Community Status Updates
Being Of Darkness → zennith666
ειναι απο το sora no otoshimono, ειναι και ανιμε και μανγκα, εχει πολυ φαση
Sep 03 2011 23:24
Kamen Tantei Zura → Jorg
Όχι, εμένα δεν μου άρεσε η επιλογή περισσότερο XD Δεν ξετρελάθηκα από μόνη μου.
Από το Adorute to Adarute. Ένα one-shot είναι.
Sep 03 2011 22:38
Goutcou → Mike The Great
[COLOR=Black][B]Καλησπέρα και σε εσένα! Ναι, σε όλα τα επεισόδια το ίδιο μοτίβο έχει.. Κι εγώ το ψιλοβαρέθηκα σε κάποια σημεία να σου πω την αλήθεια! Απλώς στο τέλος μου άρεσε, γιατί τα δύο τελευταία επεισόδια γίνονται πιο ενδιαφέροντα! Ποια άλλα άνιμε έχεις δει, αν επιτρέπεται? Γιατί θέλω να πάρω ιδέες...[/B][/COLOR]
Sep 03 2011 22:26
Mike The Great → Zeroloke
Οχι εχω ερθει Αθηνα απο τα !9 μου.Στα τει του Πειραια.
Αλλα θα ηθελα να μεινω 2 χρονακια να δω πως ειναι,γιατι μου αρεσε
Sep 03 2011 20:47
DarkElf → Nighteyes
Θα του ρίξω μια ματιά τότε.:ureshii:
Να σου πω,δε με χαλάει που δεν έχει πολλές xxx σκηνές...χαίρομαι την αλληλεπίδραση Katsuragi/Akihito σε όλες τις φάσεις. Τον λυπάμαι πάντως τον Akihito.Δεν τον δικαιολογώ γι'αυτό που έκανε,αλλά και ο ίδιος την ίδια στιγμή το μετάνιωσε.[SPOILER]Μετά,αφού είχε γίνει η ζημιά λέει "oh,what the hell" και το συνεχίζει:hahaha:[/SPOILER]
ΕΛΑ ΝΤΕ!Raw είναι για manga στα ιαπωνικά,για manhwa στα κορεάτικα.Τα κινέζικα πού κολλάνε?!:madtodeath:
Νέο drama cd,ε???:awww: Btw,θέλω το tumblr της κοπελιάς,να έχω άμεση ενημέρωση.
Και θα σου ξαναπω να διαβάσεις hana wa saku ka.:joyful:
Sep 03 2011 20:30
Zeroloke → Mike The Great
ευχαριστω πολυ! η αληθεια ειναι πως η πρεβεζα εχει πιο πολυ κοσμο το καλοκαιρι! αλλα η γνωμη μου ειναι πως ειναι πιο ομορφη το φθινοπωρο! πρεπει να την επισκεφτεις οκτωβρη ειναι ο καλυτερος της μηνας! θα συνεχισεις εδω πρεβεζα το τει?
Sep 03 2011 20:21
Mike The Great → Zeroloke
:hi:!Εγω εμεινα ενα εξαμηνο στη πρεβεζα(εχω περασει τει λογιστικης)αλλα μετα ηρθα Αθηνα.Δεν στα πω για να κολακευσω το μερος,αλλα ηταν πολυ ωραια.Εμενα κοντα σε μια εκκλησια.Ηταν καλοκαιρι και ετσι ειχε πολλους ανθρωπους εξω απο τα σπιτια.Ειχα απορια παντα πως ειναι το χειμωνα?Ειχε κοσμο οπως το καλοκαιρι?Ααα και ξεχασα και το αλλο καλο.Οτι κοντα εχει και αεροδρομιο και μπορεις να πας οπουδιποτε.
Μπραβο σου κιολας που περασες εκει που ηθελες!!!!!!!!!!!:riiight:
Sep 03 2011 20:11
iristella → eyl
Οχι καλά έκανες και το ξεκαθάρισες γιατί μέσα από άρθρα και documentaries είχα ακούσει αυτό που σου είπα και πιο πριν. Ομολογουμένως με τα φυτά δεν έχω τόσο στενή σχέση ώστε να ξέρω να διαχωρίζω τι ισχύει και τι είναι μπούρδα. Γι αυτό και το "feel" το εννοούσα με την έννοια του αντιλαμβάνονται τις αλλαγές γύρω τους αυστηρά.
Όσο για την πρόταση. Ήθελα πειράξω τον Six Winged Angel (SWA) και ίσως να πεινάσει για λίγο καιρό.:hahaha: Αν δε άρχιζε και αυτός να ακούει φωνούλες από το πιάτο του I would be more than happy.:hehehe: /καλός άνθρωπος
Sep 03 2011 19:28
iristella → galexia
Με pm καλέ με Pm XD. Αχ αχ ζωντανές θα μας ψήσουν και τις δύο.
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως γιατί με το livejournal και πολλά από τα scanlation groups που έχουν βάλει το κοινό να πηδάει μέσα από πυρωμένα στεφάνια δεν την πολυπαλεύω.:awww:
Sep 03 2011 19:20
eyl → iristella
συγνώμη αν χαλώ τον τοίχο αλλά ήθελα να μην απαντήσω στην τρύπα: [QUOTE]για τον πόνο συγκεκριμένα έχω διαβάσει αρκετά αντικρουώμενα πράγματα. Ξέρουμε όμως ότι ένα υποτυπώδες νευρικό σύστημα το έχουν. Απλά ήθελα να τονίσω ότι και αυτά ζωντανοί οργανισμοι είναι [SIZE=1]and make SWA starve among other things xD.[/SIZE][/QUOTE]μια καθηγητριά (δίδασκε ανατομία φυτών) μου τότε με τις φωτίες του 2007, έλεγε ότι τα δεντρα ουρλιαζαν (αν είδες πύλες του ανεξηγητου καμία φορά). άλλοι καθηγητές έλεγαν ότι είναι μπουρδες. φυσικά μπορεί να μην αντιλαμβανόμαστε πολλά απο τα οποία συμβαίνουν. όμως δεν υπάρχει δομή στα φυτά που να δείχνει έστω υποτυπώδες νευρικό σύστημα. οι αλλαγές που συμβαίνουν όταν "αισθανθούν" κάτι είναι τοπικές, δεν υπάρχει εγκέφαλος να πάει σήμα κ να δημιουργηθεί μια απόκριση. τα φυτά είναι οι ζωνατνοί οργανισμοί που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε ανώτερη ζωή στον πλανήτη. κ ότι ο ανθρωπος νομίζει είναι υπεράνω όλων επειδή έχει μιαν α νοημοσύνη έπρεπε να του δίνει περισσότερες ευθύνες κ όχι επάρση.
κ ο βασικός λόγος που απαντώ είναι για να ρωτήσω, τί είναι το SWA starve?
Sep 03 2011 19:19
Nighteyes → DarkElf
Είναι πολύ καλο το secret diplomacy. Αν συνεχισει στο ίδιο επιπεδο μπορει να γίνει και το καλύτερο της, αλλα περιμενουμε... Στο ανεφερα γιατι εχει καποια κοινα, αναπτυσσει τον κόσμο των πολιτικων και της διπλωματιας.
Βασικα το cd δεν εχει πολλες xxx scenes(αφου και στο manga ετσι ειναι στην αρχη) μαλιστα διαβασα ότι καποιες γκρινιαζανε γι αυτο. Μια ομως είπε ότι ήταν αρκετα απαιτητικο σε ιαπωνικα γι αυτο αν καποιος δεν ξερει καλα και περιμενει μονο xxx λογικό να μην καταλαβαινει και να χανει την υπομονη του. Εμενα αυτο μου αρεσε βασικα στο manga, που επεφτε πολύ συζητηση, δεν ήταν ενα απλο yaoi. Μπορει μαζι με το manga κατι να πιάσω απο το cd. Το ακουσα λιγακι και επεσα και σε τετοια σκηνη που λες και λυθηκα στα γελια. Ρε συ οταν σκεφτομαι τους καημενους τους ανθρωπους τι τους βαζουν να κανουν είναι τραγικό!XD Στα anime δεν μου φαινεται τοσο γιατι υπάρχει και η εικόνα αλλα στα cd...
Σε raw εχω βρει τους 2 τομους κανονικους κι όχι σκορπια ch. Τον 3ο δεν βρισκω, βεβαια είναι και πιο προσφατος... Στο μεταξυ η τυπισσα που μετεφρασε το 7 και 8 ch εχει σελιδα στο tumblr και εχει πολύ γελιο. Είπε κι αυτο που είπες κι εσυ και αναρωτιωμουν κι εγω παντα: Γιατι πανε και τα λενε raw ενω είναι στα κινεζικα;lol Εχει κανει και καποιες προτασεις και επειδη βλεπω να ταιριαζει το γουστο μας λεω να κοιταξω καποια.
A και είπε ότι βγηκε και καινουργιο d cd.
Sep 03 2011 19:08
ma_foteini → eyl
εμ, άμα ξεκινάω την αναζήτηση από λάθος μέρος, αυτά παθαίνω. έψαξα στο mangaupdates για dj και μου έβγαλε μόνο [B]H[/B] με reap και het [SIZE="1"](έλεος, όλο κορίτσια είναι το άνιμε, πώς τους κατέβηκε το het; )[/SIZE] και απογοητεύτηκα. Ευτυχώς που με ενημέρωσες, έχω ήδη ανοίξει 16νέα tabs!:riiight:
Sep 03 2011 18:34
eyl → ma_foteini
απο τα ωραιότερα κ καλύτερα (νομίζω μόνο τα touhou μπορούν να συναγωνιστούν αυτα της madokas, ούτε καν η nanoha).
έχω ένα folder με αρκετά madoka doujins κ δεν είναι raep hentai!!! τα περισσότερα uber cute είναι μεταφρασμένα απο το άτομο (δεν πιστευω να είναι group) some french anon κ τα έπαιρνα κατα καιρούς απο τον /u/ αλλά νομίζω τα ποσταρε κ η yurigirl.
Sep 03 2011 18:04
iristella → Zane
Όχι κανένα νόημα. Mindfuck ιστοριούλα που σκοπός της είναι να σου κάνει το μυαλό πουρέ. Θα συναντήσεις πολλά τέτοια manga ιδιαίτερα δε αν επιλέξεις να διαβάσεις και άλλα του Tsutomu Nihei. Ναι το αngel's share είχε πολύ πλάκα.
Γενικά η λίστα που σου έδωσα πρεπει να είναι λιγάκι "ότι να ναι" με την άποψη ότι έχει αρκετά είδη μέσα.
Sep 03 2011 17:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed