Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → metalmusicmaniac

Heh, τότε δεν πολυπόσταρες στο forum οπότε είχα το radar μου κλειστό για εσένα.:P Eπειδή είχα παρατηρήσει ένα παιδί κάπου στην ηλικία σου που καθόταν και δε μιλούσε ούτε έπαιζε, και απορούσα πως βρέθηκε εκεί, τώρα υποθέτω πως ήσουν εσύ. Για να το επιβεβαιώσω, θυμάσαι αν το σάββατο δύο μέρες μετά το event είχες βγει με την παρέα σου κάπου στην περιοχή της τούμπας, και κρατούσες ένα αλουμινένιο κουτάκι απο coca-cola? (yeah, me a stalker, η άξια ύπαρξη μου στο γκρουπ επιβεβαιώνεται ξανα) Ευχαριστό για το μαλλί, είναι το σήμα κατατεθέν μου για κάποιο λόγο, παρόλο που είναι απίστευτα απλό και δεν ασχολούμαι πολύ μαζί του. (σημασία έχει το heart, έτσι με είπε ο δάσκαλος Kubo) By the way, πως με ανακάλυψες τώρα και όχι την περίοδο που συζητούσαμε για το event? Eπίσης θα ήθελα να σου πω ένα μπράβω για την προσπάθειά σου στη μουσική. Δεν είναι πολλά τα παιδιά της ηλικίας σου που παίζουν και live, και επειδή παίζω κι εγώ κιθάρα και δεν είμαι ακόμα σε συγκρότημα παρά τις διασυνδέσεις μου, ξέρω πως η μουσική είναι ζώρικη υπόθεση...
Sep 17 2011 20:54
Photo

Mike The Great → Kenobi-sensei

και εγω δεν θελω να κλεισει για να τελιωνω και εγω.Για τις εγγραφες νομιζω οτι ειναι για αυτους που θα μπουν τωρα,δεν ειμαι σιγουρος ομως.Οκ καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!
Sep 17 2011 20:45
Photo

metalmusicmaniac → Kamui

Now I realised it! Είσαι το παιδι με το μαύρο μακρύ μαλλί που είδα στο Games vs Rock στη Θεσσαλονίκη. Εγώ είμαι ο μικρός που καθόταν δίπλα στον μαλλιά με τη μπλούζα Metallica κάπου στο κέντρο ανάμεσα στα μέρη όπου γίνονταν τα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά εγώ σε θυμάμαι πολύ καλά. Γαμάτο μαλλί πάντως φίλε
Sep 17 2011 19:46
Photo

Kenobi-sensei → Mike The Great

seriously δεν ξερω...ελπίζω ότι δεν θα κλείσει γιατί βαρεθηκα και χρωστάω μονο 2 μαθηματα ο καημενουλης...εντωμεταξύ δεν ξερω τι παίζει με τις εγγραφες
Sep 17 2011 19:29
Photo

Vagelio → LuluChan92

Μετρό Πανεπιστήμιο, στην έξοδο Κοραή. Ανεβαίνεις, στρίβεις αριστερά και προχωράς στην στοά μέχρι να το βρεις. Costa Coffee λέγεται (το λογότυπό του μοιάζει με αυτό των starbucks coffee) και μένει ανοιχτό μέχρι τις 9-10. Εμείς το αποχαιρετήσαμε κατά τις 8 και κάτσαμε από δίπλα σε ένα παγωτατζίδικο :). Και τα δυο μαγαζιά πολύ ωραία ^_^
Sep 17 2011 18:45
Photo

ryu → Kaidou

Κανεις δε ξερει
Sep 17 2011 18:29
Photo

Kaidou → ryu

Τι αποικονιζει το avatar σου;Αρχικα σκεφτηκα πως ειναι σπερματοζωαριο,αλλα αυτο εχει μια ουρα :S
Sep 17 2011 18:16
Photo

LuluChan92 → Vagelio

Για δώσε μου πληροφορίες για το μέρος...!!!
Sep 17 2011 18:13
Photo

mayumi_chan → Theodore :D

[COLOR=DarkOrchid][I]παρακαλω!!![/I][/COLOR]:gotit:
Sep 17 2011 18:10
Photo

Theodore :D → mayumi_chan

Ευχαριστώ για την πρόσκληση =]
Sep 17 2011 17:59
Photo

metalmusicmaniac → anime365

You hate σκυλάδικα? Me too :P. Welcome and see ya around
Sep 17 2011 17:49
Photo

Mike The Great → Kenobi-sensei

Στο 8ο.Τμημα λιγιστικης.ξερεις τι θα γινει τη τεταρτη?
Sep 17 2011 17:49
Photo

mayumi_chan → Maffy

[COLOR=DarkOrchid][I]συμπασχω!![/I][/COLOR]:unlucky::emptyonexg1::if:
Sep 17 2011 17:31
Photo

Maffy → mayumi_chan

:unlucky::uhh::nanana: Δε θέλω ;-;
Sep 17 2011 17:25
Photo

mayumi_chan → Maffy

[COLOR=DarkOrchid][I]gomenasai[/I][/COLOR]:nod: [I][COLOR=DarkOrchid]δυστυχως πρεπει κ οι 2 μας να ερθουμε αντιμετωπες με την πραγματικοτητα!face to face *hero [/COLOR][/I]
Sep 17 2011 17:21