Community Status Updates
Kenny → Kai
The good news first: Σήμερα παρέλαβα 4 στα 5 (μόνο το Yotsubato περιμένω ακόμα).
The bad news: Δεν θα μπορέσω να έρθω στο meeting την Κυριακή. T^T Κάποια άλλη φορά, I guess...
Jun 24 2011 14:12
Vagelio → Kai
Αhahahahahah! Mην είσα τόσο σκληρή, έχω αποκτήσει άγριες αντοχές σε αυτόν το τομέα τελευταία...
Jun 24 2011 14:10
Anelis → Botsun
Δεν είναι νήμα είναι thread, THREAD CTHULHUDAMMIT, [B]THREEEEAAAAAAAAAAAD!!
[/B]
Έχει πολύ πλάκα, μετά να κατεβάσεις και το World War Z, είναι απίστευτο!
Jun 24 2011 13:41
Botsun → Anelis
Βασικά,θα δουλέυω στο μαγαζί μας,οπότε θα είναι οιονεί διακοπές !! :P
Θα τσεκάρω το νημα του Zade.Επίσης κατέβασα και το βιβλίο του Max Brooks,"The Zombie Survival Guide."
Jun 24 2011 13:27
Anelis → Botsun
Ε, τι όλο το καλοκαίρι θα είσαι διακοπές;!
Τι λες τώραααα, θέλω παγωτό!! Τ-Τ
Υπάρχει ένα θρεντ για ζόμπια, βαμπίρια κτλ αλλά είναι uber fail και χαίρομαι που έχει μείνει ξεχασμένο να σου πω την αλήθεια. Έχουμε και το σπλατεροθρεντ του zade και είμαστε κομπλέ!
Jun 24 2011 13:19
Kai → Napster
Ναι, τελειώνει στο επόμενο τεύχος της Jump. Κρίμα.
Βασικά, αν θέλαμε ποιότητα-ποιότητα ίσως να μην πηγαίναμε στην Jump, αλλά και πάλι... τι θα πει ποιότητα στα manga; Μπορούμε να το φιλοσοφίσουμε το θέμα.
Ποιος τη χάρη σου τώρα με τα νέα σου γυαλιά, δεν μπορείς πλέον να παραπονιέσαι για τίποτα.
Λένε για ίδια θερμοκρασία πάλι αύριο και την Κυριακή βροχή. Τώρα αν θα ισχύσει ή όχι είναι άλλο θέμα.
Άσε ναι, βασικά, όσο περνάνε οι μέρες και βλέπω ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία, θέλω να φύγω.
Jun 24 2011 13:16
Botsun → Anelis
Καλά δεν πειράζει ρε συ,κανονίζουμε από Σεπτέμβρη :)
Είδα και το "Daw of the dead" του 1978.Καλό ήταν,αλλά έπρεπε να είσαι τελείως στόκος,για να σε φάνε τα συγκεκριμένα ζόμπι,που ήταν πιο αργά κι από κουτσή χελώνα σε κινούμενη άμμο !!
P.S We sooo need a zombie thread.... :uhh:
Jun 24 2011 13:15
Napster → Kai
Woah, αυτα και αν ηταν δυσαρεστα νεα.:nanana: Δηλαδη φταιω εγω τωρα που το αρχισα?:ill2:
Μα γιατι τοσο μισος για το Πλιτς?:blush2: Full στις ποιοτητες θα μεινει η Shounen Jump.
Ναι, και τα 3 [SIZE=2]ισχυουν αλλα η 3η περιπτωση μου εκανε περισσοτερο [I]click[/I].[/SIZE]:kakaka:
OK, σφυρα οταν θα χρειαστεις καμια λαμπαδα.:bahhh:
Ειδικα περσυ, ομιτζι τι ζεστη εκανε. *_* Αντε να δουμε αμα θα εχει ζεστη αυριο γιατι θελω να παω κεντρο.
Jun 24 2011 12:54
DarkElf → Nighteyes
:unlucky::unlucky::unlucky:Θέλω να μάθω τι ήταν.....ελπίζω μόνο να μην είναι καμία επανακυκλοφορία σε DVD,Blu-ray or whatever...
Πάντως θα μπορούσε να συνεχιστεί άνετα.Γιατί κάθεται και δεν κάνει τίποτα η mangaka???:cry5:
Jun 24 2011 12:31
jiohnis → Zentsugi
Thanks για το request ! Αλλά βασικά σε τι χρησιμεύει ? :P Έχει live chat ή κάτι τέτοιο το forum ?
Jun 24 2011 12:19
Nighteyes → DarkElf
Μπα ακυρο τελικά. Μεσα στο αρχειο που ανεφερα έχει μόνο τα chapters από τη καθε σειρα κι όχι αφίσες, διαφημίσεις κτλ.
Jun 24 2011 12:11
Tenshi → Jorg
Ωραία! Για σήμερα υπάρχει μια πιθανότητα να πάω σε μια ποδηλατοδρομία. Αλλά μπορούμε να βγούμε απογευματάκι. Σου στέλνω σε ΠΜ το κιν μου.
Jun 24 2011 12:09
Jorg → Tenshi
Nope, τους πειρατές της Καραϊβικής. Αν και για Super 8 το πηγαίναμε. :P
Σάββατο έχω κανονίσει, για σήμερα ή Κυριακή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Jun 24 2011 11:44
Tenshi → Jorg
Χεχε! Άσε με να μαντέψω. Είδατε το Super 8 ! :P
Αν σου έλεγα να βγούμε για κανά καφέ όποτε μπορείς, θα ντρεπόσουν, θα με έγραφες ή θα έλεγες ναι? Έχω βρεθεί και με τον Ichigo13. Ψήσου καμιά μέρα αν μπορείς.
Jun 24 2011 11:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed