Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Πρήζω Iristella και πρήξε Kenny για το Sub-forum στο ΚHR.
Sep 29 2011 15:00
Photo

Goutcou → Maffy

Ευχαριστώ! Έγραψα πολύ καλά! :D Βασικά τα τούρκικα είναι πιο εύκολα, γιατί έχουν λατινικούς χαρακτήρες και όχι αυτά τα περίεργα ιδεογράμματα.xD Κι εγώ έχω μάθει κάτι λίγα Ιαπωνικά.. Ε με τόσα πολλά anime που έχω δει.. Βέβαια, μπορείς να πάρεις και ένα ειδικό λεξικό που είναι για να μαθαίνεις! Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει για Ιαπωνικά..εγώ είχα πάρει για να μάθω Ισπανικά και μπορώ να πω πως βοήθησε αρκετά! :D Αλλά είναι αυτό που λες..ποιος θα σου λέει αν κάνεις λάθος? -.- Αλλά δεν πειράζει..η προσπάθεια μετράει και όσο να 'ναι κάτι λίγα μπορείς να μάθεις και από εκεί!
Sep 29 2011 14:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Ha ha, Ok ;) άντε να δούμε!
Sep 29 2011 13:43
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

ναι οντος ^^
Sep 29 2011 13:40
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Δεν το σνομπάρω απλά λέω οτι ποτέ δεν θα το εκανα. Βασικά πρώτη της επιλογή είναι Rukia αλλά επειδή αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και λίγο δεν μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Πάντως για τιμές δεν έχει πρόβλημα, το χρήμα ρέει άφθονο για αυτήν (γιατί όχι και για μένα :nanana:). Thanks πάντως και θα δούμε τι θα κάνουμε από 'κει και πέρα
Sep 29 2011 13:40
Photo

GhostPrince → Maffy

I see,:blush2::hihi2: εγω μαλλον πσιλο εχασα την ορεξη, μιας και μεχρι και το γυμνασιο καιγομουνα :if: τωρα λιγο κν minecraft παιζω μονο, οταν εχω το χρονο κ δν εχω τι να κανω <3 το dream cast ειχε τη φαση του, οπως και το N64, super marioo <3 αν δεν τα πολυ προλαβε η γενια μας, ηταν στο τελος τους και τοτε π παιζα...πιο πολυ με τα ps1 και αργοτερα ps2 επαιζε ο κοσμος...καλα τωρα εχουν αλαξει εντελως τα πραματα, με τα Xbox360 και ps3, αν και πλεον δεν βγενουν τα καλα παιχνιδια που βγενανε τοτε...πιο πολυ στα graphics μου φαινεται εχουμε κολησει τα τελευτεα χρονια παρα στο πλοτ, ελαχιστικα καλα games βλεπεις πια νομιζω XD so kaa.. κιεσυ στο animelist εισαι ε? xDD εχουμε και μεγαλο anime compatibility :P γενικα λιγο απολα βλεπεις κιεσυ αποτι βλεπω ,like meh :kakaka:
Sep 29 2011 13:38
Photo

To μόνο μαγαζί που ξέρω εγώ είναι το Cine shop το οποίο βρίσκεται πλατεία Ναυαρίνου, πάνω πάνω αλλά είναι ακριβούτσικο. Πάντα μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας γιατί εντάξει, δεν το λες ότι έχει και φοβερή ποικιλλία και λογικό είναι εφόσον σιγά την άνθιση του cosplay στην Ελλάδα. Τι θέλει να ντυθεί? Και γιατί το σνομπάρεις βρε? xD
Sep 29 2011 13:35
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Hey, don't misunderstand things! Μια φίλη μου έχει φαγωθεί για cosplay και επειδη είναι εκτος του site είμαι εγώ ο διαμεσολαβητής. Εγώ να κάνω cosplay? Με τίποτα! :smokingg:. Α και μιας που ακόμα δεν πήρα απάντηση, ξέρεις κάνα μαγαζί στο κέντρο που θα μπορέσουμε να βρούμε ρούχα για cosplay?
Sep 29 2011 13:31
Photo

θες cosplay εσύ! :3 Λοιπόν, στο επόμενο πάρτυ σίγουρα θα χαρείς! xD
Sep 29 2011 13:26
Photo

Maffy → GhostPrince

Δεν είμαι τρλή gamer αλλά όταν με πιάσει, μ'έπιασε xD Μικρή, θυμάμαι τον αδελφό μου που΄χαμε κάτι παιχνίδια και παίζαμε και παίζει να ήταν Dreamcast xD Aυτός αναλάμβανε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε και ξέμεινα κάπως ;-; Aπό anime καλύτερα να δεις τη list μιας και είναι ολίγον μεγάλη κάπως! Είναι στο "About me" (ναι βαριέμαι να πάω να κάνω copy/paste 8D)
Sep 29 2011 13:23
Photo

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Sep 29 2011 13:19
Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Εκτος αν παίζεις έντεχνο. Εκεί χρειάζονται
Sep 29 2011 13:14
Photo

:P δευτερη κιθαρα πλεονεκτηκη θεση indeed.. :) εμεις ειχαμε βρει και πληκτρα.. :) ναι σαφος δεν γινεται και τπτ αμα δν υπαρχουν πλικτρα δν ειναι και τοσο σιμαντικα.. :P
Sep 29 2011 13:13
Photo

metalmusicmaniac → SpeedFreak

Εγώ δεν έχω σχολείο και από φροντηστήριο 2 ώρες, 3 φορές τη βδομάδα. Δηλαδή με λίγα λόγια :yawn2::borednn9:
Sep 29 2011 13:07
Photo

SpeedFreak → metalmusicmaniac

[COLOR="DarkGreen"]Ναι καλα μην μου λες τέτια γιατί θα πάω να στοκάρω πουθενά...Φροντηστήριο κάθε μέρα από 3ωρο και βάλε...Άντε μετά να διαβάσεις μαθήματα...Τέσπα..Πάλι καλά που υπάρχουν φίλοι και παρέες[/COLOR]
Sep 29 2011 13:04