Community Status Updates
Maffy → GhostPrince
Kaλύτερα να μην τον πετύχεις! Δεν του πάει /ο/
Και ναι είναι ωράιο αν και προτιμώ το manga αν και δεν έχουν αλλάξει κάτι αλλά έχει μεγαλύτερο effect σαν manga x) Αλλά τη στενάχωρη ιστορία την πέτυχαν καρμπόν και ακόμα πιο δραματική Τ^Τ
Είμαι Ρόδο, Μεσογειακών Σπουδών και καλά τα πήγα νομίζω! Τα περισσότερα τα πέρασα! Εσύ πως πάει? c:
Sep 29 2011 23:20
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ε χε χε! Τώρα θα έχουμε κι άλλους λόγους να καιγόμαστε! xD
Sep 29 2011 23:20
Kaidou → Zane
Με βλεπω συντομα να κανω ενα ταξιδακι στην Ιαπωνια για να μαζεψω τα ασυμαζευτα.(ισως χρειαστει να απειλησω τον Oda)
Sep 29 2011 22:56
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Το πιστεύω! XD
Όλα τα καϊδια μαζί...Αλλά δεν πειράζει,μέχρι να ανέβω ή να κατέβετε,θα την βγάζουμε από εδώ.
Sep 29 2011 22:54
GhostPrince → Maffy
δε νομιζω να τον εχω πετυχει σε ασπρο...με το μαυρο τον 8υμαμαι xD που 8υμιζει cloud ντισημο επισης :P suketo-dan XDD εχει φαση, χτες το ξεκινησα κιεγω ακομα στο 8 επ. ειμαι :p φαινεται ωραιο, gintama style :p (τελικα δν ηταν τυχαιο που βγηκανε στο last ep gintama) :hihi2:
και nice, που σπουδαζεις? πως τα πηγες? :kawaii:
Sep 29 2011 22:51
Χα χα, πάντα θες και χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο εντάξει σε καταλαβαίνω. Όμως ψάξτο κι εσύ! ;) επίσης, ειλικρινά αν έμενες εδώ θα κάναμε ωραία rp εγλω εσλυ η Κai και η μικρή! xD
Sep 29 2011 22:51
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Koita,μια μικρή παρέα από otakus,την έχω,απλώς θέλω μια πιο ενεργη κοινότητα.
Βέβαια,ίσως να έχεις και δίκιο....
Sep 29 2011 22:44
Πω πω. Πίκρα μεγάλη αυτό.
Αλλά ξέρεις τι, απλώς δεν είστα καλά δικτυωμένη, ξέρω κι άλλουε από Αθήνα που το λένε αυτό!
Sep 29 2011 22:41
Maffy → GhostPrince
Στο άσπρο κοστούμι, ναι gay φαίνεται x)
Και μόλις είδα το 25 επεισόδιο απ'το sket dance και πέθανα λίγο στο κλάμα ;-;
Κατά τα άλλα καλά! Τελείωσα εξεταστική και θέλω να γυρίσω σπίτι μου γιατί μ'έχει πιάσει αλλεργία νομίζω και δεν αντέχω Χ.Χ
Sep 29 2011 22:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed