Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Είσαι στο νόημα, ναι, έχουμε κορίτσι στη μπάντα, παίζει δεύτερη κιθάρα. Πλήκτρα είχα στην προηγούμενη μπάντα, σε αυτή δεν είχαμε την πολυτέλεια να αποκτήσουμε πληκτρά αν και δεν μας χαλάει και χωρίς πλήκτρα
Sep 29 2011 13:04
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Διάβασμα για σχολείο ή φροντηστήριο? Γιατί έδω Θεσσαλονίκη όλα τα σχολεία και οι περισσότερς σχολές έχουν κατάληψη :P
Sep 29 2011 13:01
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

...τοτε μιαζουμε λιγο... :S...δλδ εχεις καλη φωνη.. :P 2χρονια ε...καλοοοο.. :) sσυνηθος η μπαντες η οποιες η πλιοψυφια τους ειναι αγορια εχουν και κανα κοριτσι στη μπαντα.... :P εσεις? Α! εχεται πληκτρα?
Sep 29 2011 12:59
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Χμ..ωραία..Εγώ πάω τώρα να τουμπάρω γιατί έχω πεθάνει από διάβασμα και κούραση αυτές τις μέρες..Θέλω κι άλλο ελεύθερο χρόνο!!!..Νιώθω break[/COLOR]
Sep 29 2011 12:59
Photo

GhostPrince → Maffy

εγω αντι8ετα μικρος επεζα παρα πολλα games....ηταν και περιβαλλον οπως λες κιεσυ...8υμαμαι τοτε...ειδικα στο δημοτικο...ολοι καμενοι ειμασταν :hihi2: ...τωρα ελαχιστα παιζω..σπανιος 8αλεγα...εχω παει στο αλο ακρο(δν εχω και το χρονο βεβαια) xD καλα 10...τι μου 8υμιζεις...απτα πρωτα games που παιξα στο ps2(οχι οτι ηταν το πρωτο game που παιξα, το πρωτο μου ηταν το sonic αν και μιλαμε γ πολυυυ παλια τωρα. dreamcast <3)...το χα καψει τοτε to 10 χαχα, ωραιο game κιαυτο, αν και το 7 νομιζω εχει το καλυτερο story/plot απολα οσα εχω παιξει :P το 9 δεν μαρεσε και τοσο πολυ...αλλα το 8 ειναι κιαυτο *must play* XD :thatsit: οτι 8υμαμαι χαιρομαι κιεγω :q τι αλλα? απο ανιμε τι βλεπεις? ;)
Sep 29 2011 12:57
Photo

1η φωνή κάνω! Δεύτερα φωνητικά κάνει ο κιθαρίστας μας. Ο ντράμερ έχει κλείσει δύο χρόνια στο ''σπορ'' όντως δεν πιάνεται! Ναι, πριν από τη στγκεκριμένη μπάντα ήμουν σε μία άλλη η οποία διαλύθηκε κατά το φετινό πάσχα γιατί δεν τραβούσε το πράμα. Αμέσως μετά τη διάλυση μπήκα στην τωρινή μου μπάντα
Sep 29 2011 12:54
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Δεν έχω βρει τίποτα δυστυχώς γιατί το live ήταν πολύ χύμα. Σε αυτό που παίζουμε το Σάββατο λογικά όλο και κάτι θα μπορέσω να βρω
Sep 29 2011 12:49
Photo

φωνιτικα ε......εχμ...οταν λες φωνιτικα ενοεις οτι ΕΣΥ τραγουδας ή κανεις 2η φωνη? :S τοσο καλος ο ντραμερ.. ? :) εισουνα και σε αλλη μπαντυα.. 0_o
Sep 29 2011 12:49
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Όχι..Δεν υπάρχει τέτια πιθανότητα Δυστυχώς..Περιμένω υλικό[/COLOR]
Sep 29 2011 12:47
Photo

Maffy → GhostPrince

FF άκουσα πριν λίγα χρόνια βασικά αφού έβαλα ίντερνετ! Και ξαφνιάζομαι! Δε μεγάλωσα σε gamers περιβάλλον Τ.Τ Οπότε τώρα ότι μπορώ! Και το 8 και 9, από μια φίλη μου απ'το εξωτερικό θα τα δανειστώ γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να τα βρω εδώ. Και θα μου δώσει και το δικό της ps2 γιατί τα΄χει σε us version T.T Αγαπημένο για μένα είναι το 10. Αν και δεν έχω πραγματικά παίξει το 7 που όλοι το αγαπούν αλλά είμαι σίγουρη ότι το 10 θα΄ναι πάντα πρώτο για μένα <3 Και *hi5 for kh<333 Αγάπη αυτό το παιχνίδι <333 Καιιιιι last but not least! Nice to meet you C:
Sep 29 2011 12:45
Photo

Αυτά είναι. Στην προηγούμενή μου μπάντα έκανα και φωνητικά και ντραμς αλλά δεν πήγε πολύ μεκριά. Στην τωρινή μου μπάντα ο ντραμερ δεν πιάνεται οπότε αρκούμαι στα φωνητικά.
Sep 29 2011 12:43
Photo

Ντραμς και λιγι κιθαρα ε..? :) εγω κανονιζω τωρα να παω να μαθω κιθαρα...ντραμς ψιλοξερω.. ..απο 7 και ν α ηθελα δν μπορω ν'αρθω..εχει μια συναντισει εκει που θα παω για κιθαρα και Ιαπωνικα για να δουνε τι μαθηματα θα γινουν.. :) αλλα αμα μπορεσω θα ερθω ... φωνιτηκα ε...εχεις καλη φωνη δλδ? με κατι φιλες λεγαμε να κανουμε αλλα μαλλων θα μηνει ετσι στον αερα :D εγω θα εκανα φωνιτηκα και ντραμς... :P
Sep 29 2011 12:33
Photo

phm → meidei

wtf... Αυτόν που έχεις στο wallpaper σου μοιάζει πολύ με έναν γνωστό που είχα κάποτε (μικρότερης ηλικίας κάπως) από την γειτονιά. :oo:
Sep 29 2011 12:21
Photo

Να έρθεις, να έρθεις :blingeye2: Εγώ στο συγκεκριμένο live θα κάνω φωνητικά αλλά σε γενικές γραμμές παίζω ντραμς και λίγη κιθάρα. Λοιπόν, το όλο φεστιβάλ ξεκινάει 7 και εμείς θα βγούμε στις 9.
Sep 29 2011 12:20
Photo

τι οργανο παιζεις?? Και ειπες οτι αρχιζει 7.....εσεις τι ωρα βγενετε? λες ν'αρθω..? :S
Sep 29 2011 12:12