Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zetto2Saiyan → Kamen Tantei Zura

Δεν υπάρχει θέμα. Απλώς νόμιζα πως δεν μπορούσες να κάνεις το inking.
Oct 15 2011 09:55
Photo

Kai → Kamui

:hero: Με τιμάς Great General. You are, too, Fabulous MAX.
Oct 15 2011 09:50
Photo

Kamui → Kai

E βέβαια, κάτι ξέρει ο great general για να σε θεωρεί πλέον "τον εκλεκτό του".:hehehe:
Oct 15 2011 09:45
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Βρήκα μια [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/6685808_m1.jpg[/IMG] [/spoiler] Πάντως δεν το εννοούσα από άποψη σχεδίου ή χαρακτήρα. Απλά ώρες-ώρες είναι τόσο αξιολύπητος, θυμίζει κουτάβι, που θέλεις να κάνεις *pat* στο κεφάλι του και να του πεις ότι "μπορεί να μην πάνω όλα καλά, αλλά εμείς είμαστε στο πλευρό σου".
Oct 15 2011 09:29
Photo

Kai → Sakura!!!

:hero: Don't worry, θα σε κάνω εγώ μια τέλεια kunoichi να καθαρίζεις τα θύματα από τις σκιές και να μην καταλαβαίνουν από πού τους ήρθε. Κι επειδή είμαι περίεργη και κοίταξα και παρακάτω EL PSY CONGROO!
Oct 15 2011 07:38
Photo

Kai → Kamui

[QUOTE]Και για μια ακόμα φορά, [B]ο [/B]Κai μας θαμπώνει όλους με τον ανδρισμό του.:hero: [/QUOTE] :hero: Noone dares to doubt my manliness.
Oct 15 2011 07:31
Photo

Kai → Napster

Δεν έφτανε την πρώτη σίγουρα. Το δεύτερο κομμάτι μπορώ να πω ότι τρωγότανε και με το παραπάνω. Είχε κάποιες δυνατές σκηνές, όχι σαν αυτές της πρώτης. :hahaha: Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά τώρα θέλω να ψάξω για καμιά εικόνα με moe σχέδια για να γελάσω.
Oct 15 2011 07:23
Photo

Sakura!!! → Kai

ninja skills are awsome XD i want to be a ninja too xD
Oct 15 2011 00:03
Photo

Napster → Kai

Kaiji και πόρωση πάνε πάντα μαζί. Κρίμα που δεν ήταν τόσο καλή season όσο και η πρώτη. Όταν είχα τελειώσει την πρώτη season του (σε μια βραδιά) ήμουν κάπως έτσι... [SPOILER][IMG]http://oi51.tinypic.com/2dsq052.jpg[/IMG][/SPOILER] Kaiji [SIZE=5][B]+[/B][/SIZE] Moe?=Ίου~~~~
Oct 14 2011 23:33
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα που άργησες να απαντήσεις. :) Είναι και αυτό με τον Chou. Ειδικά εκεί στην φυλακή που μιλούσε με τον Sano ήταν όλα τα yen, τρελό κλάμα είχα ρίξει. Άντε θέλω να βρω και fanarts του. :( To Napster? Πριν κάτι χρόνια άρχισαν να με φωνάζουν οι φίλοι μου έτσι επειδή έμπαινε συνέχεια στο συγκεκριμένο site. xD To Fallen_Angel είναι ωραίο name αλλά νομίζω το Itachi δεν χρειαζόταν να το βάλεις. :P
Oct 14 2011 23:27
Photo

Kai → Napster

Ρε συ, όταν μας έρθει η τρίτη σαιζόν του Kaiji, μιας και σίγουρα ανάβεις ήδη λαμπάδες κεράκια και ό,τι άλλο έχει η παραγωγή, θύμησέ μου να ΜΗΝ το δω ongoing. Το δεύτερο μισό που το άφησα θέλοντας και μη και το ειδα μαζεμένο ήταν σκέτη πόρωση. Μιλάμε τελείωσε και ήμουν κάπως "NOOOOOO!". Γαμάτο το BOG, δαγκωνόμουν σε κάποια φάση γιατί με είχαν σκάσε αυτές οι μπάλες. Manly tears for the win. Still, Kaiji is so moe in his own way.
Oct 14 2011 22:35
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, καλή ξεκούραση.
Oct 14 2011 22:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A καλά, μην το λες αγαπητή μου...δεν είναι εκεί το θέμα, αν πήρες απόφαση να γίνεις καλός άνθρωπος ή όχι αλλά με τόσο πρήξιμο, στο μακρυπρόθεσμο δούλεψε. Χα χα, το ξέρω, αλλά δε μπορώ να ελπίζω...? Καληνύχτα~ παρεπιμπτόντως! Πάω για ύπνο επειδή δεν αντέχω άλλο. -_-
Oct 14 2011 22:22
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Xoxoxo, εδώ δεν έπιασε τόσο καιρό, θα πιάσει τώρα που αποφάσισα να γίνω καλός άνθρωπος; XD Απογοητεύομαι απο τον εαυτό μου. Shame on me. Kakaka, έχει δρόμο ακόμα για να ολοκληρωθεί μιας και δεν βγαίνει και πολύ μικρό αυτό που είχα στο μυαλό μου, αλλά το πρώτο "arc" φτάνει στο τέλος του. Κάτι είναι κι αυτό.
Oct 14 2011 22:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, lol; σε βλέπω να με κάνεις brainwash να δω το Kaiji στο τέλος! Α, καταλαβαίνω, -θυμάσαι που σε είχα πει κι εγώ για το ότι βαριόμουν?-. Ελπίζω να σε έρθει σύντομα η όρεξη όχι και τίποτα άλλο αλλά θέλω να τη δω να ολοκληρώνεται και σαν φίλη και σαν ΒΕΤΑ reader σου!
Oct 14 2011 22:16