακτηρες απο Marvel.:hahaha: Τιποτα, ευχαριστησε τον Kubo, οχι εμενα, οταν εψαχνα να δω τι αλλα manga εχει κανει, ειπα να μπω να δω και για τον Watsuki. :P Μμμ εγω θα δω Usagi Drop (δεν εχω διαβασει το manga, αλλα ακουσα καλα σχολια, ωραια υποθεση εχει απ' οσο διαβασα + το Studio του εχει κανει καλη δουλεια σε αρκετα anime οπως Musashi, Break Blade κτλ... (δεν λεω το Sengoku Basara επειδη ειμαι fanboy της σειρας) xD), Dantalian no Shoka, μπορει να δοκιμασω το Kamisama no Memochou & Sacred Seven. Απο movies θα δω Sengoku Basara (for t3h plot παντα!). Τωρα ενταξει μπορει να αρχισα και κανα 1-2 σειρες ακομα (max) αλλα δυσκολα.
Jun 20 2011 18:59
Photo

Serperoth → Getekid

Ξέρω κόσμο, παρέα για να πάω δεν έχω:P Αυτό είναι το σπαστικό
Jun 20 2011 18:27
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Thanks, dear. :) You too.
Jun 20 2011 18:11
Photo

Kai → Jorg

Μ' άρεσε πολύ. :hahaha: Μέχρι και το δικό σου ταιριάζει. Όλοι στα πράσινα.
Jun 20 2011 18:03
Photo

Fandom → Kenny

Έκανα ένα resize και έβαλα αυτή τελικά .
Jun 20 2011 18:01
Photo

Adventurer → Nicktheartist

Καλησπερα Nick. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο επιτρεπτο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300. Παρακαλουμε να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες μας.
Jun 20 2011 18:01
Photo

Kenny → Fandom

Λίγο τεράστια στο ύψος για thread header, αλλά δικό σου thread είναι, άμα σ' αρέσει go with it. ^^ Έλεγα να πάρω κάποιο από τα εξώφυλλα και να το σουλουπώσω. Your choice.
Jun 20 2011 17:53
Photo

Fandom → Kenny

Daaaamn u . Ήταν και από τα πιο soft cover . Να βάλω [URL="http://img.mangastream.to/manga/nozoki-ana/018/Extra%2001%20spitfire95.png"]αυτή[/URL] ? [B]Edit:[/B] Και ναι με το που μπήκα στο προφίλ σου για να αφήσω το vm είδα ότι διάβαζες ήδη το thread αλλά αφού μπήκα που μπήκα το έγραψα :P Και στην ερώτηση σου είσαι moderator (ή μάλλον perverted moderator ) , δεν περίμενα κάτι λιγότερο :P
Jun 20 2011 17:49
Photo

Kenny → Fandom

Sorry που σου αφαίρεσα την εικόνα στο Nozoki Ana thread, αλλά θα χρειαστεί να βρεις κάτι πιο "safe for work". Αν δεν βιάζεσαι (or if you can't be arsed :P), περίμενε και θα σου ετοιμάσω εγώ μία. [B]Edit:[/B] Και ναι, διάβασα το thread σου πριν μου αφήσεις VM. Μα ποιος είμαι τελοσπάντων. :mafia:
Jun 20 2011 17:43
Photo

Jorg → Kai

Hoho, thanks για την βαθμολόγιση, dear! :) EDIT: Και τώρα που το βλέπω το avatar μου ταιριάζει με το profile σου. :P
Jun 20 2011 17:43
Photo

Fandom → Kenny

Phew πήρε λίγο αλλά DONE .
Jun 20 2011 17:39
Photo

Night Wizard Sealiristella

Κεντάς στο HoF, κεντάς. :P
Jun 20 2011 17:38
Photo

1451 → valadorn

Όχι της ελληνικής αλλά της σοβιετικής! Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής μου εκεί.
Jun 20 2011 17:23
Photo

Anelis → Botsun

Πφφ νιώθω ασφαλέστερη που ξέρω ότι μετά από ένα χρόνο με τα ζόμπια θα υπάρχει ακόμα φρέσκο κρέας για να φάω *χιντ χιντ* :P
Jun 20 2011 17:11