Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Ok! Πες μου ώρα και είμαι μέσα :8):
Oct 09 2011 13:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χα χα χα χα, ναι, δε θα υπήρχε background, αλλά μόνο φωταγραφίες από τα τοπία και θα έβγαζε το άχτι του με τα φανταχτερά κουστούμια! xD Και θα βλέπαμε τον Balzer με το Cabanna της εποχής!
Oct 09 2011 13:09
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Λοιπον Θα'ρθεις? ^^ Εγω θα παω .. :P
Oct 09 2011 13:05
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Σημερα εχει Anime meeting στις 15 ειναι art meeting απο οτι ξερω ....^^
Oct 09 2011 13:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Όντως,ο ανθρωπος θα πρέπει να λιώνει στην δουλεία για να βγάλει κάθε chapter. Αλλά,εκεί φαίνεται πόσο γατάκι είναι.Γιατί,αν ήταν o Kubo,θα τα άφηνε όλα λευκά και θα'βγαζε τρελά χρήματα. XD
Oct 09 2011 13:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aχ, το ξέχασα! Κι έλεγα τι άλλο ήταν που με είχε διαφύγει...:sigh2:
Oct 09 2011 12:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Tch tch tch, εμένα με λες! Aλλά εντάξει, με τόσες λεπτομέρειες είναι λογικό ο καημένος ο manga-ka πρέπει να τρελαίνεται στο σχεδιασμό με τόσες λεπτομέρειες ειδικά στις στολές, που για ένα σακάκι και καπέλο θέλει...του κόσμου την λεπτομέρεια όμως! Αλλά μεγάλη αδικία ότι δεν είναι μεγαλύτερα από σαράντα σελίδες.
Oct 09 2011 12:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Υποθέτω ότι το Angel Beats που είδαμε σου άρεσε τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αναφέρεις από τη συγκίνηση και όχι ότι απλά το έχεις διαγράψει από τη μνήμη σου.
Oct 09 2011 12:35
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μερικές φορές,σκέφτομαι πόσο άδικο είναι να βγαίνουν κάτι άθλια-σε σχέδιο και ιστορία-shonen σε εβδομαδιαία βάση κι εμείς που ψάχνουμε κάτι καλύτερο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι 3 μήνες για να βγει.
Oct 09 2011 12:31
Photo

Tea-chaniristella

Το άρχισες καθόλου; Είμαι στο κεφάλαιο 4 και έχω πάθει 20 απανωτά εγκεφαλικά. 0_ο
Oct 09 2011 12:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

:kawaii: Nαι... Χα χα, το κατάφερες τελικά, έσφιξες τα δόντια και το διάβασες...! Ε όπως λες κι εσύ όχι κάτι τρομερό -χάνει badassery points από το σχέδιο αν θες τη γνώμη μου- αλλά τη δουλειά του την κάνει! :himitsu: Βλέπω anime αλλά σπάνια, ειδικά σε σχέση με το πόσα manga διαβάζω. Είναι πολύ πιο εύκολο για μένα γιατί στα είκοσι λεπτά του ενός επισοδείου θα διαβάσω πολλά chapter...και βαριέμαι εύκολα. Οπότε για να δω κάτι εγώ πρέπει να είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον ή του γούστου μου. Βέβαια το καλοκαίρι πάντα το σκίζω. Πχ στη γιαγιά μου είδα Durarara, Trigun και διάβασα κι ένα manga ολόκληρο. Μετά είδα Gankutsuou, Tytania, Level E, Chocolate underground και Shiki με τα κορίτσια και όταν γύρισα σπίτι είδα Cowboy Bebop. Είδα και το Tiger and Bunny τώρα. Επίσης, έχω φτάσει στο 10 στο Fate/Stay Night. xD Το χα στο 4 δύο χρόνια... Ε, δεν είναι ότι το παρακολουθώ φανατικά αλλά βλέπω τα αποτελέσματα στον ελεύθερο μου χρόνο κι όταν βαριέμαι κοιτάω και τους αγώνες. Μ'αρέσει όταν αναποδογυρίζουν...! :hehehe: Edit: Ναι, και το Angel Beats στα anime, χα χα, μου διέφυγε...
Oct 09 2011 12:19
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Έχεις καλό γούστο και 'συ στο DMC. :3 Το διάβασα χθες, ε ήταν λιγάκι χαζό αλλά εντάξει μόνο ένα chapter έχει βγει μέχρι τώρα άρα no prob. Υ.Γ. Άκυρο αλλά μόνο manga διαβάζεις? Anime δεν βλέπεις? Γιατί δεν σε έχω δει να postάρεις στα topic των anime. xD Υ.Γ. #2 Μα είναι δυνατόν? Και F1 βλέπεις?:hahaha:
Oct 09 2011 12:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

:nod: awesome seto. Nice request!
Oct 09 2011 11:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Aν δει αυτό το post η αδερφή σου θα είναι κάπως έτσι: :hahaha: το φαντάζομαι! xD Nαι σε πρόλαβε, αλλά που να το βρεις εδώ! Χαμός τα VM μου!
Oct 09 2011 11:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Απλά γύρισα λίγο την εικόνα :P Δεν έκανα τίποτα φοβερό. Χαίρομαι που σου άρεσαν :) Έκανα δύο ώστε να μπορείς να διαλέξεις.
Oct 09 2011 11:35