Community Status Updates
GhostPrince → Maffy
χαχα, nice, αν και το μαριο υπηρξε και σαλες νεοτερες κονσολες (βαλε nitendo DS,wii)
God of war πρεπει να χα παιξει λιγο, σε καπιο friend, αν και δεν το πολυ8υμαμαι >.<
το versus 8ελω κιεγω πολυ να το παιξω φαινεται απι8ανο, και τι char εχουν κανει :blush2: noctis <3 (μιαζει και πολυ με τον cloud(ff7), αλλα πολυ dark aura και στυλ XD)
ελπιζω να βγει σε κν 360 γτ ps3 δν εχω...κιουτε τα λευτα να παρω εχω( πιος 8α το κανε για ενα game εξαλου :hihi2:) αλλα το περιμενω ¨) εχω ακουσει καλα λογια και για το "The last story" (αν δεν κανω λα8ως το φτιαχνουν και οι ιδιοι που εκαναν τ FF) αν και βγενει στο wii αυτο >.<
εεετσι :3 :8):
καλα κιεγω δεν παω πισω...μου χουνε γυαλυσει αρκετες σειρες απαυτη τη σεασον :)
η καλοκαιρινη...δν ξερω...δεν ειχε κ πολλα καλα, σε συγριση μαυτα που ρχονται τωρα δλδ¨:P
Sep 29 2011 18:49
Maffy → Goutcou
Αυτό είναι που μας σώζει! Όσο δύσκολα κι αν είναι, τα γράμματα είναι πιο έυκολα. Τα αραβικά... έχουν που έχουν περισσότερα γράμματα απο μας, έχουν μόνο 3 φωνήεντα, κι όλα τα γράμματα αλλιώς γράφονται στην αρχή, αλλιώς στη μέση, αλλιώς στο τέλος (με 2 τρόπους) -_- *shoots self*
Aλλά και πάλι, το μόνη μου είναι κάπως ~.~ Ακόμα και σε πράγματα που θέλω, τείνω να είμαι τεμπέλα και να το αφήνω για αργότερα κι αργότερα... Τ^Τ M'αρέσει η τάξη Τ^Τ
Sep 29 2011 17:07
Kamen Tantei Zura → Nozomu
Πήρανε όλες τις θέσεις στους guardians :( έπρεπε να είσαι και εσύ μέσα.
Nozomu-samaaaa T^T
Sep 29 2011 16:42
Kaidou → Zane
Χμμμ,τι ειναι καθαρευουσα?:hmmm:
PS:Πλακα κανω :P
Edit:Εσυ τι θα κανεις αν χασεις το στοιχημα;Αντε γιατι το πολυ το γλειψιμο το βαριεμαι και εγω!!Ειναι δυσκολο να σε μεταπεισω... :bahhh:
Sep 29 2011 16:40
Maffy → GhostPrince
Δεν ξέρω πολλά απο παιχνίδια για να πω τη δικιά μου γνώμη αλλά έχω πολλούς φίλους και συμφωνούν με σένα. Κι απ'τα λίγα ποθ ξέρω κι εγώ, συμφωνώ! Και μάλλον Ν64 είχα γιατί θυμάμαι το mario xD Το God of War έχω ακούσει ότι είναι καλό! Ίσως να το πάρω όταν πάρω ps3! Προς το παρόν έχω ελπίδες για το FFVS13 (αν και μου τη δίνει ότι η ομάδα που το φτιάχνει το παιχνίδι είναι η ομάδα του kh γι'αυτό και το kh3 δεν έχει καν ξεκινήσει σαν παραγωγή -_-) αλλά όσο περνάει ο καιρός, έχω την εντύπωση ότι δε θα μ'αρέσει ~.~ Δεν είμαι πολύ των shooting games οπότε θα δούμε!
Και εννοείται! Λίγο απ'όλα ! Ότι μας κάτσει κι είναι ωραίο, αυτό ήταν! xD Στο μεταξύ έχω γύρω στισ 7-8 σειρές που θέλω να δω αυτή τη σαιζόν. Έπρεπε να ήταν σαν τη καλοκαιρινή σαιζόν που ξεκίνησα μόνο 1-2 κι αυτό ήταν /ο/
Sep 29 2011 16:33
Zane → Kaidou
Aπό δω και μπρος θα ποστάρω στην καθαρεύουσα για να μην καταλαβαίνεις τι γράφω και με γεμίζεις με vms:bleh::bleh::bleh:
P.S:thx:P
Edit:Πλάκα έκανα ε,δεν πιστεύω να το πήρες σοβαρά κ να μου κρατάς μούτρα:P
Sep 29 2011 16:32
zennith666 → Six Winged Angel
Άμαν πάλι μα****** έκανα, σε άλλον πήγαινε το ποστ :dazed:. Sorry Sorry :hihi2:!!
Sep 29 2011 16:24
Kalamaris → Maya-chan
Monte christo set με haidee ava και count sig:OMG3:
Simblings for you:canthelp:
Sep 29 2011 16:03
Botsun → iristella
Κοπελιά,τι κάνεις ;
Τι προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί το thread του ΚHR,για να αποκτήσει δικό του sud-forum ;
Sep 29 2011 15:13
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Τελικά λέμε να το τολμήσουμε μόνες μας...αλήθεια, τι λες να μας κάνετε ένα sub-forum για το KHR που θέλουμε να παίζουμε κι εμείς τα παιδιά? ^^ Ε ε ε ε ε ε? :3
Sep 29 2011 15:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed