Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ramona → laraska

Μ έχουν ξαναρωτήσει... όχι δεν είναι από κει. Αν και κολάει :)
Jul 05 2011 14:37
Photo

HelenGreece4ever → Vagelio

[URL]http://i55.tinypic.com/2qks7cz.jpg[/URL] κι εσύ ασχολείσαι με χεταλια, ε? :p
Jul 05 2011 13:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → DoB

Ha ha ha! Πλάκα πλάκα αυτοί οι δύο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τα φτιάξουν! xD xD xD Sasuke X Karin ούτε εμένα με κολλάει καθόλου να πω την αλήθεια - για μένα Karin x Suigetsu είναι το pairing που της ταιριάζει- και σίγουρα συμφωνώ ότι ο Naruto δεν αξίζει να πάρει την Sakura, είναι πολύ καλός γι αυτήν, καλύτερα η Hinata που είναι ερωτευμένη μαζί του. Και μην το λες, αν σκεφτούμε πως η άλλη είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Sasuke μπορεί στο τέλος να τη δεχτεί...Kishimoto είναι αυτός και τρολλάρει άγρια! ΔΕ θα ήθελα να το δω, αλλά κανείς δεν ξέρει...Αλλά κι εγώ εκεί τον βλέπω τον Sasuke: με καμιά άγνωστη. Αν σκεφτούμε όλα όσα πέρασε μπορεί να μην είναι καν από Konoha -δεδομένου ότι δεν πεθάνει πάντα-. Τώρα όσο γι αυτό που λες ότι το Sasuke X Hinata δεν πρόκειται να γίνει... Τ.Τ το ξέρω, κι ακριβώς για τον λόγο που είπες. Δεν έχουν καν μιλήσει ο ένας στον άλλον. Συν του ότι ακόμα είναι ερωτευμένη με τον Naruto. E he he, Shikamaru ταιριάζει πολύ με την Temari έστω κι αν έχουν δίκιο όλοι που τον λένε pimp ως ένα σημείο. Αν το σκεφτείς είναι ο μόνος που τα πάει τόσο καλά με τις γυναίκες. Κι ασ'τον να λέει ότι δεν του αρέσουν αυτά. Εδώ από δώδεκα χρονών ήξερε τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πως ήθελε τη γυναίκα του, τι με λες τώρα. Μια χαρά ενδιαφέρεται απλώς όπως είπες κι εσύ το παίζει ακόμα βαρύ πεπόνι. Φταίει το νεαρό της ηλικίας του φαίνεται! xD Ε, δεν το λες αυτό, έχει πολλές ωραίες κοπέλες στο Naruto. Απλώς Konoha μεριά είναι όλες μα όλες -με την φωτεινή εξαίρεση της Ten Ten- χτυπημένες με κάτι. Αχ τι μου θύμισες τώρα...όταν είχα δει στο anime την Shizuka να τον παρακαλάει με σκυμμένο το κεφάλι κάνοντας ολόκληρη υπόκλιση...θεέ μου! Ήμουν έτοιμη να μπω μέσα και να την χτυπήσω! Καθόλου μα καθόλου αυτοεκτίμηση? Συν του ότι είναι τέρμα σπαστικιά κι αν ποτέ της έδινε προσοχή ο Seto θα ήταν για να τη σπάσει στον αδερφό της. Και ναι, καλύτερες οι σχέσεις με ένταση. Και έλα καλέ, εντάξει, δεν είναι ερωτευμένος με τον δράκο του -συν του ότι δεν είναι καθόλου ρομαντικός σαν τον Seth που υποτίθεται ότι είναι ο παλιός του εαυτός αν κρίνουμε στο πως αντέδρασε όταν είδε την Kisara να πεθαίνει- απλώς νομίζω θέλησε έτσι να μας δείξει ο manga-ka την εμμονή του με την κάρτα. Ήταν κάτι που ούτε κι ο ίδιος μπορούσε να το εξηγήσει φαντάζομαι και μετά που έδειξε ότι την ήθελε επειδή συμβόλιζε μια καλύτερη ζωή νομίζω ήταν μόνο ένα μέρος. Αλλά να πω την αλήθεια η Anzu μου την έσπαγε που δε μπορούσε να διαλέξει...οπότε ναι, puppyshipping ftw! xD Αυτό και OC.
Jul 05 2011 13:24
Photo

Jorg → Tenshi

Πες μου ότι ήσουν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο; :P
Jul 05 2011 13:09
Photo

Mike The Great → Rihardil

Την εχω ποσταρει απο χτες
Jul 05 2011 12:53
Photo

keitaro → mono

Μελαχρινές και ξανθές υπάρχουν πάρα πολλές ενώ οι κοκκινομάλες είναι μετρημένες στα δάχτυλα.Λογικό να είναι τόσο περιζήτητες:kawaii:.Οκ thanks!Going to check it!:joyful:
Jul 05 2011 12:39
Photo

mono → keitaro

Βλέπω οι κοκκινομάλλες έχουν πολλή πέραση στο φόρουμ XD Είναι από το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8181"]anohana[/URL]. Τελείωσε πρόσφατα, 11 επεισόδια είναι, αν σου αρέσει το slice of life με ολίγον δράμα βουρ :P
Jul 05 2011 12:36
Photo

keitaro → mono

hey there!!!:hi:Να σου κάνω μια ερώτηση,μήπως μπορείς να μου πείς από πιο anime είναι η κοκκινομάλα που έχει για profile pic?
Jul 05 2011 12:33
Photo

DoB → Fallen_Mpougatsa

Πίστεψέ με... αυτό που ήθελα να βάλω στην πραγματικότητα ήταν Naruto X Sasuke... Το προφίλ το έχω από τότε που ήμουν 16 χρονών και δεν ενοχλήθηκα ν' αλλάξω πολλά πράγματα, είχα πρωτοδεί Naruto τότε όταν μου το σύστησε μια φίλη μου η οποία ήταν fan αυτού του pairing, και μ' επηρέασε και μένα αρκετά. Όμως για να πω την αλήθεια, αν ο Sasuke έπερεπε οπωσδήποτε να βρει μια κοπέλα, και ο Naruto, θα μ' άρεσε καλύτερα η Sakura, παρά η Karin πχ (απαράδεκτο!) ενώ για το Naruto καλύτερα η Hinata, παρά η Sakura (επίσης απαράδεκτο!) Εμένα μου φαίνεται ότι ο Kishimoto στηρίζει πιο πολύ Naruto x Sasuke! Αυτοί έχουν φιληθεί τουλάχιστον! Μην ανησυχείς, έτσι όπως πάει η ιστορία, τουλάχιστον Sasuke x Sakura αποκλείεται να δούμε. Αν ο Sasuke επιβιώσει, μάλλον καμία άγνωστη θα πάρει. Όσο για το Sasuke x Hinata δεν είναι κακό, καθόλου κακό... Κλασικό παλιόπαιδο και badass ερωτεύεται την καλή κι εσωστρεφή κοπελίτσα και αντίστροφα... Όχι είναι πολύ cute! Μόνο που εμένα δε μου κάνει γιατί δεν έχουν ούτε καν μιλήσει ποτέ τους! Όσο για την Temari και τον Shikamaru, να σταματήσει ο Shikamaru να το παίζει βαρύ πεπόνι και μια χαρά θα τα πήγαιναν! Άκου δε μ' αρέσουν οι γυναίκες να πει του καημένου του πατέρα του! ...Βέβαια ποιος τον αδικεί, όταν όλες οι γυναίκες σχεδόν μέσα στο Naruto είναι για τα μπάζα. Α-χμ, για το ygo... Από πάντα με νευρίαζε το γεγονός ότι την κλασίκή τετράδα του Yuugi ήταν οι κλασικοί κλισέ χαρακτήρες: Ο πρωταγωνιστής, το κορίτσι που θέλει σαν τρελό τον πρωταγωνιστή, ο καλύτερος φίλος, και ο comic relief. Με εκνεύριζε αφάνταστα το ότι υπήρχε μια κοπέλα πρωταγωνίστρια κι αυτή δεν ήξερε να κάνει τίποτα άλλο απ' το να λέει "Yuugi! Save me! Friendship!" τη στιγμή που υπήρχε μέσα σ' αυτό το anime ένας απ' του πιο καραHOT άντρες στην ιστορία όλων των anime. Και μου άρεσε που κοντραρίζονταν η Anzu κι ο Kaiba, ενώ οι άλλες κοπέλες - Shizuka, (που ήταν κάπως τσιμπημένη μαζί του), και Kisara, (που μόλις την είδα έπαθα = OMG he really IS in love with his Dragon!) ήταν το κλασικό ιαπωνικό yamato nadeshiko. Γενικώς μ' αρέσουν οι κόντρες στα ζευγάρια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Γι' αυτό κι άλλωστε μου αρέσουν τα yaoi, γι' αυτό και puppyshipping 4ever!!!! ;)
Jul 05 2011 12:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα χα χα χα. Kαι στο τέλος, θα φτάσουν στη λύση του μυστηρίου με το να πάρουν τηλέφωνο σε έναν αστυνομικό από Αλβανία΄ θα τον ρωτάει με αγωνία η Νικολούλη "Κύριε, είναι αλήθεια ότι εθεάθησαν αυτές οι δύο κοπέλες εκεί και πως τις μιλήσατε? Είναι καλά στην υγεία τους? Πού είναι τώρα?" και θα απαντήσει ο αστυνομικός: "Τι να σας πω, δεν ήξερα ότι τις ψάχνανε. Αλλά επειδή με το που μπήκαν στο αστυνομικό τμήμα με ρώτησαν αν πάνε καλά για το κέντρο της Θεσσαλονίκης της έβαλα στο κρατητήριο. Θέλετε να τις μιλήσετε?"
Jul 05 2011 11:47
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

ΧD Naι, άλλο ένα μυστήριο της ζωή μόλις λύθηκε. Ναι, και θα παίρνουν τηλέφωνο και θα λένε "Ναι, τις είδα στο Ναύπλιο, καθίσανε σε ένα καθέ και φαινόταν αναστατωμένες". Θα παίρνει άλλος "Ναι, εγώ χθες τις είδα να περνάνε τα σύνορα".
Jul 05 2011 11:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E, τώρα εξηγούνται πολλά! Χα χα, έτσι, συν του γεγονότος ότι εγώ όταν ήμουν μικρή χάθηκα στην ίδια μου τη γειτονιά, θα μαστε jet νομίζω. Θα μας ψάχνει μετά από αρκετές μέρες η Νικολούλη...
Jul 05 2011 11:05
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Το 28Β κάνει, το Α αν δεν κάνω λάθος πάει Παπαγεωργίου (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά), αλλά βόλεψε. XD Έτσι, να βγούμε σε καμιά άσχετη γειτονιά και να ψαχνόμαστε. Η φοβερή αίσθηση προσανατολισμού που έχω θα μας βοηθήσει όπου και να μας βγάλει, μην ανησυχείς καθόλου.
Jul 05 2011 10:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Wow wait; νόμιζα ότι πήγες στο τέρμα των ΚΤΕΛ. Sorry, νόμιζα ότι το πήρες απ'τη μεριά του 7 το λεωφορείο, γράψε λάθος. Επίσης, δεν είχα ιδέα ότι το 28 κάνει τέρμα στα carrefour! Αλλά ναι, είναι πολύ όμορφα να πας από κει. Ρε συ, άκυρη σκέψη αλλά μου ήρθε. Μια μέρα να πάρουμε περίεργα λεωφορεία και να γυρίσουμε την πόλη, όπως το ένα, το 22 κλπ...
Jul 05 2011 10:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Πού να δεις και τις σούζες. [QUOTE]Πάντως, εφόσον το 1 σε έβγαλε σε εκείνο το τέρμα σημαίνει ότι καταλάθος πήγες απ'τη σωστή μεριά του 1 αλλά την λάθος του 32[/QUOTE] Αφού με έστειλε στη σωστή μεριά του 1, που ήταν η λάθος του 32, πώς είχε δίκιο; Μπερδεύτηκα τώρα. Anyway, το θέμα είναι ότι είδα πως το 1 κάνει τέρμα Καρφούρ, ρώτησα τον οδηγό αν πήγαινε προς τα εκεί, είπε ναι, έφτασα, πήρα το 28Β και τελείωσα μια χαρά στα γρήγορα. Επίσης καθώς γυρνούσα με το 1 είδα και όλη τη Σαλονίκη φωτισμένη, so +1, ήταν ωραία η θέα.
Jul 05 2011 10:31