Community Status Updates
zennith666 → Botsun
Lol !!!Αλλά το έβαλα τώρα το αssasin τώρα άσε με δεν το αλλάζω βαριέμaι XD .!!
Sep 29 2011 22:05
Botsun → zennith666
Κοίτα τι βρήκα : [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Corzetti"]Corzetti[/URL].Πώς σου φαίνεται ;
Sep 29 2011 22:04
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Indeed; we have such a way with words, oh! xD
Αχ, μακάρι να απαντήσει θετικά ο πάπιοςςςςςς....
Sep 29 2011 22:03
Botsun → aXxXeL
Χμμ......
Verde arcobaleno ?
Pestoallagenovese's arcobaleno ?
Pestoallagenovese's baby ?
Pesto arcobaleno ?
Επίσης στα ιαπωνικά,το πράσινο είναι midori.
Δεν ξέρω αν βοήθησα.
Sep 29 2011 22:02
zennith666 → Botsun
ναι την ξέρω την σάλτσα (μακαρονάς από κούνια είμαι άλλωστε) ...
οπότε βάζω pesto allagenovese assasin !! pes sthn itachi ma me balei sthn lista
Sep 29 2011 22:01
Botsun → zennith666
Ο,τι καμένο θες,που να'χει σχέση με ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών !
Για να καταλάβεις,το pestoallagenovese,προέρχεται από την σάλτσα [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Pesto"]πέστο[/URL]. ;)
Sep 29 2011 21:59
aXxXeL → Botsun
εύκολα το λες αλλα το όνομα την οικογένειας είναι υπερβολικά μεγάλο...ήθελα να βάλω Pestoallagenovese's super baby αλλά δεν φτάνει ο χώρος...για ρίξε καμια ιδέα
Sep 29 2011 21:57
Botsun → Fallen_Mpougatsa
XAXAXAXA !!!!!!
So true ! XD
Πάντως,σήμερα,δώσαμε ρέστα σ'όσα threads μιλήσαμε ! XD
Ακόμη,να μου απαντήσει η πάπια,για το sub-forum.
Sep 29 2011 21:57
zennith666 → Botsun
Tι γράφω ρε boss στο τίτλο pestoallagenovese assasination squad ??
Sep 29 2011 21:55
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χα χα χα, μεγάλη αλήθεια! Δεν είναι όμως τέλειο? Ώρες ώρες πρέππει να το κάνουμε σε στυλ: "Avatar and signature by Kai aka the one speaking above us" xD Ειδικά στο KHR και Gamaran thread!
Sep 29 2011 21:52
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ναι,επίσης πρόσεξα,πως υπάρχουν φορές που μιλάμε μόνο,εγώ,εσύ κι η Kai, κι η σελίδα είναι γεμάτη με δικά της sets ! XD XD
Sep 29 2011 21:49
Vagelio
→
Sutera
Yup, θα λάβω (όχι ότι θα τα καταφέρω, αλλά η εμπειρία μπορεί να φανεί χρήσιμη στο μέλλον :)). Θα πας κι εσύ?
Sep 29 2011 21:48
Kai → iristella
Ναι η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία έχει παραγίνει η κατάσταση και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Προχθες έκανα βουτιές στα μπλε μέσα στο τεράστιο χρηματοκιβώτιο που σώζει λίγο την κατάσταση για να αναπληρώσω τα μπάνια που δεν έκανα το καλοκαίρι. Ποιος τα υπολογίζει τα μπλε όμως τώρα; Ενώ πχ. τα κίτρινα τα βλέπεις και φωτίζει η μέρα σου.
Θα έστελνα μερικά, αλλά τα χρειάζομαι για την οργάνωση, λόγω οικονομικής κρίσης έχουν σφίξει λίγο τα πράγματα.
:kakaka: Ω, μη λες ψέματα, όταν κοιτάς τα μωβ πάντα σκέφτεσαι [I]και άλλα[/I] πράγματα που θέλεις να πάρεις εκτός από αυτά που θέλεις ήδη.
Sep 29 2011 21:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed