Community Status Updates
Kenny → ma_foteini
[QUOTE=ma_foteini;525422][B]Kissing Mars[/B]: δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί-αν επαναλαμβάνομαι συγχωρήστε με. Αγαπώ Kishi Torajirou! Τελικά μέγα λάθος να μετροφυλλίσω το raw. Οι διάλογοι του συγκεκριμένου μάνγκακα /πάντα/ κάνουν τη διαφορά. Πάντως, τρελή γείωση έφαγε η Yukari. oh, well, τι να κάνεις. Τουλάχιστον συνειδητοποίησε τι της συνέβαινε.[/QUOTE]Γιατί διάβασες το raw; [URL="http://www.bakabt.com/159934-kissing-mars-mars-no-kiss.html"]Είναι πλέον πλήρως μεταφρασμένο από τις Tranquil Spring.[/URL] Εκτός κι αν εννοείς ότι παλιά κοίταξες το raw και τώρα μόλις το διάβασες properly, in which case... το ίδιο κάναμε. XD Αν κι εγώ διάβαζα τα chapters ongoing, με το που βγαίνανε. Reading 1 chapter every 100 days is suffering.
Από Kishi Torajirou έχουν ξεκινήσει να μεταφράζουν το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=56090"]Otome no Teikoku[/URL] τώρα. Recommended φυσικά.
Sep 04 2011 09:01
zennith666 → iristella
Κοίτα πολλά έχουν αλάξει από τότε που ήρθα στο forum γιατί να μην αλλάξω κάτι ακόμα???
Sep 04 2011 03:59
iristella → zennith666
Πολλά shoujo αξίζουν. Και το λέω εγώ που ειδικά στο κομμάτι αυτό τα ξεσκαρτάρω με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε μην τα κοιτάς με μισό μάτι, εσύ θα χάσεις.
Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο περισσότερο σε harem ecchi black comedy the way a girl would do it φέρνει.
Sep 04 2011 03:53
zennith666 → iristella
On it !!!!Αν και είχα υπόσχεθει στον εαυτό μου ότι δεν θα δώ ποτέ shoujo anime/manga για να το λες κάτι θα ξέρεις...
Sep 04 2011 03:48
iristella → zennith666
Btw αν έχεις χρόνο read[URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1269"] this one.[/URL] Θα ψοφήσεις στο γέλιο. XD (plus γίνεται του oppai το κάγκελο μέσα).
Εpic Main Character is epic. :himitsu:
Sep 04 2011 03:45
iristella → zennith666
Στο περίπου. Ενδεχομένως μου ξεφεύγουνε πράγματα τα οποία ανακαλύπτω σιγά σιγά στην πορεία και τα συμπληρώνω όσο προχωράω.
Αnime (σειρές): NGE, Kaiba, Princess Tutu, Haibane Renmei, Αοi Bungaku, Ergo Proxy, Mononoke, Terra E, Wolf's Rain, Seirei No Moribito
Manga: Vagabond, MPD Psycho, Angel Sanctuary, Eden it's an Endless World, Battle Royale, Solanin, Ultra Heaven,Watashitachi no Shiawase na Jikan,20th Century Boys, Homunculus.
Sep 04 2011 03:14
zennith666 → iristella
Λοιπόν όπως την περίμενα... ερώτηση είναι updated τα επισόδια τα οποία έχεις δει σε κάθε σειρά η την έχεις αφήσει(είναι και μεγάλη για συνεχόμενο upadating )!!!! Επίσης ποιά είναι τα "currently" top 5(10 άμα δεν βαρίεσαι και είναι εύκολο) σου σε anime και manga !!!!!
Sep 04 2011 02:59
zennith666 → iristella
Iri-chan έχεις anime/manga list να μου δείξεις? (Μην ρωτήσεις, φλασιά έφαγα ) :D
Sep 04 2011 02:44
amaya3 → Tristessa
[SIZE=1]...which just proves my point! [/SIZE][SIZE=1]DON'T FIGHT IT.[/SIZE]
[SIZE=1]hell to the motherfucking yeah \m/ Και αφιέρωμα στο γάμο του Kiyo με τον Mao |D[/SIZE]
PS. Oo what do you mean?
Sep 04 2011 02:35
Mike The Great → Goutcou
Το death note,highschool of the dead,valkyria chronicles,one piece,to quenn's blade(το σταματησα ομως στο 4ο επισοδιο)Hellsing,baki the Grappler,Street fighter και τωρα το
Lunar Legend Tsukihime.Δεν εχω δει και πολλα
Sep 04 2011 02:34
Tristessa → amaya3
[SIZE="1"]stop it ;_; μετά την τελευταία φορά που μιλήσαμε για Takeru, άκουγα το supah kawaii για μέρες![/SIZE]
You know, I'm starting to believe in that! Εξηγεί πολλά πράγματα :3
[SIZE="1"]Και στο καπάκι B-T marathon because that's how we roll \m/[/SIZE]
Wasn't being srs and that makes two of us, I'm afraid D:
PS. Dammit woman, what happened to your Twitter?
Sep 04 2011 01:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed