Community Status Updates
Maffy → GhostPrince
Για να μην κάνω spam στο thread μιας που στέλνω τόσα εκεί, βασικά ο φάκελος μου έχει 718 αρχεία και μια απ'αυτές τις μέρες θα βάλω και νέα xD Και δεν ξέρω από που είναι η συγκεκριμένη εικόνα για να πω την αλήθεια xD
Sep 28 2011 21:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έεεετσι~! ^^
. . .Αχ, δε μπορώ βλέπω το avatar σου και θέλω να κλάψω.
Sep 28 2011 21:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ωραία, πάει καιρός από την τελευταία φορά που την είδα κιόλας.
Sep 28 2011 21:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
Κρίμα ρε συ που δεν ήρθες! Και μη νομίζεις, με έστειλε μήνυμα στις 5κ30 και επειδή πήγαινα για μπάνιο ξέχασα να σε πω... :( Δεν πειράζει, θα ρθει για majhong την Παρασκευή!
Sep 28 2011 21:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
:/ Μπα, τώρα για να ετοιμαστώ θα πάρει αρκετή ώρα. Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως.
Sep 28 2011 18:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
όχι, βόλτα θα κάνουμε οι τρεις μας! Εξάλλου κι εγώ τώρα φεύγω!
Sep 28 2011 17:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αν είναι για την ταινία, όχι δεν παίζει έτσι κι αλλιώς. Άσε που είναι 7 παρά 10 XD
Sep 28 2011 17:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
Toυ Hibari βγήκε πολύ... μελό. Άρα ήταν fail. Και τι προηγούμεν φορά του είχα στείλει ένα πολύ fabulous του παιδιού.
XD E, άμα σ' αρέσει κι έτσι εγώ τι να πω. Άλλωστε δικιά σου φορεσιά είναι. Από την άλλη κι εγώ έχω τις παραξενιές μου, συγκεκριμένα αυτό το σετ που έχω τώρα καθόταν 1 χρόνο αφόρετο επειδή δεν έμενα ευχαριστημένη με ό,τι icon και να έκανα. Σήμερα μετά από πολλές προσπάθειες βγήκε κάτι που να ψιλοταιριάζει.
Sep 28 2011 17:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ρε συ το ξέχασα! 7κ30 Κολόμβου, σε βολεύει? Και πιο μετά δηλαδή έλα αν θεςμ θα συναντηθούμε με την Κατερίνα!
Sep 28 2011 17:45
matassos → Erisadesu
ναι μπαινει, για να μου "τη μπαινει" xD
εχει την πλακα του και εχει πλεον καποια κινηση :P
Sep 28 2011 17:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δεν ξέρω αλλά μου βγήκε! Καλέ μια χαρά είναι καλέ η sig; μια στο junpei του Hibari μια στη δική μου...καλέ μια χαρά είναι!
Χα χα, κι εγώ θέλω να βάλω το bossu αλλά μου αρέσει υπερβολικά κι αυτό το set που έχω τώρα οπότε θα περιμένω λίγο καιρό!
Sep 28 2011 17:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed