Community Status Updates
Botsun → aXxXeL
Για φτιάξε λίγο το κειμενάκι κάτω από το username,για να γουστάρουμε περισσότερο,πράσινο arcobaleno! XD XD
Sep 29 2011 21:48
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Be strong bossu...
(by the way, have you noticed my set is the bossu's and yours the Cloud guardian's? xD)
Sep 29 2011 21:47
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Αν και τα bosses δεν κλαίνε,θα κρατήσω λιγα λεπτά σιγής,για την χαμένη μας cultιλα....
Sep 29 2011 21:45
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ναι όντως΄ δε θα είμαστε πλέον οι cult μουράκλες με το gama-to thred!
Sep 29 2011 21:44
iristella → Kai
Τα μωβ ποτέ δεν είναι αρκετά, η αλήθεια να λέγεται. Βέβαια αν εσύ με την πλευρά σου έχεις γεμίσει σε πράσινα πορτοκαλία κόκκινα και μπλε και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις και δεν τα θέλεις εδω είμαι εγώ. XD
*Crap με την εικόνα που μου έδειξες σκέφτομαι ποσα πράγματα θέλω να πάρω atm*
Sep 29 2011 21:40
Δεν λέω πολλά,αλλά στο Gamato thread,θα χαθεί η μαγεία της σκοτεινής,μουχλιασμένης και ξεχασμένης από τους Θεούς,γωνιάς του Forum,αν πέσει καθάρισμα...
Sep 29 2011 21:39
Kai → iristella
Αυτό είναι αλήθεια. Και μόνο που το βλέπεις κολλαριστό και λαχταριστό, σαν να σου φωνάζει 'έλα να με πάρεις'
[spoiler]
[IMG]http://www.bim-ohg.de/upload/bilder/Allgemeine%20Bilder/500.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Ανοίγει το μάτι και η όρεξη.
Χαίρομαι που βρήκα ένα άτομο που με καταλαβαίνει.
ΥΣ. Αν έχεις πολλά μωβ και σου περισσεύουν, ευχαρίστως να σε ξελαφρώσω. Άλλωστε αυτό το χαρτονόμισμα είναι τέχνη και την τέχνη πρέπει να τη μοιραζόμαστε με όλους.
Sep 29 2011 21:37
Και σου'πα κρύβε λόγια......
Γιατί να πέφτει καθάρισμα και στο thread του Gama-του ; Γιατί θεοί ;;;;;;
Sep 29 2011 21:30
iristella → Kai
:hihi2::hihi2::hihi2:
Ναι και εγώ στα μωβ έχω αδυναμία. Αν μη τι άλλο ο στυλίστας των χαρτονομισμάτων στην τράπεζα (or w/e he is called) έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με την πάρτη τους.
Sep 29 2011 21:27
Fallen_Mpougatsa → iristella
Αχ, φταίει το ύφος του γλάρου που δε μπορώ να αντισταθώ στο επιχειρημά σου, το ξέρω...από μικρή τον είχα σε εκτίμηση!
Sep 29 2011 21:25
Kai → iristella
:canthelp: Αν πρόκειται για λεφτά, κατεβάζω όσες ιδέες θες. Να ζητάς από τα μωβ μόνο, έχουν και ωραίο χρώμα.
Sep 29 2011 21:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed