Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → animestarling

Έλα, το ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό. Ο καθένας βοηθάει στο δικό του τομέα με το δικό του τρόπο και με τα δικά του ταλέντα. :) Για την Ιστορία το ξέρω, θα την καταπιώ και θα πω κι ένα τραγούδι, τι να κάνω... :P Βιολογία for me. Τη λατρεύω.
Jun 24 2011 19:42
Photo

Serestrum → Hazuki

μιας και ξερω πως σου τρεχουν τα σαλια για κατι τετοια! [url]http://www.gameover.gr/forum/topic/SEGA-DREAMCAST-MEGADRIVE-2-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%82-PAL.20739.html?page=last#post-428601[/url]
Jun 24 2011 19:10
Photo

Nighteyes → DarkElf

Ε καλά δεν χάθηκαν τα anime/manga, όρεξη να χεις να βλέπεις.:P Σου είχα προτείνει κάποια στο παρελθον όπως το seirei no moribito, gintama κι αλλα που δε θυμαμαι. Και γενικά έχει πολλά καλά που δεν είδες ακόμη. Αν εννοείς όμως για yaoi τσεκαρε ένα παιχνίδι που πετυχα που βγηκε επισημα και στα αγγλικα, το Absolute Obedience (Zettai Fukuju Meirei). Δεν έχω παίξει κατι τετοιο ποτε, αλλα μου ζητησε μια φίλη μου 1 και εννοείται σε αναγνωρίσιμη για εκείνη γλώσσα:P και μου φανηκε ενδιαφερον. Με μπισονια είναι και το hanasakeru seishounen που το αφησες στη μεση αν θυμαμαι. Είμαι σίγουρη ότι αν το συνεχίσεις θα το εκτιμησεις σαν υπόθεση τουλάχιστον.
Jun 24 2011 19:09
Photo

meidei → ma_foteini

Αυξάνονται τα διαθέσιμα, ενώ υπάρχει ήδη αρκετή ποικιλία στα αγγλικά βιβλία. Αλλά ναι, δεν είμαι ακριβώς early adapter.
Jun 24 2011 18:50
Photo

animestarling → Nicktheartist

Τ γινεται;;; Πως τα πηγες με τις Πανελληνιες;;xD
Jun 24 2011 18:26
Photo

DarkElf → Nighteyes

..now I'm depressed.:sadist: Θέλω κάτι ευχάριστο.....εξεταστική,το sekai ichi τελειώνει (και δεν ξέρω αν θα'χει 2η season),το tyrant μάλλον τελειώνει,δε θα πάω διακοπές...[S]Aizen-sama,[/S]Kami-sama,δώσε και κάτι!!!:cry5:
Jun 24 2011 18:24
Photo

ma_foteini → meidei

ναι αμέ, και να βρίσκεις άνετα ελληνικά εβοοκ;; ψώνισες από σβέρκο! αν και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από τις εκδοτικές... από την άλλη, a gadzet is a gadget and the more the merrier!
Jun 24 2011 18:19
Photo

Nighteyes → DarkElf

Παιχνιδια είναι και τα κουκλακια. Δεν εννοούσα απαραίτητα video game:P
Jun 24 2011 18:06
Photo

meidei → ma_foteini

Δεν είδα κάπου να γράφει, παρά μόνο την ημερομηνία έκδοσης του ιαπωνικού πρωτότυπου, και ότι είναι η Α' επανέκδοση. Τελικά έπρεπε να κάνω οικονομίες και να πάρω εκείνο το τελευταίο bebook από το κατάστημα. Δεν νομίζω να υπάρχουν ebook με άκοπες σελίδες.
Jun 24 2011 18:04
Photo

Anelis → Botsun

[COLOR=Magenta][B][SIZE=7]ΠOYTΣΑ[/SIZE][/B][/COLOR]
Jun 24 2011 17:54
Photo

Tristessa → Kenobi-sensei

oic :hihi2:
Jun 24 2011 17:52
Photo

ma_foteini → meidei

[QUOTE]Εγώ θα περίμενα ότι αν σου βγει όλη η παρτίδα σκάρτη, την πετάς/ανακυκλώνεις.[/QUOTE]no no no, σε καμία περίπτωση δεν είναι σκάρτη παρτίδα. Αυτός ο τύπος [URL="http://voltitses.blogspot.com/2011/02/blog-post_13.html"]εδώ[/URL] δίνει κάποιες εξηγήσεις. Ίσως παλιά να ήταν θέμα εξοπλισμού του τυπογραφείου. Και αναφέρω ξανά το παλαιό της έκδοσης -αλήθεια, είναι όντως του 1991 το βιβλίο σου;
Jun 24 2011 17:41
Photo

meidei → ma_foteini

Λες ε. Βιάστηκα... ας τους αφήσω κανένα δυο μήνες, να τελειώσουν τη πασιέντζα τους, μην την αφήσουν στη μέση :D (Εδώ από την άλλη άκρη του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ μου απαντούν μέσα σε 4 ώρες...) Και αυτό τώρα είναι νόμιμο; Ήταν προαιρετική κάποτε η κοπή των σελίδων; Εγώ θα περίμενα ότι αν σου βγει όλη η παρτίδα σκάρτη, την πετάς/ανακυκλώνεις.
Jun 24 2011 17:31
Photo

Botsun → Anelis

Ok,και μ'αρέσει να το λέω[SIZE="5"][B] ΝΗΜΑ [/B][/SIZE]:P !!!
Jun 24 2011 17:26
Photo

Kenobi-sensei → Tristessa

απόψη μου=γενική ισχύς :P πλακίτσα ...XD
Jun 24 2011 17:20