Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Yuki-chan

Έχει σήμερα anime meeting??? Εγώ ξέρω οτι είναι 15 Οκτωβρίου. Χρήστος, το όνομά μου :)
Oct 09 2011 11:33
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Sugoi! Κατάφερες να διορθώσεις και τη διαφορά ύψους? Είναι πολύ καλά και τα δύο, αλλά μάλλον θα προτιμήσω το πρώτο. Η μπορεί απλά να βάλω και το δεύτερο στην πορεία. Ελπίζω μόνο να μη με κατηγορήσουν για φαλοκρατία και αντιφεμινισμό.:hihi2:
Oct 09 2011 11:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Lol, δεν ήξερα ότι στο θύμισε και η αδερφή μου XD Άτιμη, τα πρόλαβε.
Oct 09 2011 11:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Αχ ντρέπομαι, και οι δύο αδερφές με θυμίζεται αλύπητα το φοβερό αυφάνταστο όνομα! :sadist:
Oct 09 2011 11:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

:hi: [SPOILER][IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/requests/kamuigankutsuouicon.jpg[/IMG] [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/requests/kamuigankutsuousig.jpg[/IMG] [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/requests/kamuigankutsuouicon2.jpg[/IMG] [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/requests/kamuigankutsuousig2.jpg[/IMG][/SPOILER] :hehehe:
Oct 09 2011 10:50
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Δυο ακόμα ταινίες έχει. Σου είχαμε αναφέρει τον Welldone The Pussyhand. Μαρία, αίσχος. Δεν θυμάσαι αυτό το ευφάνταστο όνομα; Ναι, το όνομα κάτω δεξιά. Εγώ πάντως το άφησα για να φαίνεται ποια είναι :P
Oct 09 2011 10:22
Photo

Yuki-chan → metalmusicmaniac

Να σου πω...σημερα θα πας στη καμαρα στο Anime meeting? εγω θα παω...Α!ποιο ειναι το κανονικο σου ονομα επι την ευκερια.. ? ^^ Εμενα ειναι Μαρινα.. :P
Oct 09 2011 10:18
Photo

Serestrum → Kenny

Ειμαι σε εξοδο ρε φιλε. Μερικες ωριτσες μεχρι το βραδυ. Ειδα λιγο πολιτισμο και εβγαλα τα κωλοαρβυλα. Εδω το μηχανημα που εκατσα δεν ανοιγει msn. Τι λεει? Καλα εισαι?
Oct 09 2011 10:16
Photo

Kenny → Serestrum

BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~ Καλώς τον. Έμπα σε steam και MSN. :P
Oct 09 2011 10:08
Photo

