Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → SouLSLayeR

Χρόνια Πολλά και καλά man. :) Να ζήσεις και ό,τι επιθυμείς.
Jun 26 2011 00:22
Photo

Darthnicolas → Anelis

Χωρίς παρέα?Όχι και τόσο ρε συ...Telemarketing βλέπω μόνο σε στιγμές τρελού καψίματος,συνήθως σε διακοπές που μένουμε ως το πρωΐ ή γυρίζοντας από bars κλπ,και κάποιος συνήθως κάνει το σχολιασμό και βοηθάει τον πωλητή να πλασάρει το προϊόν του...Μήπως να πέσεις και συ για ύπνο?Θα μου πεις Κυριακή αύριο,αλλά αν δεν συγκρατηθείς την Κυριακή,πότε θα το κάνεις?
Jun 26 2011 00:21
Photo

Anelis → Darthnicolas

Ω! Τα έσπαγε το balls of fury :P Να δεις telemarketing. Trust me, αξίζει.
Jun 26 2011 00:15
Photo

Darthnicolas → Anelis

Εγώ απλά το ανέφερα.Ίσα ίσα που δεν θα κανα κάτι τέτοιο,μιας και μιλάμε οπότε περνάει και η ώρα,ειδικά όταν βάζουν διαφημίσεις(έβλεπα στο Star αυτήν την ταίνια με το πινγκ-πονγκ,"Τα μπαλάκια της οργής" or something)...Τώρα ήδη είναι 1,και δεν ξέρω αν θέλω να ανοίξω το PS3 ή να κοιμηθώ...
Jun 26 2011 00:14
Photo

Maleficus → mugiwhite

αν το άβαταρ σου δεν είναι σημείο απο κάποιο manga του One Piece μπορείς να τη κρατήσεις! Αν είναι σου εύχομαι να έχεις αργό θάνατο για το spoiler ! Thanks a lot ! どうもありがとうございます!
Jun 26 2011 00:10
Photo

Anelis → Darthnicolas

But but i wanted to spam T-T Σα δε ντρέπεσαι που θες να φάω και ban. Τς τς τς απαράδεκτος!
Jun 26 2011 00:08
Photo

Kai → ayame

Χμ, καλό θα ήταν κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω ότι θα ήταν άσχημοι σαν ζευγάρι, αλλά όσο να' ναι φαίνεται άσχημα όταν δεν έχεις συνηθίσει σε μια τέτοια ιδέα. Βασικά, αν το άφησε και σε τέτοιο σημείο, καλά θα κάνει να το συνεχίσει από εκεί τουλάχιστον ώστε είτε το ακυρώσει είτε όχι να δούμε και πώς θα μπορούσε να συνεχίσει αυτή τη σχέση από αυτήν την άποψη, που μάλλον θα είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Συμφωνώ μ' αυτό που λες, εξάλλου και ο ξανθός πρόεδρος της τάξης να μην ήταν που εμφανίστηκε μόνο και μόνο για συγκεκριμένο ρόλο, δε νομίζω να είναι δύσκολη μια εισαγωγή νέου, βασικού χαρακτήρα. Ποιος ξέρει τι θα δούμε όταν και αν τελικά βγει συνέχεια.
Jun 26 2011 00:06
Photo

Darthnicolas → Anelis

Καλά δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν κάτι ούτως ή άλλως.Σε κανένα forum δεν έχω ακούσει το profile spam αιτία για ban ;p You're probably safe...
Jun 26 2011 00:06
Photo

ayame → Kai

το χα διαβάσει σε σπόιλερ και γω και στο 50 φαίνεται πού πάει το πράγμα- κι εγώ σαν κι εσένα νιώθω. τώρα για το spin off δεν ξέρω πού θα κατευθυνθεί και με τι θεματολογία. Ας ελπίσουμε ότι θα ακυρώσει αυτό το άκυρο τέλος... και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μην καταλήξει κλισέ- μια χαρά δεν ήταν ο ξανθός πρόεδρος της τάξης;
Jun 25 2011 23:59
Photo

Anelis → Darthnicolas

Άμα θες μπορώ να αρχίσω όντως να σε σπαμάρω, για να είναι και valid το report!! :3
Jun 25 2011 23:44
Photo

Darthnicolas → Anelis

Spammer!Ίσως μπορώ να σε κάνω report για profile spam >_>
Jun 25 2011 23:40
Photo

Anelis → Darthnicolas

NnnnnnnnoooooOOOO!!
Jun 25 2011 23:32
Photo

Darthnicolas → Anelis

Argh,just stop answering already xD