Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Έλα έχετε ακόμα κατάληψη? Όχι σαν κι εμάς: full time πρόγραμμα. Επίσης, μεγάλη βλακεία αυτό με τα Ιαπωνικά κρίμα μωρέ. Κι όχι τίποτα άλλο εσείς έχετε και πολλά ΜΜΜ οπότε αν κάνουν όλα μαζί απεργία, κοκαλώνετε. Ε ναι, έχουμε καλό γούστο πανάθεμά μας! Έχε χάρη που αυτήν την εβδομάδα είναι η πρώτη: 9-6 την Τετάρτη, ευτυχώς οι άλλες δύο κενές και Πέμπτη είχα μαθήματα στις 3-9 αλλά έγινε ένα μπέρδεμα κι έκατσα τζάμπα μισή ώρα παραπάνω και ότι να ναι! Σήμερα πήγαμε να δούμε και τον αδερφό που ορκίστηκε στην Θήβα, στο Πεζικό, και φύγαμε ξημερώματα. Τι καλά που ήταν γενικότερα! Είχε πολύ γέλιο όταν ο διοικητής τους έπρηζε: "Ανάπαυση" "Προσοχή" "Επ'ώμου" κλπ κλπ. Χα χα χα, το υχαριστήθηκα!
Oct 14 2011 20:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[S]Ω? Για τι ακριβώς να με πρήξεις? Έχεις κάτι καινούργιο στο μυαλό σου που νομίζεις ότι πρέπει να δω? Για πε' για πε'...[/S] Για το Kaiji έτσι? xD [SIZE="1"]Και ναι, τώρα έχεις κάθε δικαίωμα να με πρήζεις εφόσον μόλις σε έδωσα το ελεύθερο...[/SIZE] Αλήθεια, με την ιστορία σου τι γίνεται?
Oct 14 2011 19:59
Photo

metalmusicmaniac → Jiraiya

Δημιούργησα αυτό το group [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=199[/url] μιας που απ'ότι είδα δεν υπάρχει αντίστοιχο (αν υπήρχε πιστεύω θα το είχες πάρει χαμπάρι :P), τσέκαρε το αν θες :)
Oct 14 2011 19:55
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά είμαι,σαπίζω στο Medieval II μιας κι έχω ακόμα κατάληψη στην σχολή και τα Ιαπωνικά αναβλήθηκαν λόγω των απεργιών στα MMM. Στο'χω ξαναπεί,είμαστε μπροστά κι έχουμε καλό γούστο. :hero: Φυσιολογικά το Reborn,έπρεπε να'χε βγει χτες,αλλά στο mangastream το αφήνουν ανοιχτό και γι'απόψε... :/ Τεσπά,εσύ πως είσαι ;
Oct 14 2011 19:55
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Εγώ μωρέ τελειώνω τη δεύτερη, εσύ πότε θα δώσεις μια ευκαιρία στην πρώτη; Επειδή όμως κάνω κι εγώ μια προσπάθεια να γίνω καλός άνθρωπος αυτές τις μέρες, δε θα μπω στα μεγάλα μέσα του πρηξίματος που τόσο καλά κατέχω και θα σ' αφήσω στην ησυχία σου.
Oct 14 2011 19:54
Photo

zoro77 → Mike The Great

[QUOTE=Mike The Great;536634] Τα εγραψα αυτα,γιατι καπου ειπες οτι στην αρσεναλ δεν επιασε αλλα στη μπαρτσα επιασε.[/QUOTE] Aαα τωρα καταλαβα το λογο. Ναι εχεις δικιο! Σου γραψα εδω για να μην γινω κουραστικος στο thread
Oct 14 2011 19:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Sorry που με πήρε τόσο καιρό να απαντήσω, απλώς έτρεχα και μετά όταν καθόμουν βαριόμουν τόσο πολύ... :3 Αχ αχ αχ, αναμνήσεις δε λες τίποτα! Κι εμένα τότε ήταν πριν 5-6 χρόνια. Ω, τι εποχές κι εκείνες, όλα ήταν τόσο...περίεργα. xD Hum, το θέμα με τον Chou είναι πως είχες δει απ'την αρχή τον χαρακτήρα του. Αν τον είχες πάει σαν εχθρό σίγουρα θα σε χάλαγε η ξαφνική αλλαγή στρατοπέδων και ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Αν κι εγώ δε χαλάστηκα γιατί απ'τη μια το anime δεν τον ξανάδειξε αλλά κι απ'την άλλη στο manga με βγήκε πολύ φυσικό αυτό το comic relie duo με τον Sanosuke κι αυτόν. Κι επειδή το έχω απορία και βαρίεμαι να πηγαίνω στο αντίστοιχο thread και να ψάχνω, από που βγαίνει το ψευδώνυμό σου? ^^
Oct 14 2011 19:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Γειά σου boss! Τι κάνεις? Μπορώ πλέον να πω πως ένα ολόκληρο θέμα του Beelzebub και μόνο εμείς γράφουμε. Τσ τσ τσ...εμείς μόνο μπορούμε να αναγνωρίσουμε το καλό shounen. By the way, πότε θα βγει το νέο Reborn???
Oct 14 2011 19:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χμ, τελειώνεις το Kaiji, μπράβο! Να σε πω την αλήθεια, το θυμήθηκα και λέω, τι γουρούνι που είμαι ούτε που την ρώτησα. Έχει ξεκινήσει σαν μια προσπάθεια να είμαι διακριτική και καλά και κατέληξε...
Oct 14 2011 19:43
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Xoχοχο, καλό αυτό. Τουλάχιστον δε γύρισες με νεύρα. Σπίτι, ετοιμάζομαι να τελειώσω το Kaiji. Είμαι και σε καλά επεισόδια, μου έχουν μείνει και τέσσερα... XD Ποιες επισκέψεις; Έμεινες στο προηγούμενο Σαβ/κο μού φαίνεται.
Oct 14 2011 19:39
Photo

Tea-chan → Kalamaris

Ε ρε, απορίες που έχει ο κόσμος... XD Αυτό βγήκε από έναν φίλο μου εδώ στο forum, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι μου άρεσαν πολλά "αντρικά" manga, ενώ σιχαινόμουν πολλά που τα λάτρευαν οι γυναίκες. Και ήξερε ότι έχω ψώρα με τη Seras Victoria από Hellsing, που είναι Draculina, οπότε...
Oct 14 2011 19:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, thanks για τη συμπαράσταση, ειλικρινά! ^^ Πήγα μόλις ξαναήρθα και εντάξει μια χαρά. Οι γνωστές κακιούλε περιορίστηκαν στο minimum κι ευτυχώς ήμαστε μόνο εγώ κι ο αδερφός μου. Συ τι λέει? Σπίτι? Οι επισκέψεις που έλεγες?
Oct 14 2011 19:27
Photo

Kalamaris → Tea-chan

Απορια εδω και μηνες.Πως γινεται να ειναι genderless αφου ειναι dracuLINA?
Oct 14 2011 19:20
Photo

Kai → Sakura!!!

:kakaka: Πολλοί διαφωνούν βέβαια, αλλά είμαι θηλυκού γένους. Kakaka, σας ξεγελάω όλους.
Oct 14 2011 19:03
Photo

Erisadesu → Nighteyes

και καλά κάνεις, εμένα τα γούστα μου παραμένουν πιο ανατολιγκά
Oct 14 2011 18:58