Serestrum → Kenny

brooooooooooooooooooooooooooo
Oct 09 2011 09:55
Photo

Serestrum → iristella

<3[COLOR=White] .[/COLOR]
Oct 09 2011 09:53
Photo

plotolp → mayumi_chan

Δίκιο έχεις οποιοσδήποτε στον γάμο του είναι ωραίος:awww: Χαχαχα όντος στην φωτογραφία είναι ένα πανέμορφο αγοράκι που δεν μοιάζει με κοριτσάκι, θα σου χαλάσω εγώ χατίρι?:P Τώρα η ιστορία για το μάθημα που σου έλεγα. Δεν ξέρω ακριβώς το πρόγραμμα σπουδών σου άλλα το πιο πιθανόν είναι να έχεις και εσύ μαθήματα που τα περνάς με απαλλακτική εργασία. Δηλαδή δεν δίνεις γραπτά απλά παραδίδεις εργασία για να περάσεις το μάθημα. Έτσι λοιπόν και στο μάθημα που σου λέω, έπρεπε να φτιάξουμε χοντρικά μία ιστοσελίδα μέσω της οποίας οι ασθενείς θα κλείνανε ραντεβού με νοσοκομεία/κέντρα υγείας και τα στοιχεία τους θα μπαίνανε σε μία βάση δεδομένων. Σε τέτοιες εργασίες πολλές φορές ο καθηγητής θέλει και ένα word με screenshots από τις οθόνες του προγράμματος και με μια μικρή επεξήγηση του τι κάνει. Στην εκφώνηση όμως της εργασίας δεν ζήταγε κάτι τέτοιο ([URL="http://evdoxos.ds.unipi.gr/modules/document/file.php/DS187/%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91%20%CE%A0%CE%A3%CE%A5%202010-11.pdf"]για απόδειξη[/URL]) και εγώ με τον φίλο μου που την κάναμε δεν φτιάξαμε word. Έλα ντε όμως που όταν πήγαμε να την δώσουμε μας λέει πως ήθελε word και πως θα μέτραγε αρνητικά που δεν είχαμε κάνει. Αφού κόντεψα να μαλώσω με την καθηγήτρια λέω δεν γαμ**τε αφού έχουμε πάει το cd με το πρόγραμμα, το οποίο κάνει ότι ζητάει η εκφώνηση, θα το περάσουμε το μάθημα. Βγαίνουν λοιπών τα αποτελέσματα και πόσο μας είχε βάλει??[SPOILER]Μηδέν!!! Ναι, ναι αυτό το στρογγυλό που μοιάζει με κουλούρι..:roar::mador2::madtodeath:[/SPOILER] Σκέψου ολόκληρη εργασία πήρε μηδέν επειδή δεν είχε ένα σκατοword 7 σελίδων που ήθελε ο καθηγητής, και το οποίο δεν το ζήταγε στο κάτω κάτω!! Αφού ρίξαμε μερικές κατάρες (:P) κάτσαμε με το φίλο μου, βελτιώσαμε το πως φαίνεται το site φτιάξαμε το word το βιβλιοδετήσαμε και παραδώσαμε ακριβώς τη ίδια εργασία. Άμα μας περάσει π.χ. με 7 θα είναι ο ορισμός του σάπιου πανεπιστημίου αφού η ίδια ακριβώς εργασία την μια θα έχει πάρει 0 και την άλλη 7! Γενικά να ξέρεις όταν σου ζητάνε cd με το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει και ένα word που να εξηγείς τι κάνει, δεν κοιτάνε ΠΟΤΕ το cd. Και κενό να το δώσεις θα περάσεις το μάθημα. Το δικό μας cd κόβω το χέρι μου ότι δεν το έβαλε ποτέ να δει τι έχει μέσα, και για αυτό μας έκοψε. Κατάντια.:sigh2: p.s Πήγαινε δεξιά στο profile σου, που λέει join social group. Στην καινούργια σελίδα που θα βγάλει, στο κάτω μέρος λέει Create a new group. Το πατάς δίνεις όνομα (π.χ. Miku lovers:P) και discription και είσαι κομπλέ! Θα το έκανα εγώ αλλά δεν θέλω να σου κλέψω την χαρά:ureshii: p.s2 Δεν έχω προλάβει ακόμα να ακούσω Lc5 οπότε θα σου πω πιο μετά εντυπώσεις. p.s3 Λογικά ή θα κάνετε τα μαθήματα σε λιγότερες εβδομάδες ή η χειμερινή εξεταστική θα πάει ένα μήνα μετά. Που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα τελειώσετε δυστυχώς αρχές Αυγούστου :(
Oct 09 2011 09:50
Photo

SkullKaizer → Getekid

δεν βρεχει εδω... τα λεμε
Oct 09 2011 09:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Όχι ρε συ, τι στιγμές ήταν αυτές! xD Ρακόμελα και moderating, that is sure to work out! T^T Λογικά πολλούτσικες επειδή βγήκε τέλη Σεπτέμβρη και τώρα είναι αρχές Οκτωβρίου! Γουααααααααααααααααααααα~! Και μη νομίζεις, δεν φταίει το scanlations group, αλλά είπανε ότι θα βγαίνει ένα volume το μήνα -μάλλον εξαιτίας του σχεδίου που έχει τόσες λεπτομέρειες- οπότε θα το βγάζουν ένα τον μήνα. Αλλά σε καταλαβαίνω! Θέλω κι άλλο!
Oct 09 2011 09:02
Photo

Maffy → GhostPrince

Εγώ είχα το δικό μου κόλλημα με ένα άκυρο mmo και είχα κολλήσει για τα καλά xD Αναγκαστικά, κατά την περίοδο της τρίτης λυκείου (το παιχνίδι το'παιζα γύρω ένα χρόνο ή δύο) έκοψα να παίζω γιατί μου κλείδωναν τον υπολογιστή αν και κάθε φορά είτε έσπαγα τον κωδικό ή τον έβρισκα... Καλές μέρες :drink: Ευτυχώς όταν πέρασε ο καιρός, είδα πόσο άχρηστο ήταν το παιχνίδι και καλά έκανα και δεν έπαιζα άλλο xD Kαι καλά εννοείται ότι είναι special απλώς ελπίζω να έχει καλό λόγο που είναι σπέσιαλ κι όχι απλώς έτυχε όπως έγινε με τον Sora >_> *dislike Kάθισα χτες το βράδυ κι έπαιζα το duodecim μπας και το τέλειωνα κι αυτό μία μέρα και μιας κι ήταν η bonus day αλλά στο τελικό boss δεν έφτασα Τ.Τ Στην αρχή χάθηκα αλλά μετά βρήκα το δρόμο και μερικές ώρες αργότερα τελείωσε η bonus day και σταμάτησα γιατί παίρνει αιώνες να κάνεις lvl up χωρίς bonus και παίζω με 5 ταυτόχρονα T.T
Oct 09 2011 07:58