Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tea-chan → animestarling

Ναι. LOL, ΟΚ, δε θα σε μισήσω, αλλά απλά συχαίνομαι ετούτο το pairing.
Sep 04 2011 18:01
Photo

Goutcou → Mike The Great

[COLOR=Black][B]Χαχα οκ...Thanks! Γενικά ψάχνομαι για να ξέρω τι να δω στην συνέχεια όταν τελειώνω ένα άνιμε :)[/B][/COLOR]
Sep 04 2011 17:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Διάβλασέ το XD Δεν είναι πολύ μεγάλο
Sep 04 2011 17:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Mόλις το είδα το μήνυμα...kufufu no fu; πάω να το διαβλασω! :D
Sep 04 2011 17:29
Photo

Nighteyes → DarkElf

Aaa ουρλιαζω απο χαρα! Δες τι λεει η κοπελια στο tumblr! Θα βγαλει και το 9 οπου να ναι!
Sep 04 2011 16:52
Photo

Chasapos → Zouhan

Πιθανόν είναι κλειστοί για καλοκαίρι, αν δεις εδώ [url]http://www.greece-japan.com/calendar2010.htm[/url] πέρσι οι εγγραφές ξεκίνησαν 13 Σεπτεμβρίου. Θα πάρω τηλέφωνο αργότερα μέσα στο μήνα και βλέπουμε! Αν βρω άκρη θα ποστάρω στο thread!
Sep 04 2011 16:44
Photo

zoro77 → allblue

[SPOILER][QUOTE=allblue;525448]Μπράβο, ακριβώς αυτό έψαχνα αλλά δεν είχα καταφέρει να το βρω. Να 'σαι καλά zoro77. Προφανώς θα εννοεί κάποιον από το μακρινό παρελθόν και όχι τώρα στο πρόσφατο. Αναμένουμε. Δεν νομίζω να κρατίσει πολύ αυτό το αρκ ακόμα.[/QUOTE][/SPOILER] Για να μην σπαμαρω απανταω εδω Ευχαριστω. Ασε ειναι μπερδεμα η κατασταση. Μακαρι να ισχυει.
Sep 04 2011 15:30
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Σε κάνω add. Θα με καταλάβεις. :P
Sep 04 2011 15:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

This is Zombo.com. Welcome to Zombo.com!
Sep 04 2011 14:15
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Zurasan είναι :P
Sep 04 2011 14:13
Photo

animestarling → Tea-chan

Δηλαδη αν σου πω Alucard x Integra θα με μισησεις,,,;;;;; :)
Sep 04 2011 13:21
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[url=http://www.zombo.com/]Welcome to Zombo.com[/url]
Sep 04 2011 13:15
Photo

Zane → iristella

Οκ,απλά επειδή ήταν το πρώτο τέτοιου είδους manga που διάβασα είπα μήπως είχε κάποια αλληγορία σε στυλ κάποιων άλλων που παρέθεσες π.χ Alice in Mirrorland η' Plastic girl(καλά αυτό ούτως η' άλλως στο πιάτο στα δινε)κτλ.Καλύτερα έτσι γιατί στο τέλος θα αμφέβαλλα(κ άλλο)για την ικανότητα αντίληψής μου:hihi2: Ευχαριστώ για την διευκρίνηση:thumbup:
Sep 04 2011 13:04
Photo

ma_foteini → Kenny

hoho ξέχασα να γράψω ότι το διάβασα [U]και[/U] από tranquil τελικά! Είχα τα 3πρώτα αλλά δεν είχα προσέξει το release του τελευταίου και σε μια κακιά στιγμή, κατέβασα το raw. Αναφέρθηκε όμως ότι το ολοκλήρωσαν οι TS και το ξαναδιάβασα [SIZE="1"](ευκαιρία έψαχνα)[/SIZE]. Ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου το Otome, full στο fanservice λέμε! Σχεδόν ξεπερνάει το Maka-Maka.
Sep 04 2011 12:19
Photo

Zouhan → Chasapos

Yo! Είδα στο thread για τις Εξετάσεις Ιαπωνικών ότι θα δώσεις και εσύ. Έχεις καμιά ιδέα για το πότε γίνονται οι εγγραφές; Παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο στον Ελληνοιαπωνικό σύνδεσμο και έχω στείλει 3 e-mails αλλά τζίφος :/.
Sep 04 2011 12:09