Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → animestarling

Είμαστε και ίδια κατεύθυνση :P Σ'ευχαριστώ πολύ :) Και για πού σκοπέυεις;
Jun 24 2011 16:02
Photo

animestarling → Night Wizard Seal

:hi:Καλα τα πηγα... 18448 εβγαλα... Ειμαι ευχαριστημενη δεδομενης της χρονιας... Καλη δυναμη σε εσενα που δινεις του χρονου...!!!
Jun 24 2011 15:57
Photo

Kenobi-sensei → Tristessa

[QUOTE=Tristessa;510804]Let me guess, ήσουν θετική. Also, παπαγαλία έχει και η Βιολογία κατεύθυνσης, μη στεναχωριέστε :P[/QUOTE] ήμουν τεχνολογική :P ...αλλά η αλήθεια να λέγεται
Jun 24 2011 15:54
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

τίποτα ρε είσαι καλά XD You'll never walk alone
Jun 24 2011 15:53
Photo

Zentsugi → jiohnis

No απόσο ξερω.. ε βαλε εκει friends να εχουμε.. :D
Jun 24 2011 15:50
Photo

DarkElf → Nighteyes

Whaaaaaaaaaaat????No,no,no,no!!!Why??????????? :nanteee::nanteee:I liked her...ήταν από τις λίγες γυναίκες seiyuu που μου αρέσουν..Κρίμα...:sadist:
Jun 24 2011 15:27
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

ευχαριστω πολυ ρε! Υ.Γ ενιωθα λιγο ασχετος οταν ηξερες καποιες πληροφοριες για την Λιβερπουλ που εγω δεν τις ειχα κουσει καν:blingeye2:
Jun 24 2011 15:18
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

γεια σου Zoro77 :) πρώτα από όλα το official site για νέα και ενημερώσεις για την ομάδα [url]http://www.liverpoolfc.tv/welcome-to-liverpool-fc[/url] ακόμα με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό [url]http://www.liverpool-fc-news.com/[/url] από ελληνικά προτείνω το gazzetta αν και δεν έχει διαρκή ενημέρωη.... από όλα το καλύτερο είνια το πρώτο γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις γενικά και να προσφέρεις (αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη :() ...αν θυμηθώ θα σου πω τώρα πάω να υποστηρίξω τα μαθηματικά και τη φυσική στο ανάλογο thread XD
Jun 24 2011 15:14
Photo

Nighteyes → DarkElf

Να σου πω αν ήταν να βγει το τελευταιο κομματι με το πρωταθλημα σε anime θα ήταν πολυ καλη περιπτωση. Θα το ξαναθυμόταν ο κόσμος και θα το βλέπαν αυτοι που τώρα δεν το έχουν ακούσει καν. Μήπως να ψαχναμε σε τίποτα σχετικα με hikaru no go sites; Edit :burningbe3::burningbe3::burningbe3::Crying2::Crying2::Crying2: [url]http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-06-10/utena-voice-actress-tomoko-kawakami-passes-away[/url]
Jun 24 2011 15:11
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

sensei,sensei xD επειδη δεν ειμαι και τοσο των ξενων πρωταθληματων με αποτελεσμα να ξερω λιγα για την Λιβερπουλ, μπορεις να μου πεις κανενα σαιτ να μπορω να διαβαζω τις τελευταιες εξελιξεις της?:D
Jun 24 2011 15:05
Photo

Tenshi → Jorg

Είπα τον Ichigo! Μου είπε οτι παίζει να πάει στο σπίτι ενός φίλου να ψήσουν. Αν δεν πάει όμως θα είναιο στις 7 στα λιοντάρια!! Πες και κανα φίλο σου αν θες!
Jun 24 2011 15:00
Photo

meidei → ma_foteini

Και πάλι, θα μπορούσαν να απαντήσουν και να μου πουν κύριε, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Που πιστεύω πώς είναι, εκτός πια κι αν ήταν όλη η παρτίδα στην ίδια κατάσταση. Αυτό με την σχολική βιβλιοθήκη είναι γνωστή εμπειρία. Είχαν ένα Τσόμσκι εκεί, με άκοπες σελίδες πάλι... Υποθέτω ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Θα κόβω καθώς διαβάζω.
Jun 24 2011 14:40
Photo

zoro77 → Zane

[SPOILER][QUOTE=Zane;510170]Chapter ήταν αυτό η' τρέιλερ?:unsure: Τέσπα πάντως προβλέπω ότι με το νέο skill του Brook θα πέσει πολύ γέλιο στο μέλλον.Καλά που βγήκα και σωστός σε αυτά που είπα για τον λόγο που τους σταμάτησε ο jinbei(γλύτωσα και το δεξί,χνιεχ!)[/QUOTE][/SPOILER] γλυτωσες,γλυτωσες xD:P
Jun 24 2011 14:34
Photo

KaiKenny

Άντε με το καλό και τα άλλα, αν και μέσα στο Σαβ/κο λίγο χλωμό να κουνηθούν οι δικοί μας οπότε από βδομάδα υποθέτω. :( Κρίμα που δε γίνεται, κάποια άλλη φορά τότε.
Jun 24 2011 14:30
Photo

Vagelio → Kain

OMG epic crossover!:blingeye2: Kαι η πλάκα είναι ότι παίζει να έχουν πάρει ακριβώς την ίδια παλλέτα στο μαλλί. Φαίνεται πολυ καμμένο το πόνυ, όταν τελειώσω με το azazel παίζει να το αρχίσω (από την δημιουργό των powerpuff girls είναι εξάλλου). Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και με ένα απλοποημένο character design είναι δυνατό μέχρι ενός σημείου να απόδόσεις δύσκολα στοιχεία (όπως το horror που ασνέφερες) απλώς εκεί θα χρειαστεί μερικές έξτρα γνώσεις και εμπειρία στο είδος... Και περί στυλ, όλα ανήκουν σε παρόμοιο κλάδο, οπότε είναι λογικό με το μινιμαλιστικό να κάνεις level up και στο ρεαλιστικό.:gotit: Τhanks για τα links, I 'll check them as soon as possible.
Jun 24 2011 14:22