Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια ! :P
Χωρίς πλάκα μια φορά,στο animeplanet έκανα moderating,ύστερα από ρακόμελα.Εκεί να δεις γέλια....:hihi2:
Άντε να δούμε,πόσες εβδομάδες θα περιμένουμε για το νέο chapter.
Damn you,Easy Going Scans !:burningbe3:
Oct 09 2011 02:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Oho, γυρίσαμε από βραδυά με ποτάκια ε? Άντε καλό ξεμέθυσμα! Επίσης, τα κεφάλαια είναι τρία απ'αυτό γιατί αν είναι τέσσερα με ξέφυγε ένα...! Αλλά μπορεί να το μπερδεύεις με τους Dendrobates.
Oct 09 2011 01:58
Stefi-chan → Vagelio
XD No prob~ Όταν κατέβει θα έχει πολλά zip, κάνε ένα από όλα αυτά extract (δεν έχει σημασία ποιο) και θα σου βγει το iso. (νομίζω κάπου στην αρχή θα κολλήσει το παιχνίδι, αν γίνει αυτό πρέπει να αλλάξεις μία ρύθμιση, θα σου πω αύριο συγκεκριμένα για να το έχω μπροστά μου επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς)
Undub είναι τα πάντα όλα στα αγγλικά εκτός από τις φωνές, που έχει κρατήσει τις ιαπωνικές. Το μόνο θέμα είναι στις animated cutscenes δεν έχει υπότιτλους, αλλά δεν λένε και πολλά, είναι μικρές και τα περισσότερα τα πιάνεις... Αν θες, όμως, σου βρίσκω και την αγγλική έκδοση με αγγλικές φωνές.
Oct 09 2011 01:50
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μα,ξέρω'γω σου πήρε δύο βδομάδες να διαβάσεις τέσσερα κεφάλαια...
Απαράδεκτο ! :P
Τέλος πάντων,η σειρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα για να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο.Αρκεί να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό.
Υ.Γ:,Αν δεν ξεμεθύσω,δεν μπορώ να ποστάρω τίποτα άλλο,γιατί σε λίγο δεν θα βγάζουν νόημα τα posts μου. XD
Oct 09 2011 01:46
Fallen_Mpougatsa → iristella
Χα χα, stalker-san!
Καλά, σίγουρα έχεις δίκιο σ'αυτό που λες! Θα το κοιτάξω εννοείται γιατί η κριτική σκέψη είναι το παν!
Τα χει με τη σέσουλα ρε! XD
Oct 09 2011 00:50
zoro77 → Kaidou
δεν ειναι προγραμμα. Ειναι κολπακι του υπολογιστη. Κι εγω απο δω το μαθα xD. Οπως βλεπεις το επεισοδιο ή οποιο βιντεο βλεπεις πατας παυση στην εικονα που θες και κανεις την εξης διαδικασια. Eχει ενα κουμπακι ο υπολογιστης σου. Το PRTSC. Εγω παταω αρχικα ενα κουμπακι FN και μετα το PRTSC. Σε σενα μπορει να μην ειναι ετσι, Μπορει να ναι CTRL και PRTSC. H σκετο PRTSC . Η καποιον αλλον συνδιασμο τελοσπαντων αλλα με PRTSC παντα . :P Μετα ανοιγεις την ζωγραφικη και πατας επικολληση! Τοτε θα σου βγει ολη η οθονη σου! (PRTSC= PRINTSCREEN μαλλον) Εκει στη ζωγραφικη κανεις τα δικα σου κουμαντα. Την μικραινεις την κοβεις κλπ και μετα αποθηκευση.
Oct 09 2011 00:27
Kaidou → zoro77
Πες το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να παγωνεις εικονες.Και αν μπορεις να μου πεις και το τροπο... :P
Oct 09 2011 00:17
zoro77 → Kaidou
χαχαχαχα!!
Ποσα δινεις?:orly:
Bασικα το σετακι με το thousand sunny το σκεφτομουν καιρο αλλα ποτε δεν μου καθοταν.( Η πιο δυσκολη δουλεια ηταν το αβαταρ γιατι οι σμυκρινσεις δεν το κανουν να φαινεται καλα.)Σημερα μου κατσε:P Bασικες αρκετες ξαναβλεπω επεισοδια και τις καλες εικονιτσες τις παγωνω και τις κραταω στα αρχεια μου. Αυτην της υπογραφη την βρηκα ακριβως στο τελος του 323 ( η συγγνωμη του usopp στον luffy) Τρελαθηκα μολις ειδα την εικονα. Οποτε η κυρια μου πηγη ειναι τα επεισοδια και τα openings! Τωρα για το αβαταρ την βρηκα στο google σε μεσαια διασταση και μου κατσε καλα η σμυκρινση.(της εκανα κι εγω μια τροποποιηση στο χρωμα γιατι ηταν φωτεινη στην αρχη.)
Αυτα xD
Oct 08 2011 23:42
SkullKaizer → Getekid
yep αυτο ελεγα και γω να σου πω ... αν και νομιζω ειναι σιγουρο να βρεξει.. :S (αεργα ή γρηγορα..)
τεσπα αν ειναι θα ειμαι ^^
Oct 08 2011 23:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
Oh, come on. Welldone the Pussyhand. Πώς μπόρεσες να ξεχάσεις αυτό το όνομα κι αυτή την περιγραφή;
Oct 08 2011 23:32
Kaidou → zoro77
Γιατι,πες μου,ΓΙΑΤΙΙΙ;;;;:Crying2:
Απο που τις βρισκεις αυτες τις pics;
Oct 08 2011 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed