Community Status Updates
SkullKaizer → Dante80
[QUOTE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Τέλος entries. lock, ακολουθεί αποφώνηση λογικά μέσα στο ΣΚ...:nod2:
this is torture. :nanana:[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
:try:τι εγινε;;
θελω να δω αιμα XD
Jun 26 2011 22:35
didimakia → ala1n
Yeah fanboy με την βουλα ^^
Ειναι απ τους αγαπημενους μου editors πλεον ^^
Jun 26 2011 22:34
ryu → Dante80
Μας κοροδεβις περιμενουμε καιρο τορα ταποτελεσματα και ημουν σιγουρος οτι νικησα και μας κοροδεβις τι θα γινι μεσενα αντμιν αγαπητος εισαι συ?
Jun 26 2011 22:18
Nicktheartist → animestarling
Καλα μωρε μια απο ιδια:smokingg:.Εβγαλα περιπου δεκα χιλιαδες :sadist:.Περιμενα περισσοτερο γαμωτο μου ψιλο απογοητευτικα.Αλλα δεν με πειραζει και τοσο γιατι περναω στην τριτη μου επιλογη ετσι δεν το θεορω τελειως αποτυχια παλι καλα:bahhh:.Εσυ πως τα πηγες?
Jun 26 2011 22:00
Tristessa → eyl
Για την καθηγήτρια Βιολογίας που ανέφερε ο meidei έλεγα. [SIZE=1]Όχι ότι κι η άλλη ήταν καλύτερη :P Αλλά ΟΚ, καλλιστεία είν' αυτά, η ερώτηση έγινε ανάμεσα σε "online dating" και "tasteful nude photoshoots", μια-δυο inoffensive χαζομάρες θα λέγανε, δεν περίμενα κάτι άλλο.[/SIZE]
Totally, είναι εξαιρετικά δύσκολο ν' αποδείξουμε μια διαδικασία που διαρκεί χιλιάδες χρόνια αλλά τουλάχιστον έχουμε δεδομένα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, γι' αυτό είναι και θεωρία, όχι απλώς μια υπόθεση. Αλλά το επιχείρημα "είναι απλώς μια θεωρία" από κάποιον που γι' αντεπιχείρημα τη Βίβλο ffs με κάνει να ρίχνω γερά headdesk XD
Jun 26 2011 20:43
laraska → Anelis
σε συμπαθω ολο και πιο πολυ ... ο θωρακισμενος ανθρωπος και η ψυχολογια του φασισμου ηταν για μενα αποκαλυψη ολακαιρη.
Jun 26 2011 19:41
iristella → Serestrum
καλά άμα είναι έτσι θα στα τραγουδάω μέχρι να τα αποστηθίσεις.
Jun 26 2011 18:52
iristella → Serestrum
[URL=http://img687.imageshack.us/i/memeseverydamnedmorning.jpg/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/4175/memeseverydamnedmorning.jpg[/IMG][/URL]
Jun 26 2011 18:50
GhostPrince → VampireGirlization
:kakaka: τι να πεις xD wharevah... τι γινεται? τπτ νεα? ')
καλο καλοκαιρι btw :]
Jun 26 2011 17:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed