Jump to content

Community Status Updates

Photo

BoredForLife → didimakia

Να σου πω , εσυ παλιά δεν μου ειχες πει να δοκιμασω το Beelzebub αλλα σου ειχα πει οτι δεν μου αρεσε??? xD αν ναι , να πω οτι ειχα τρελο αδικο....Φοβερη σειρα
Jun 26 2011 17:13
Photo

iristella → Botsun

Well that's my job (which i am not being paid for xD)
Jun 26 2011 16:06
Photo

Botsun → iristella

Μ'αρέσει που κάθεσαι και αναλύεις,τα αυτονόητα στα shonentards. :P Όπως, [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1174&page=139"]εδώ[/URL],καλή ώρα.
Jun 26 2011 15:57
Photo

eyl → Tristessa

βασικά αυτή είπε ότι πηρε ένα μάθημα που ήταν βιολογική ανθρωπολογία αλλά δεν νομίζω να τελείωσε βιολόγος. well, ένας λόγος που δεν πιστευουν κ τον προβάλλουν πολύ (όλοι αυτοί) είναι οτι δεν υπάρχουν πολλά τόσα απολιθώματα που όντως να δείχνουν όλα τα στάδια της εξέλιξης. κ ναι όντως δεν υπάρχουν. είναι τρομερά δύσκολο να δημιουργηθούν εξ αρχής απολιθώματα, πόσο μάλλον να διατηρηθούν κ να βρεθούν. επίσης το πως ακριβώς δημιουργήθηκε ο πρωτο-οργανισμός κ αυτά κ εκεί δεν μπορεις να ξέρεις (ακόμα τουλάχιστον), γι'αυτό κ ονομάζεται θεωρία της εξέλιξης. αλλά επειδή είμαστε σκεπτόμενα κ λογικά όντα, κάποια πράγματα όπως το μια στιγμη κάποιος μεγάλος να αποφάσισε να δημιουργήσει τη γή ξαφνικά κ όλα τα όντα που ζουν σε αυτή, μας φαίνονται τρομερά γελεοία κ ηλίθια. αντίθετα, όπως λες κ εσύ, αν κοιτάξουμε απλα το dna κ δούμε τις αλληλουχίες που συντηρηθηκαν εκατομμύρια χρόνια κ άλλα τόσα αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να στέκει το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Creationism"]creationism[/URL] που υποστηρίζουν. α! κ το ηλίθιο intelligent design. απλά εδώ ήθελα να σου πω ότι απ'οτι είδες κ στο video, οι περισσότερες φοβούνταν να μιλήσουν για αυτό το θέμα κ μην ξεχνάς θέλουν να κερδίζσουν ένα διαγωνισμό, θα πρέπει να μην δυσαρεστήσουν τον κόσμο.
Jun 26 2011 13:45
Photo

zoro77 → Zane

χαχαχαχαχαχα!! Τωρα με εστειλες xD
Jun 26 2011 13:16
Photo

meidei → Kenny

Άρα σε κάποιο άλλο σάιτ αναφερόσανε.
Jun 26 2011 13:04
Photo

Kenny → meidei

Δεν θεωρώ τον αγνωστικισμό υποκατηγορία του αθεϊσμού, οπότε όχι.
Jun 26 2011 12:56
Photo

animestarling → Jorg

Οντως το καλοκαιρι της Β' Λυκειου ειναι δυσκολο αλλα αν μαθεις να διαβαζεις απο τωρα θα σε βοηθησε το χειμωνα... Αφου κανεις και ιδιαιτερα θα σε πιεσουν λιγο παραπανω ωστε να συνηθισεις.. Μην σκεφτεσαι βεβαια οτι ειναι καλοκαιρι και θα βγεις εξω και κ.τ.λ. Για ενα διμηνακι μεχρι τις καλοκαιρινες διακοπες...ξεχασε το...
Jun 26 2011 12:52
Photo

Tristessa → eyl

[QUOTE=eyl;511390]well μπορεί να είναι θρήσκος βιολόγος. έχουμε τέτοιους στην σχολή κ δεν βλέπω το κακό σε αυτό. αλλά πιστευω η συγκεκριμένη μάλλον πιο διπλωματική απάντηση έδωσε μιας κ κ αν έλεγε η "θεωρία της δημιουργίας"(ξέρεις, τη μια μέρα το ενα, τη μια το αλλο) είναι bullshits θα προκαλόυσε εθνικό σκάνδαλο. υπάρχουν πολιτείες στην αμερική που αν πεις τέτοιο πραγμα σε πέρνουν με τις πέτρες κ αν μπορούσαν θα σε εκαιγαν ζωντανό (μπορεί να μην το κάνουν διότι νομίζουν οτι θα καείς στην κόλαση). μην ξεχνάς το god save america brothers! αν τους πεις ότι είσαι κ της θεωρίας του [URL="http://www.venganza.org/"]spaghetti[/URL] δεν σώζεσαι με τπτ.[/QUOTE] Δεν έχω πρόβλημα με τους θρήσκους, ο στρουθοκαμηλισμός τους μπροστά σε επιστημονικά αποδεδειγμένα πράγματα είναι που μ' ενοχλεί. Το επιχείρημα "herp derp αν εξελιχθήκαμε από τους πίθηκους γιατί υπάρχουν ακόμα;" το ανέχομαι από τη μάνα μου. Αλλά από ένα βιολόγο; C'mon, όταν ξέρεις περί καθολικού γενετικού κώδικα/ομόλογων οστών/you name it; :bahhh:
Jun 26 2011 12:51
Photo

Jorg → animestarling

Εφόσον η φυσική της δευτέρας δεν χρησιμεύει για την τρίτη λυκείου (ειδικά της κατεύθυνσης) δεν βρήκε λόγο να την συνεχίσει. Παλούκια ήταν, δεν είχα διαβάσει και πολύ καλά (δεν μπορούσα για πρώτο διάβασμα του καλοκαιριού να διαβάσω διαγώνισμα)... Ιδιαίτερα κάνω.
Jun 26 2011 12:42
Photo

animestarling → Jorg

Γιατι απο το Νοεμβριο;;; Ειναι τοσο δυσκολα..;; Σε ποιο φροντηστηριο θα πας..;;
Jun 26 2011 12:37
Photo

Jorg → animestarling

Την δευτέρα αρχίζουμε, οπότε δεν έχω ξεκίνησει ακόμα. :P Αν και έγραψα φυσική κρούσεις (έχουμε ξεκινήσει από τον Νοέμβριο) και τα πήγα σκατά...
Jun 26 2011 12:32
Photo

meidei → Kenny

Φιλικός άθεος κι εσύ, ε;
Jun 26 2011 12:27
Photo

animestarling → Jorg

Πως παει το διαβασμα..;;
Jun 26 2011 12:26
Photo

Anelis → laraska

Γιεπς :)