Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_HatterAnelis

[QUOTE=Anelis] -Personna 4 για να τσεκάρω αυτή τη βλακεία που γκαβλώνει τους πάντες (όχι δεν με νοιάζει το παιχνίδι). [/QUOTE] Επίτηδες το λες για να με Trollάρεις, ε? xd
Jun 23 2011 23:30
Photo

demonicMC → Kamui

Neeeeh, αν δε το πεις πιτόγυρο δεν λέει το πράμα, είναι πιο cool. Άντε και αν κατέβω Αθήνα κάποια στιγμή θα πάμε εσύ εγώ και ο Six Winged Angel (που του το λέω) εδώ και καιρό για βρώμικα.
Jun 23 2011 23:29
Photo

Jorg → Tenshi

Μόλις γύρισα από σινεμά. :P Ναι πως δε βγαίνω. Όταν βρίσκω τα ρεμάλια τους φίλους μου, that is. :P
Jun 23 2011 23:27
Photo

Anelis → Botsun

Μμμμ με ψήνει αλλά δεν ξέρω γιατί εγώ τελειώνω στις 7 :S
Jun 23 2011 23:04
Photo

demonicMC → Kamui

Μάλλον μου τη σπάει η φάτσα του :P. Δεν ξέρω, υπάρχουν άνθρωποι που από τη πρώτη στιγμή τους βλέπεις και λες "όχι, κακός μαλ@κας είναι ο τύπος." (και ναι, αυτός ο κανόνας υφίσταται και στα video games)... Stereotypes, stereotypes everywhere. Ξέρεις τις φήμες που σας θέλουν εσάς στην Πρωτεύουσα να ζητάτε αντί για σουβλάκια, καλαμάκια.
Jun 23 2011 22:53
Photo

mizuki → Namida

hi hi hi...άστα έχω τρέξιμο με την πτυχιακη μου. Τις εξετάσεις τις πέρασα, τώρα το αν θα το κάνω ή όχι το διδακτορικό είναι ένα άλλο θέμα. Θα δούμε.....Για αύριο κι εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω, αλλά εννοείται ότι εσάς θα σας τιμήσω.
Jun 23 2011 22:11
Photo

Kai → Napster

[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Ή ακόμα καλύτερα να έχει μείνει σαν oneshot, τι λες;[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Βρες τη σωστή απάντηση. Πότε το κάνει αυτό ο Kubo;[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Περίπτωση 1[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Αντί για να σκιτσάρει και να δουλεύει στο σενάριο κάνει αυτό στον ελεύθερό του χρόνο. Ή ακόμα καλύτερα πετάει σελίδες από το manga από ταράτσες κάνοντας parkour ή parmangkai (parkour - manga bankai, αποκλειστική τεχνική του Kubo).[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Περίπτωση 2[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Όταν ο editor του έρχεται να πάρει το επόμενο chapter ο Kubo ξεσαλώνει, όπως τον είδαμε στο παρακάτω gif και αναγκάζει τον editor του να τα μαζεύει από το δρόμο.[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Περίπτωση 3[/FONT][/COLOR][/B] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το έκανε όταν έμαθε τα τελευταία ranking[/FONT][/COLOR][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]s[/FONT][/COLOR][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana].[/FONT][/COLOR] [I][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Βρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε τα ειδικά μαύρα γυαλιά του Kubo που σας βοηθάνε να βλέπετε την πλοκή σε κάθε manga, ΑΚΟΜΑ κι εκεί που δεν υπάρχει. Ένα κομμάτι που θα σας συντροφεύσει στις ατελείωτες ώρες ανάγνωσης του Bleach και θα γίνει ανεκτίμητο και αναπόσπαστο κομμάτι για εσάς, ο νέος σας φίλος![/FONT][/COLOR][/I] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Ε, όχι και 5-10. Σε παρακαλώ, στο MAL καταφέραμε και γίναμε 600 στρογγυλοί-στρογγυλοί αυτοί που το διαβάζουμε. Επίσης, καημένοι fans. Αν πας να γράψεις στο 'google' Hokenshitsu No Shinigami σου βγαίνει με φαρδιά πλατιά γράμματα 'Hokenshitsu No Shinigami anime'. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Δηλαδή, οκ έχουν γίνει σχεδόν όλα(αυτά που τρέχουν καιρό), μέχρι και το Medaka θα γίνει από τη Shaft, το Enigma έχει ελπίδες, το Hokegami πότε θα το δούμε σε anime; Ποτέ;[/FONT][/COLOR]
Jun 23 2011 22:01
Photo

Napster → Kai

Σωστη! Επρεπε να το ειχε τελειωσει στις δοξες του, εκει που εσωσαν την Rukia. Μετα ας αρχιζε αλλο manga για να ειχε να λεει: "Εκανα ενα καλο shounen" ρε trollακια!:hahaha: Πως λες να αισθανεται ο Kubo τωρα που τον θεωρουν ακομα και οι fans του κατωτερο απο τον Kishi & [I]G[/I]Oda?:( [spoiler][IMG]http://oi56.tinypic.com/35mmq8g.jpg[/IMG][/spoiler] Τι γινετε με το Hokenshitsu? Μονο 5-10 ατομα το διαβαζουν σε ολο τον κοσμο? xD Τελειωσα και το 2ο volume. :P
Jun 23 2011 21:08
Photo

Namida → mizuki

Που έχει χαθεί; Έχουμε κανένα ευχάριστο από το διδακτορικό; Ciel αύριο δεν θα πάω, θα είμαι εκτός, θα είμαι όμως το επόμενο Σάββατο στο δικό μας. Ελπίζω να μας τιμήσεις
Jun 23 2011 20:00
Photo

DarkElf → Kai

Arigatooooo...:joyful::joyful:
Jun 23 2011 19:37
Photo

Kai → DarkElf

[url=http://www.mediafire.com/?mqyg8ydbo1a580y]Here[/url] ένας έτοιμος φάκελος με fanarts και για άλλα (έχω καιρό να το ανανεώσω btw) pixiv. Γράφεσε, κάνεις ένα paste τον τίτλο/όνομα που θες από κάπου και έχεις τα fanarts που θες :hehehe:
Jun 23 2011 19:30
Photo

Tenshi → Jorg

Ρε κοπέλι! Δε με λες? Εσύ βγαίνεις καθόλου ή είσαι Hikikomortis? :P
Jun 23 2011 19:17
Photo

KaiKenny

Χμμμ... Αυτό το είχα ανοίξει μόνο και μόνο για να δω την περιγραφή όταν είχε βγει η ανακοίνωση για το άνιμε. Σαν περιγραφή δεν με τράβηξε, μα μιας και το διαβάζεις και ξέρεις καλύτερα, θα του ρίξω μια ματιά. :)
Jun 23 2011 18:42
Photo

KennyKai

Και το Chihayafuru είναι πολύ ωραίο (διαβάζω το manga), αλλά κάτι μου λέει ότι θα μείνει αμετάφραστο. :sigh2:
Jun 23 2011 18:34
Photo

DarkElf → Kai

f-f-f-f-fanarts???Do show the way...!:blush2: Θα το αναζητήσω το thread kάποια στιγμή που θα είμαι συγκεντρωμένη για να κάνω ένα ουσιώδες post και όχι κάτι του στυλ.... "KYAAA!!!Hades-sensei kakkoii!!!":hihi2:
Jun 23 2011 18:26