Community Status Updates
BoredForLife → iristella
Σοβαρα σου αρεσε τόσο το Beastly? Το βλεπω με πολυ κακο ματι..... Beauty and the beast με teenagers και σε συγχρονη εποχη?? :/
Jun 25 2011 00:07
BoredForLife → Hellraider
Χαχα , ναι αστα κάποια στιγμη πρεπει να γινει και αυτο..... Αλλα λίγο δυσκολο , οι γονεις μου ειναι κατα των αγορων μεσω ιντερνετ :P Και ασε που αμα το βρω θα μου ερθει και πιο φθηνα
Jun 25 2011 00:01
animestarling → red pyramid
Οκ...Τοτε ευχαριστω που δεχτηκες....:D Βασικα δεν θα μπορουσα να σε ξερω.. Ειμαι καινουρια στο φορουμ και απλα εχω δει τα post σου...(συνηθως για τα yaoi τα οποια αρεσουν και σε εμενα:ureshii:) Οποτε ειπα να σου στειλω ενα friend request εφοσον εχουμε κοινα ενδιαφεροντα... Ouran= θρησκεια;)
Παντως τα λαχανικα δεν ειναι κακα...
Jun 24 2011 23:56
red pyramid → animestarling
Κακά είναι μονάχα τα λαχανικά -θα ήθελα. Ρώτησα από περιέργεια περισσότερο. Από τη στιγμή που σου αρέσει το Ouran, request accepted.
Jun 24 2011 23:49
animestarling → red pyramid
οχι.. δεν γνωριζομαστε... ειναι κακο που σου εκανα friend request χωρις να γνωριζομαστε ..;;
Jun 24 2011 23:46
red pyramid → animestarling
Είδα πως μου έκανες friend request, γι' αυτό και ρωτάω αν σε γνωρίζω.
Jun 24 2011 23:44
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Πω πω είναι φοβερές! Αχ είναι υπέροχες! Καλέ, τι λες, είπαμε να σε κάνω το πρώτο commission! Τουλάχιστον κάτι ρε συ, θα νιώθω άσχημα! Πάντως είναι υπέροχες! Θα τις ανέβασεις?
Jun 24 2011 22:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Θα φανώ ψώνιο τώρα αλλά του Izaya το set μπήκα αρχικά σε πειρασμό να το κρατήσω. [url=http://www.mediafire.com/?72g1hzvwl5vqd9w]Χίαρ[/url]
Jun 24 2011 22:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed