Community Status Updates
Ianus → Maffy
Βασικά εσύ ήσουν η κύρια αιτία της ξαφνικής ανάδυσης του κανόνα, αφού πλέον δεν μπορεί να ξαναπλημμυρίσει το θρεντ δεν υπάρχει θέμα.
Oct 05 2011 12:58
Jorg → Kamen Tantei Zura
Wow, τρομερή δουλειά τόσο σε σχέσιο όσο και σε έκφραση.
Thankies.
Oct 05 2011 12:52
Kamen Tantei Zura → Jorg
Είναι original creation από έναν χρήστη στο pixiv.
[url]http://www.pixiv.net/member.php?id=61127[/url]
Oct 05 2011 12:49
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Τ^Τ 2/2!
Lol, σκέφτηκα κάτι άλλο που μου ήρθε εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο -και μόλις είχα τελειώσει το Tiger and Bunny στις 3 το πρωί- να πάρω τον Jouslain-kyo!
Εγώ πάλι λέω να παίξω γιατί στο κάτω κάτω, τι με νοιάζει? Ας σκοτώνονται οι άλλοι κι ας με σκοτώσουν, όσο ζήσω έζησα τουλάχιτσον θα το διασκεδάσω.
Oct 05 2011 12:45
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Εγώ δεν ψίνομαι στο διπλάσιο από την αδερφή μου. Μου το ανέφερε η αδερφή μου το συγκεκριμένο. 1 που θα μας βγάλουν ότι συνεργαζόμαστε 2 που θα είναι σαν να παίζουμε μόνοι μας 3 το ότι ανέφερα ότι θα μπορεί να έπαιρνα Yamamoto για τρολλ δεν σημαίνει ότι θα τον πάρω τελικά 4 ότι μάλλον δεν θα παίξω αν γίνει φέτος.
Oct 05 2011 12:42
LuluChan92 → Phantom Duck
[QUOTE=Phantom Duck;534263][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Αν έχετε κλείσει την ημερομηνία, πείτε το ώστε να τη βάλουμε στο thread και να το κάνουμε sticky έως τότε.[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση, οπότε φαντάζομαι ότι είμαστε έτοιμοι! Έκανα κι ένα minor re-edit το αρχικό post επί τη ευκαιρία! Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση, προχωρήστε ελεύθερα στις απαραίτητες κινήσεις! ;)
Oct 05 2011 12:04
mayumi_chan → plotolp
[I]Παρεπιπτόντως αυτη ειναι μια φωτογραφια που εβγαλε σημερα ο Μικου για να αποδειξω οτι στην κανονικη του ζωη ντυνεται οπως ολα τα αλλα αγορακια!!![/I]:nbleed:[I]:
[/I][SPOILER][IMG]http://i335.photobucket.com/albums/m466/mardisenchanted/2_m.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 05 2011 11:25
mayumi_chan → plotolp
[I]επισης ζητω συγγνωμη που αργησα να απαντησω!!ημουν εκτος Αθηνων(Τζια) για εναν γαμο!! [/I]:nod2: [I]τα κουφετα αυτα ηταν απο αυτον που εχει τα καλυτερα κουφετα στην Ελλάδα κ ειναι παππους μιας γνωστης μου!![/I]:kakaka: [I]
οπως τ ειπες ο Κοριαλας ειναι wannabe visual kei!![/I]:hahaha:
[I]Κοιτα..εμενα απο τους gazette μαρεσε πιο πολυ το invisible wall[/I]..[I]των DBSK μαρεσουν τα περισσοτερα επειδη εχουν αυτο ακριβως το στυλ ποπ-τζακσον και θα συμφωνισω παζι σου οτι οι an cafe ειναι οι καλυτεροι 1. γιατι τραγουδαει τ μωρο μου[/I]:awww:[I] κ 2.γιατι πραγματικα εχουν αυτο το στυλ dance rock που ακουει ο περισσοτερος κοσμος(ειναι για ολα τα γουστα)[/I]:riiight:[I]..παρεπιπτόντως ευχαριστω για το σχολιο γλυκουλης[/I]:blush2:[I] γιατι ειχα τοσο καιρο να ακουσω θετικο σχολιο για το μωρο μου!!ενταξυ να φανταστω θα ειχες κ εσυ την αρχικη εντυπωση ολων: "αυτο τωρα ειναι αγορι η κοριτσι??[/I]:dazed:[I]" αλλα αυτο ακριβως ειναι η διαφορα μου απο οσους τον βλεπουν..οτι εγω αμεσως καταλαβα οτι προκειται για αγορι κ ηταν κεραυνοβολος ερωτας[/I]:lovulovu:[I](κ οχι!!τα γουστα μου στην πραγματικη ζωη δεν ειναι ετσι..δηλαδη ολοι οι πρωην μου φαινοντουσαν οτι ηταν αντρες..αλλα δεν θα ειχα προβλημα να ειμαι με εναν που να μοιαζει με τον Μικου!!![/I])[I]..Κοιτα επισης απο τους Lc5(το καινουριο συγκροτημα του Μικου μου!) τα: loveless, story,refrain..και πες μου γνωμη![/I]:drink:
ps. [I]Αφου επιμενεις!![/I]:canthelp:
p.s.2 [I]οταν λες ωορμάλ τι εννοεις??[/I]:orly:[I] γιαυτους νορμαλ ειναι και η Πρασινη μοϊκανα ασπουμε!![/I]:canthelp:
p.s.3 [I]δυστυχως οχι ακομα..εχουμε καταληψη κ ξαναγινεται συνελευση την Πεμπτη στη 1:00(δηλαδη 3:00 [/I]:P[I]) Εσεις??
EDIT: πως τα πηγες στο μαθημα που εδωσες??:hmmm:
[/I]
Oct 05 2011 11:07
animestarling → Nicktheartist
Εγω διαβαζω το The breaker.. Ειναι manhua και εχει να κανει με τις πολεμικες τεχνες... Ειναι πολυ ενδιαφερον... btw αρχισες σχολη;;
Oct 05 2011 09:22
Anelis → Strange Loop
[IMG]http://www.liveforfilms.com/wp-content/uploads/2011/10/doctor-who-toy-story.jpg[/IMG]
Oct 05 2011 08:37
Zentsugi → Sparda
Και εγω αυτο το version πρεπει να εχω.
Yep. Και ηταν ενα αρκετα πωρωτικο map.
Oct 05 2011 03:06
eyl → Warchief
πιγκουίνοι?
μιας κ δεν βλέπω ούτε κ θα δω κανένα τώρα, θα το κοιτάξω τότε!
edit: δημιουργός της utena-sama? watch!
Oct 05 2011 02:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed