Community Status Updates
animestarling → Nicktheartist
Σημασια εχει να περνας καπου που να σ'αρεσει... Ποια ειναι η τριτη σου επιλογη;; Εγω τα πηγα ανελπιστα καλα.. Εβγαλα 18448.. Περναω Παιδαγωγικο που εχω επιλεξει..
Jun 27 2011 13:12
Nighteyes → Maleficus
Γεια σου. Για το spoiler tag που ανέφερες, (όταν πας να κανεις ποστ) μπαίνει πατώντας το 4ο εικονιδιο από το τελος (εκείνο με το κίτρινο τρίγωνο) στη γραμμη εργαλείων.
Jun 27 2011 12:25
Serestrum → iristella
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww....
Jun 27 2011 12:20
Warchief → iristella
χμμ ναι οκ, τώρα το είδα. θενκ γιου.
μπα, ο μοναδικός μου σκοπός θα ήταν το ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
Jun 27 2011 12:09
iristella → Warchief
Βασικά κακώς δεν βλέπεις γιατί και παρατήρηση έγινε με το που το είδα, και διαγραφές έχουν γίνει. :) Απλά στην προκειμένη δεν μπορούσα να σβήσω το post γιατί ήταν quoted already.
Αν και ουσιαστικά πιστεύω ότι τα λες αυτά επειδή θες να μεταδώσεις με το ίδιο σθένος την μαγεία του Cross Game.Παραδέξου το:hihi2:
Jun 27 2011 12:03
Warchief → iristella
hilarious right?
δε βλέπω επιπλήξεις και διαγραφές σε άλλους που το κάνουν ήδη όμως.
Jun 27 2011 11:57
iristella → Warchief
Let me guess. Inb4 massive Cross Game recs? :P Anw leeeet's not do that. ^^'
Ευχαριστώ για τις ευχές, να σαι καλά.
Jun 27 2011 11:55
Warchief → iristella
αποφάσισα να επιλέξω ένα anime και να το γράφω όποτε ζητάει κάποιος οτιδήποτε στο anime rec thread. θα το κάνω για epic lulz, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ^3^
χρόνια πολλά κιόλας.
Jun 27 2011 11:34
Maya-chan → Night Wizard Seal
Από το manga μόνο τα πρώτα 2 arc αξίζουν, μετά είναι μπέρδεμα. Για αρχή όμως είναι μάλλον το καλύτερο. Άμα το πιάσεις πες εντυπώσεις. :P
Jun 27 2011 09:02
eyl → Tristessa
έλεος! καθηγήτρια βιολογίας κ χρησιμοποιεί έτσι επιχειρημα? αυτό δεν είναι απλά "παπαγαλίζω πάω γράφω το μάθημα είτε το πιστευω είτε όχι", είναι "δεν έχω ιδέα τί έλεγε η σχολή πήγα"!
όταν προβάλλουν την βιβλο εκεί απλά δεν απαντάς. άλλο μια επιστημονική θεωρία κ άλλο ένα βιβλίο που έχει γεγονότα μπλεγμένα με μύθους. δεν αξίζει να χαλάς το κεφάλι σου στο τραπέζι! :p
Jun 27 2011 08:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed