Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Night Wizard Seal

Καλη ειναι η κατεθυνση μας... Δε λεω... Εγω βεβαια τεινω να υποτιμω λιγουλακι τις ανθρωπιστικες επιστημες σε σχεση με τις θετικες μαλλον γιατι νομιζω οτι αυτοι που πετυχαινουν σε αυτες ειναι και λιγο ταλεντα και εχουν και ενα κοκκο ευστροφιας παραπανω για να τα βγαζουν περα με τα μαθηματικα και τη φυσικη...btw φυσικη στις ενδοσχολικες εγραψα 05.. τελειως τουβλο σου λεω:Crying2:...... Ομως οι θετικοτεχνολογικοι δεν κανουν αγνωστο... Αυτο που το πας... Την Ιστορια θα την παλεψεις... Δεν μπορεις να κανεις αλλιως...!!! 0.7 εχει συντελεστη βαρυτητας.. Δεν πιστευω να πηρες ως μαθημα επιλογης μαθηματικα;;!!!! θα κλαψω...:cry5:
Jun 24 2011 17:15
Photo

Tristessa → Kenobi-sensei

Δε θα το 'λεγα. Σεβαστή η γνώμη σου etc. etc. αλλά δε σημαίνει ότι είναι γενική αλήθεια :rolleyes:
Jun 24 2011 17:10
Photo

DarkElf → Nighteyes

Και πάλι περίεργο μου φαίνεται..λες να το κάνουν όπως το Rurouni Kenshin???:blingeye2::blingeye2:
Jun 24 2011 17:06
Photo

Night Wizard Seal → animestarling

:hahaha: Ισχύει για το άγνωστο. Εδώ φιλόλογοι δυσκολεύτηκαν. Τέλος πάντων, κι εκεί θέλει πονηριά. Το Γνωστό το έχω Λ Α Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι. Έχω κι εξαιρετική καθηγήτρια. Λατρεύω και τη φιλοσοφία! Μπορεί όντως να ξαναπέσει ο Πλάτων, γιατί τα τελευταία χρόνια όλο Αριστοτέλης μπαίνει. Αλλά τα πολιτικά είναι SOS, όπως και ο Πρωταγόρας που λες. Λατρεμένη κατεύθυνση(if you exclude history. Τη συγκεκριμένη, γιατί την Ιστορία γενικά τη λατρεύω επίσης [SIZE=1]^_^[/SIZE]). :P
Jun 24 2011 17:01
Photo

ma_foteini → meidei

ε, τώρα, άμεσο customer support από ελληνικό ηλ.κατάστημα; τσκ τσκ τσκ... [SIZE="1"](είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι όλη η παρτίδα έτσι. τα βιβλία τυπώνονται σε μεγάλο αριθμό ανά έκδοση, δεν κόβουν τις σελίδες στα μισά και στα άλλα μισά κάνουν διάλειμμα για καφέ)[/SIZE]
Jun 24 2011 16:57
Photo

Nighteyes → DarkElf

Στη σελιδα με το hikaru κάτι γραφει για bandai. Οποτε ίσως να μιλάνε για τίποτα παιχνίδια κτλ.
Jun 24 2011 16:55
Photo

Kenobi-sensei → Tristessa

μα αφού είναι αλήθεια τι να γίνει.... δε το λέω με κακία αλλα το πιστεύω πως στη θεωρητική μπορεί κάποιος να γράψει πιο άνετα από ότι στις άλλες 2 (βέβαια αποψή μου )
Jun 24 2011 16:55
Photo

Καλα η Ιστορια μπαζει απο παντου... Ειναι βαρετη και το μισο βιβλιο αποτελει προπαγανδα για τον Ελευθεριο Βενιζελο.... Ασε, σου λεω.. Τα εχω περασει και ξερω.... Η Ιστορια θελει προσοχη στις πηγες.... Φετος στις πανελληνιες οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ευκολα τα θεμετα... Απλα χρειαζεται κριτικη σκεψη και καλη γνωση. Και οταν λεμε καλη γνωση εννοουμε παπαγαλια..:run: Βεβαια αμα ξεχασεις λεξουλες και δεν τα γραψεις ακριβως ακριβως δεν σου κοβουνε..Εμα.. Μια στοιχειωδη νοημοσυνη εχουνε και αυτοι(βαθμολογητες) Αχχχ.. Τα αρχαια δεν ειναι φανταστικα...;;!!:awww: Απο το λιγο που εχεις κανει γνωστο πως σου φαινεται;;!! Εγω νομιζω οτι θα σας βαλουνε Πρωταγορα η Πολιτικα... Εμας μας βαλανε τις πιο ευκολες... Πολιτεια 12 ενοτητα...:joyful: Αλλα το αγνωτο ηταν οτι επρεπε... για να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο...:if:
Jun 24 2011 16:54
Photo

Thank you, thank you :) Καφέδες τους απεχθάνομαι. Ποτέ δεν πίνω :P Ναι και τα Αρχαία τα υπερλατρεύω. Τα Λατινικά πάνε μετά. Τελευταία η Ιστορία που δε φτάνει ότι είναι νεότερη, είναι και παπαγαλία. Δύο λόγοι για το απόλυτο μίσος :P:P:P
Jun 24 2011 16:42
Photo

Εεε ναι.. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.. Ειδα σε ενα post σου οτι το αγαπημενο σου μαθημα ειναι η Λογοτεχνια... Εχεις υψηλα standars... Σου ευχομαι να γραψεις πολυ καλα εκει... Εγω παλι αγαπω τα Λατινικα και το Αγνωστο.. Ειμαι του κλασικου βλεπεις... Με τη Λογοτεχνια τσακωθηκαμε στα αποτελεσματα...:beaten: Πολυ καλες σχολες και οι δυο..!!! Εγω εκανα το λαθος να μην δωσω αγγλικα οποτε δεν εχω αυτη την επιλογη... Μην εχεις αγχος και κοιτα να διασκεδασεις τη χρονια που ερχεται, οσο μπορεις βεβαια.. Ως εμπειρη(τρομαρα μου) σε συμβουλευω να μην κανεις ακροτητες, βλεπε καφεδες και ανελεητα ξενυχτια... Με αυτοπεποιθηση και ηρεμια και θα τα καταφερεις.. :P Και οτι θες να με ρωτησεις...:gotit:
Jun 24 2011 16:33
Photo

phm → The Tragic Prince

Όχι δεν το έχω δει. Καλή φάση :P Αν και ντάξει δεν μπαίνει στα favourite αλλά δεν έχει σημασία! Btw άμα είναι κάνε με add στο msn, να καιγόμαστε καμιά φορά properly XD
Jun 24 2011 16:27
Photo

Έχω αρχίσει κανονικά, και μάλιστα έχω αρκετό διάβασμα. τ_τ Αλλά δεν πειράζει. Εγώ θέλω φιλολογία ή αγγλική αντίστοιχα. Δεν έχω αποφασίσει. :P
Jun 24 2011 16:23
Photo

Δεν ξερω...εχω διλληματα...:sigh2:.. Εφοσον τα πηγα καλα σκεφτομαι Νομικη Θεσσαλονικης... Βεβαια ετσι παιρνω ρισκο γτ ειναι μια δυσκολη σχολη και υπαρχει πιθανοτητα να το μετανιωσω καθως απαιτει καθημερινο διαβασμα για να εισαι ανετος..(ετσι εχω τουλαχιστον ακουσει).. Απο την αλλη σκεφτομαι Παιδαγωγικα Ρεθυμνου, μια σαφως πιο ευκολη σχολη με οχι τοσο μεγαλη ευρυτητα επιλογων αφ'ενος και αφ'ετερου οχι μεγαλο αντικρυσμα ως πτυχιο.. Θα μου πεις ομως οτι το ευκολο δεν ειναι παντα και το πιο σωστο... Τεσπα να μην σε ζαλιζω με τα δικα μου.. :nanteee: Εσυ εχεις αρχισει μαθηματα..;; Που προσανατολιζεσαι..;;
Jun 24 2011 16:11
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

ετσι, ετσι!
Jun 24 2011 16:09
Photo

Tristessa → Kenobi-sensei

Κι εγώ θετική, αλλά δεν κάνω συγκρίσεις για το ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη/δυσκολότερη, αν είναι δυνατόν.
Jun 24 2011 16:07