Community Status Updates
iristella → Botsun
Υup. XD Οπότε αν βλέπεις αλλαγές καθε λίγο και λιγάκι σημαίνει ότι σας σβήνω post. XD
Sep 29 2011 21:24
iristella → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα δες το από την άλλη πλευρά. The cleaner the thread, the more people can read it easily and the more people can join in the conversation. ^_^
Γι αυτό όχι spam, όχι οff topic σε threads και subforums[B] *παίρνει την πόζα του γλάρου από το διαφημιστικό*[/B]
Sep 29 2011 21:23
Botsun → iristella
Ωραία :)
Re sy,to post count,πέφτει κάθε φορά που μου διαγράφεις κάποιο post ;
Sep 29 2011 21:22
Fallen_Mpougatsa → iristella
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO-!
Mακάρι να μην είχα ανοίξει ποτέ το στόμα μου. Μέχρι και το Gamaran? Sniff sniff/ [B]drama queen mode off[/B].
Sep 29 2011 21:20
iristella → Kai
[quote]XD Εμένα πάντως άμα δεν με πληρώνανε, δε θα έμπαινα στον κόπο να τα μαζέψω και να τα στείλω είναι η αλήθεια.[/quote]
You know that was actually a very good idea XD
Sep 29 2011 21:18
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Άσε άσε, μας παρακολουθούν παντού...πρέπει πάντα να κοιτάμεπίσω από τον ώμο μας...και να φανταστείς ακόμα τώρα μπήκαμε στη μαφία!
Ω, χαίρομαι που είμαι έμπνευση στο αφεντικό! Και χαίρομαι που το αφεντικό δίνει τα credits! xD
Sep 29 2011 21:18
iristella → Fallen_Mpougatsa
Well από εδώ και στο εξής για να μην αισθάνεστε παραμελημένοι τα thread του KHR του Beelzebub και του Gamaran θα τα έχω στο auto refresh. :P
Sep 29 2011 21:16
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχαχα !!!!
Κρύβε λόγια,κρύβε λόγια......|
Όλα τα είδα και απο εσένα πήρα την ιδέα για το δικό μου! ;)
Sep 29 2011 21:16
Fallen_Mpougatsa → iristella
:D Δεν είναι ότι spammαραμε πολύ στο thread Beelzebub [SIZE="1"]-ή ότι πατάει και κανένας άλλος εκεί μέσα-[/SIZE]... :D
Sep 29 2011 21:15
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Πάντως το θεματάκι με το Beelzebub ακόμα δεν το παρατήρησαν! xD Ε θα με πεις μόνο εμείς πατάμε εκεί μέσα απ'ότι φαίνεται τελικά! Χα χα, ωραία, υπέροχα!
Α, και τσέκαρε το γκρουπ άλλη μία τώρα! ;) Kαι φυσικά είδες τι γράφει κάτω από το δικό μου user, έτσι?
Sep 29 2011 21:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed