Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Εγώ έκανα subscribe,κι απλώς μου το εμφάνισε στο User CP,κάτω από τα threads στα οποία έχω postαρει.
Είπαμε, 24/7 RP XD
Oct 15 2011 23:13
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Oύτε εγώ λαμβάνω notifications, μπορείς να το κάνεις αυτό? Έχει subscribe? Aλλά ναι, δεν ξέρω αν θα θέλουν και οι άλλοι...
Oct 15 2011 23:10
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Done.
Συμφωνώ μαζί σου,αρκεί να το δουν κι οι υπόλοιποι.Γιατί έχω την εντίπωση πως κάποιοι δεν λαμβάνουν notifications όταν δημοσιεύεται κάποιο μνμ στο Group.
Oct 15 2011 23:08
Black Kaiser → DarkElf
"Σκάρτος" με τα δικά σου κριτήρια φυσικά :P
Eγώ πάντως ελπίζω ο Tobi να είναι όντως κάποιος υπεράνω-υποψίας-καλός χαρακτήρας. Και ειδικά αν είναι ο Minato θα τον παραδεχτώ τον Kishimoto για το uber-mindfuck σε όλους τους fans του.
Oct 15 2011 22:55
Kai → Napster
Ο Kaiji και να κλαίει; Ασύνδετα πράγματα. Αυτά που ρέουν είναι κύματα ανδρίλας, τεστοστερόνης και θάρρους.
Ναι, οκ, δεν έπιανε με τίποτα την πρώτη σαιζόν. Δηλαδή σκέψου, παίζανε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί στην ουσία και παρόλα αυτά ήταν τόσο επικό. Το ίδιο και η γέφυρα, το ίδιο και οι λοτοί. Όντως το δεύτερο έχανε πολύ και το πρώτο κομμάτι δε μου άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία, αλλά πωρώθηκα με το The Bog στο τέλος. Εκτός αφού πέθανα στο γέλιο σε μερικές παρομοιώσεις. Εκεί που πετάχτηκε μια ορδή από αθάνατα στρατιωτάκια Kaiji, έκανα pause και ξαναείδα τη σκηνή. Αν και λίγο που τσέκαρα το manga η 3η σαιζόν φαίνεται περισσότερο στο πνεύμα της δεύτερης αλλά δεν χάνω την ελπίζω ότι μπορεί στη συνέχεια να έχει και τίποτα καλύτερο.
Να σου πω την αλήθεια, ψήθηκα άσχημα να δω και τις ταινίες επειδή στη δεύτερη απ' όσο είδα θα έχει
και έξτρα γραμμένο από τον Fukomoto (συμπαθητικότατος κύριος).
Oct 15 2011 21:47
Fallen_Mpougatsa → Napster
E, εντάξει, τώρα εξηγείται. Και κάνουν και πολύ καλό δίδυμο οι rooster και broom head! Leave it to Saito να βρει τα πιο ταιριαστά ψευδώνυμα για τον καθένα!
Κοίτα να δεις τι γινόταν. Ήμουν μικρό κι άμαθο και με είχαν παρασύρει τα όμορφα λογοτεχνικά emo κατάσταση ονόματα εξού και το πρώτο κομμάτι και είπα να το δείξω στους ανθρώπους του internet. Αλλά πως θα δείξω ότι βλέπω/διαβάζω anime/manga? Κότσαρε κι ένα Itachi από πίσω κι είσαι τζετ! Ήταν τότε που ακόμα το Naruto μου άρεζε αρκετά για να ασχοληθώ περισσότερο από ένα "το διαβάζω για να περνά η ώρα" θέμα.
Oct 15 2011 21:14
Kaidou → Zentsugi
Φυσικα και δεν εστεκε. :D
Αλλα ειδα πως πηρες ενα πιο σοβαρο υφος,και ειπα"ωχ,αυτος ειναι απο τους κλασικους Shounen haters"...Οσο για το οτι μας τελειωναν οι κακοι,αλλο ενα στοιχειο [B]παρα[/B]τραβηγματος του Fairy Tail.Συγκριτικα με τα αλλα 2 shounen(naruto,OP) που εχουν πολυ βασικους και αυστηρα καθορισμενους αντιπαλους.Υπερβολικη λεξη το "αυστηρα",αλλα τουλαχιστον δεν ειναι η γελοιοτητα του FT.
Oct 15 2011 19:27
zennith666 → _GaARa_
Λοιπόν έψαχνα το site του ΟΤΕ και μετά από ώρα στα troubleshooting ανακάλυψα έχω κακό SNR margin 9.1 στο downstream λες να φταίει αυτό???
(σήμερα δεν είχα προβλήματα περίεργο) :D
Oct 15 2011 19:19
Kalamaris → leonardo
Aυτο που γραφει η υπογραφη σου ειναι απο τις μεγαλυτερες αληθεις εβερ!
Oct 15 2011 19:14
Zentsugi → Kaidou
Ενω η πρωτη εστεκε δηλαδη?:sadist:
Φυσικα και το ειπα για πλακα. Αν και μπορει να εχει και καποια θετικα αποτελεσματα γιατι μας τελειωναν οι κακοι.
Oct 15 2011 19:09
Kaidou → Zentsugi
Η δευτερη εξηγηση δεν στεκει,γιατι το συγκεκριμενο time skip ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια του Mashima...Εκτος και αν το'πες για πλακα :P
Oct 15 2011 19:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed