Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
:riiight: Oh...! Επιτέλους! Ήπιες μια σαμπάνια να το γιορτάσεις το γεγονός? Αν όχι κερνάω εγώ. :D
Κρίμα όμως που δεν έπεσε ακριβώς στα γενέθλιά του...!
(αν έβλεπε κανονικός άνθρωπος αυτήν την συζήτηση θα ήταν ολίγον disturbed I think. :P by the way my husbando has his birthday indeed on April 17; που να θυμόμουν! xD)
Άκυρο, αλλά δε μπορώ να μη στο πω: μία από τις alternative personalities του αυτού που σου έλεγα μάντεψε πως θα την λένε...
Sep 16 2011 21:52
Vagelio → SkullKaizer
Πωωωω μου ξύπνησες ευτυχισμένες αναμνήσεις νυχτιάτικα. Πως θα αντέξω να περιμένω 9 ακόμα μέρες!?:if:
Sep 16 2011 21:29
SkullKaizer → Vagelio
προσθεσα μια απο της photo στο tread artmeeting στο πρωτο post απο το προηγουμενο art meeting
Sep 16 2011 20:41
Kai → Kenny
:oo: Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την κοπέλα, απλά δεν με ενθουσιάζει καθόλου σαν χαρακτήρας προς το παρόν. Απλά μου άρεσε περισσότερο το pairing, μου κολλήσανε παραπάνω, δεν έγινε και η αγαπημένη μου η Saki. :nanana:
[I]Η αλήθεια όμως τώρα που το σκέφτομαι είναι πως θα διχαστώ σύντομα γιατί το καημένο shota της τάξης, μου φάνηκε ότι έδειξε ενδιαφέρον. Να δούμε πρώτα το school trip.[/I]
Aναγνωρίζω πάντως ότι είναι η Satomi για τον ρόλο που έχει, και σε σχέση με τη σειρά του είδους της είναι έξυπνη και παίζει και ρόλο μέσα από τη σειρά αντί να είναι απλά η γλάστρα που θέλει ο πρωταγωνιστής. Αντίθετα μάλιστα με αντίστοιχες ηρωίδες του Kano στα Pretty Face & Mx0 που ήταν συμπαθητικές, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έχουν μείνει σαν χαρακτήρες.
:terror2: Ιιιιι! Γιατί η Saaya τι έχει; 9.8 φορές στις 10 που εμφανίζεται, με τον Bossun ασχολείται. Να φύγει, να πάει αλλού! Ο Bossun είναι της Himeko!
:wooi2: Εξάλλου το SKET Dance έχει τέτοιο φοβερό γυναικείο cast που δεν πρόκειται να έπιανε υψηλή θέση στην πυραμίδα, με βάση τα γούστα μου πάντα.
Sep 16 2011 20:03
zweistein → SkullKaizer
8a gnwrizw me perissoteri sigouria an 8a er8w kapou mesa stin epomeni vdomada..
Sep 16 2011 19:44
Kenny → Kai
[QUOTE]Δε φταίω! Η Satomi δεν είναι στα γούστα μου[/QUOTE]S-so straightforward! :terror2:
Τί σου 'κανε η κοπέλα και δεν είναι στα γούστα σου; Και κυρίως, τι έχει η Saki που δεν το έχει και η Saaya over at Sket Dance; :P Τυπική μεγαλόβυζη tsundere είναι, δεν μου αρκεί για να την αγαπήσω. Κι αυτή της η εμμονή με τη Satomi (το βλέπω το shoujo-ai subtext να γίνεται πραγματικότητα) την κάνει ελαφρώς εκνευριστική.
Sep 16 2011 19:39
Kai → Kenny
:terror2: Δε φταίω! Η Satomi δεν είναι στα γούστα μου και η Saki είναι από τις χαριτωμένες tsundere και τη συμπάθησα!! Ο Kano φταίει για όλα! Κάποιος τον πλήρωσε!
Εξάλλου εδώ και χρόνια είμαι αξιότιμο μέλος του [spoiler=W.A.L.T.] (we all love tomboys)[/spoiler]. :nod: Και παίρνω μέρος σε όλες τις τελετές λατρείας.
:nanana: Άκου εκεί την Saaya, δε θα μας βγει και το όνομα[I]! [/I]Himeko, I love you, go for it!
Sep 16 2011 19:29
Kenny → Kai
[QUOTE]Επίσης μπορώ πλέον άνετα να δηλώσω προς όσο νορμάλ και γλυκιά κι αν είναι η Satomi, προτιμώ τον Harisugawa με την tsun-tsun Saki-chan. :wooi2:[/QUOTE]SACRILEGE! :terror2:
Που είναι η Kai που ήξερα; Που προτιμούσε τις BROdere από τις tsundere... Που προτιμούσε τη Himeko από τη Saaya... [B]Ποια είσαι εσύ και τί έκανες στην Kai;[/B]
Sep 16 2011 19:10
Kai → Kenny
Kano-sensei, that's why we[B] love[/B] you :hahaha: This guy is worse than my husbando, I [I]do[/I] like him.
Πάντως πιο σοβαρά τώρα, χάρηκα που άρχισε να βάζει πια και νέους χαρακτήρες στο παιχνίδι για να γίνει πιο ενδιαφέρον γιατί όλο με τους ίδιους και τους ίδιους δε λέει, και ο Kano γενικά το έχει με τους χαρακτήρες, κλισέ ή όχι. Ειδικά στο Mx0 είχε καλό cast χαρακτήρων.
Επίσης μπορώ πλέον άνετα να δηλώσω προς όσο νορμάλ και γλυκιά κι αν είναι η Satomi, προτιμώ τον Harisugawa με την tsun-tsun Saki-chan. :wooi2:
Sep 16 2011 18:19
Kenny → Kai
Tί έχεις να πεις για το 10ο κεφάλαιο KnKnH; :P
Έχουμε και tsundere delinquent bishie τώρα, τι άλλο θες. :hahaha:
Sep 16 2011 17:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed