Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
:if: Exactly...ε, τι να πεις. Τουλάχιστον τον βλέπεις, έχει ηρεμήσει κάτι είναι κι αυτό.
Sep 04 2011 12:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά εντάξει, απλά στον τρόπο είχε ευκαιρία να κλείσει την πορία του χαρακτήρα όμορφα και σε καλό σημείο, ενώ στην 2η περίπτωση έκανε μπαν ότι στην ουσία δεν πρόκειται να γινόταν κάτι τέτοιο.
Sep 04 2011 11:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και προφανώς δεν ήθελε να κάνει τη διαφορά. Άλλη μια φορά που βλέπουμε τη manga-ka να παίζει favourites με τους swordsmen; η Hoshino τον Kanda, η Amano τον Yamamoto. You mad?
Και για να μην παρεξηγηθώ σαφώς στη δεύτερη είναι πολύ πιο οφθαλμοφανές αλλά νομίζω με βγαίνει λίγο και σ'αυτήν.
Sep 04 2011 11:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Απλά, αν είχε πεθάνει σ' εκείνο το σημείο θα μιλούσαμε για μια πολύ καλή στιγμή και τροπή σε shonen manga, αλλά φαίνεται πως η Hoshino είχε άλλα σχέδια.
Sep 04 2011 11:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE]αν δεν είναι έτσι όλη την ώρα[/QUOTE]
τότε ναι αλλιώς δεν την παλεύω...αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν πολυχάρηκα που τον ξαναείδα, όσο κι αν είναι απ'τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Εννοώ αν το σκεφτείς τέτοια τραγική φιγούρα και μ'αυτά που τράβηξε ήταν καλύτερα να φύγει έτσι από το να τραβιέται μέχρι το τέλος του manga. Βέβαια θα με πεις αυτό το λέει το άτομο που σκοτώνει χαρακτήρες αβέρτα αλλά και πάλι, ας είναι μια φορά ένας θάνατος πραγματικός θάνατος, implied ή όχι...
Sep 04 2011 11:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Bασικά τώρα που ξελάφρωσε κάπως από αυτό που τον έτρωγε τόσο καιρό, νομίζω πως είναι κάπως φυσιολογικό αν δεν είναι έτσι όλη την ώρα.
Sep 04 2011 11:19
zennith666
Ομπο μεγαλώνει η λίστα και δεν πρόλαβενω να τα κάνω όλα μαζί, οι άλλοι θέλουν βόλτα, το βραδυ έχει raid και δεν μένει χρόνος και θέλω να τα δώ όλα σε μια μέρα, damn you !!!!!!!!
Sep 04 2011 10:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
Εμένα με λες? Δεν είναι εντελώς περίεργο και OOC για τον Kanda να χαμογελάει έτσι???
Sep 04 2011 10:21
Kenny → zennith666
Now we're talking. :P
Το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1802"]Aiki[/URL] στο είχα προτείνει; Αν όχι, στο προτείνω τώρα.
Sep 04 2011 10:08
zennith666 → Kenny
1:Το ξέρω ότι είναι ongoing.
2: Και αυτό τα έσπασε.
3:Τι θεά που είναι ι [COLOR=Red]Yumin[/COLOR].<3 <3 <3
Sep 04 2011 09:42
Kenny → zennith666
Απλά τέλος; Εντυπώσεις δεν σου άφησε; (BTW ongoing είναι, keep an eye για νέα κεφάλαια :P).
Sep 04 2011 09:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=525086&postcount=612[/url]
Go there and if you dare...push the spoiler tag!
Sep 04 2011 09:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed