Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Nicktheartist

Να κανω μονιμο account η προσωρινο...;
Jun 27 2011 19:29
Photo

ok... thanks...
Jun 27 2011 19:11
Photo

Nicktheartist → animestarling

Δεν με εχεις πρηξει καθολου.Λοιπον οσο για της φωτογραφιες εγω κανω το εξης(δηλαδη οχι μονο εγω).Κανε account στο [URL]http://imageshack.us/[/URL] και απο εκει κανε upload τις φωτο και καθε φορα που κανεις upload θα σου βγαζει διπλα απο τις φωτο διαφορα λινκ.Διαλεγεις το καταληλο λινκ αναλογα με την περισταση.Θα κανεις copy το λινκ και μετα paste στο post που το θελεις.Νομιζω υπαρχει και ειδικο εικονοδιο εκει που γραφεις το post που λεει add image.Check it!
Jun 27 2011 19:10
Photo

animestarling → iristella

Χρονια πολλα..Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις....:P
Jun 27 2011 18:47
Photo

Τι να πεις και εσυ..;;!! Σε εχω πρηξει...:blurah5: Αλλη ερωτηση.. Οταν ειμαστε σε ενα thread και θελουμε να κανουμε post μια φωτογραφια τ κανουμε;;;; -Τελειως ανιδεη, μιλαμε...:if:
Jun 27 2011 18:45
Photo

Kamui → Mike The Great

Oχι δεν εχω καποιο προβλημα φιλε. Μπορεις βεβαια και να τα βαζεις και σε threads αντι να τα στελνεις μονο σε μενα. Απλα πολλες φορες οταν ανοιγω το ιντερνετ και τσεκαρω vms ειναι μολις εχω ξυπνησει, και πολλες φορες ξεχναω αργοτερα να απαντησω.
Jun 27 2011 18:11
Photo

Mike The Great → Kamui

Σιγα τι λες?εχεις και αλλα πραγματα να κανεις απο το να μου απαντησεις αμεσως.Συμφωνω και εγω οτι ηταν ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κεν.Ο κεν εκανε το special move του.Απλο αλλα το εκανε.Αν εχεις καποιο προβλημα που σου στελνω τετοια videakia πες μου το.
Jun 27 2011 18:08
Photo

DarkElf → iristella

Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!:yahoo:
Jun 27 2011 16:54
Photo

Kamui → Mike The Great

Oχι, την ειδα, sorry που δε σου απαντησα. Καλη ηταν, απλα προτιμαω να βλεπω περισσοτερα special moves και γενικα κινησεις straight from the game. Βεβαια ηταν λιγακι ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κen. Καλος ο Vega, και πολυ ωραιος παικτης, but Ken Masters is Ken Masters.
Jun 27 2011 16:05
Photo

Tenshi → iristella

[IMG]http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/02/memes-my-sisters-th-birthday-cake.jpg[/IMG] Οτι επιθυμεεεεείιςςςςς!!!! Να ζεις να σε χαιρόμαστε! :D (σέλω σοκολατόπιτααααααααααααααααααα))))))) ^^
Jun 27 2011 15:54
Photo

pogito → Majin_PSiKapaMi

γεια τι κανεις ?????
Jun 27 2011 15:37
Photo

Mike The Great → iristella

Ευχαριστω για το reccomendation.Ειδα το πρωτο επισοδιο αλλα μου φανηκε αδιαφορο και επιπλεον τα γραφικα ηταν σαν κομικς.Animations βλεπουμε.Το δευτερο επισοδιο ειναι καλυτερο?μην το κατεβασω τζαμπα
Jun 27 2011 15:35
Photo

Nicktheartist → animestarling

Well said:drink:.Αυτο μπορω μονο να σου πω.
Jun 27 2011 15:29
Photo

Lucy Heartfilia → papp0us

:O ουαα ευχαριστώ *__* !!! πάω να το δοκιμάσω! χίλια ευχαριστώ! το bakabt το χρησιμοποιω αλλά για μικρές σειρές και όταν βρίσκομαι κάπου με καλύτερο ιντερνετ :)
Jun 27 2011 15:26
Photo

Κοιτα δεν εχω τυψεις που δεν πηρα ρισκο.. Τουλαχιστον οχι ακομα.. Ο χρονος θα δειξει... Απλα σε καθε καμπη της ζωη μου επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι δεν θελω να ξεφευγω απο τα ορια μου.. Ισως ετσι να καταληξω κοντοφθαλμη... θα μπορουσα να γινω δικηγορος αλλα δεν τολμησα.. Ισως αυτο να μου βγει σε καλο η και σε κακο... Ελπιζω στη ζωη μου καποια στιγμη να ρισκαρω και να μου βγει σε καλο.. Ετσι για να αποκτησω μια περιπετειωδη ζωη..:P Απλα θα ηθελα σε 10 χρονια αμα σε ξανασυναωτησω (ηλεκτονικα-μη φοβασαι:kakaka:) να σου, ξερεις ρε Nick δεν τον μετανιωσα, εκανα τη σωστη επιλογη ωστε να μη μετανιωνω για μια καριερα που δεν επελεξα...
Jun 27 2011 15:24