Jump to content

Community Status Updates

Photo

The Tragic Prince → Night Wizard Seal

It's a story that speaks about love
Jun 27 2011 03:42
Photo

SkullKaizer → meidei

καταλαβενω απλα ειπα πρωσοπικες διαμαχες γιατι η συζητηση εγινε μεσω εσενα και ανελις (6 ποστ ο καθενας..) και οι αποψεις σας δεν εκφραζουν τη ερρωτηση του thread που ειχα ανοιξη... πόσο ασφαλείς είναι οι είκονες μας! >.> τη το λαθος εχουν τα VMs; (γενικα ρωταω, γιατι υπερδραματοποιο τη κατασταση και κατα 90% κανω λαθος :( )
Jun 27 2011 00:42
Photo

BoredForLife → didimakia

Πολυ καλό τελικα , αν και ακόμα δεν βλέπω το χιούμορ που λεγατε όλοι :P Γελαω σε αρκετα σημεια αλλα οχι συνέχεια.... Να σε ρωτησω , έτσι συνεχίζεται το μάνγκα? fighting??? (Ειμαι στα τσαπτερ με τους 6 knights)
Jun 27 2011 00:39
Photo

meidei → SkullKaizer

Δεν συνηθίζω να πετάω απόψεις και να φεύγω χωρίς να τις στηρίζω. Είτε μένω για να τις αποδείξω, είτε για να δεχτώ ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς πιστεύω, είτε κάτι ανάμεσα, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση.
Jun 27 2011 00:11
Photo

SkullKaizer → meidei

ναι και οχι αλλο να πεις τη γνωμη σου δημοσια και αλλο να διαμαχεσαι για τη εγκεροτητα της απο κει γινεται πρωσοπικη (πιστευω..)
Jun 26 2011 23:55
Photo

meidei → SkullKaizer

Τα υπόλοιπα τα έχω καλύψει στα ποστ μου πιστεύω. Αλλά προσωπική διαμάχη δεν είναι. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει.
Jun 26 2011 23:53
Photo

SkullKaizer → meidei

ενοω συζητατε για το πως το βλεπεται.. και αληλο απαντατε... [QUOTE]Προσωπικές διαμάχες;[/QUOTE] εσυ αυτο κρατισες απο αυτα που ειπα XD
Jun 26 2011 23:47
Photo

Night Wizard Sealiristella

Iristella- CHWANNN! !!! お誕生日おめでとう!!! :gotit: 
Jun 26 2011 23:45
Photo

meidei → SkullKaizer

Προσωπικές διαμάχες;
Jun 26 2011 23:44
Photo

SkullKaizer → meidei

μου σπαμαρεται το tread T__T με προσοπικες διαμαχες που θα λυνονταν και σε vm.. οσο για το κακο του watermark ειναι για τους αναγνωστες οχι για το δημιουργο σε πρωτη φαση. για να μη χριαστη πρωστασια ενα εργο και να βγαζει λεφτα ο διμιουργος πρεπει να ειναι ιδι γνωστος και να εχει ενα ονομα π.χ. onepiece κανενας ασχετος δεν θα πουλισει εργο του Oda λεγοντας(o ταδε) πως ο ιδιος τα ζωγραφισε.. δισκολο θεμα παντος και αν υπαρχουν και αντιρισης στο να προστατευσεις τισ εικονες που ουτος ή αλλιως ειναι αδυνατον... ασε :P
Jun 26 2011 23:32
Photo

SkullKaizer → Anelis

μου σπαμαρεται το tread T__T με προσοπικες διαμαχες που θα λυνονταν και σε vm.. οσο για τη υπογραφη... θεωρο πως ειναι μερος της ζωγραφιας απο επιλογη.. και διχνει πως ο δημιουργος εχει συνεσθηματικη σχεση με το εργο του (οτι αξιζει για αυτον και ειναι περιφανος για τη ζωγραφια/εικονα του) κανεις δεν σκεφτεται (τουλαχιστον απο τους ερασιτεχνες) πως "α! βαζω υπογραφη τωρα ειμαι pro.."
Jun 26 2011 23:28
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Όχι ακόμα δεν εδέησα να το ξεκινήσω. Έλεγα να πιάσω το vn, αλλά μάλλον θα πιάσω το manga. :P
Jun 26 2011 23:00
Photo

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

:hahaha: Τι δημιούργησα; Χάλασα κανένα flow του Umineko; Για πλάκα το είπα αυτό βασικά.:hihi2: Δεν έχω διαβάσει γρι από Umineko. Αλλά ξέρω ότι επικρατεί λίγο mindfuck. Ή μυστήριο, anyway. :P Τώρα όμως που μου το ξαναθύμισες, ας το πιάσω. Είμαι πολύ περίεργος.
Jun 26 2011 22:59
Photo

Night Wizard Seal → SouLSLayeR

Έλα ρε σιγά τ'αυγά. :P Μια ευχή είναι, δε χρειάζεται ανταπόδοση. :P Δεν πειράζει που το ξέχασες. :P
Jun 26 2011 22:54
Photo

Kamui → Kalamaris

Thanks. And go tell that to Zura.^^
Jun 26 2011 22:48