Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Σκέτη πόρωση ήταν τα τελευταία επεισόδια. Bingo, γι' αυτό μιλούσα.
Είχα κολλήσει σ' ένα σημείο και δεν είχα και πολλή όρεξη για να την πιάσω αυτές τις μέρες οπότε δεν έχω κάτι καινούργιο για την ώρα XD
Oct 14 2011 22:07
Kai → Sakura!!!
:kakaka: Don't worry, δεν έχω θέμα. Συμβαίνει συχνά. My ninja skills are awesome.
Oct 14 2011 22:06
Kamen Tantei Zura → Zetto2Saiyan
Δεν το είχα δει. Τώρα το είδα.
Αλλά με συγχωρείς δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν έχω το χρόνο να κάνω το colouring.
Oct 14 2011 21:39
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Αν δεν έχω σχολή,λέω τέσσερις αγώνες την ημέρα εκτός από Τρίτη και Πέμπτη.Αλλά,πρώτα πρέπει να δω τι θα γίνει με την κατάληψη και το εξάμηνο.
Ο Σ.Πα.Δ.Η. θα κυριαρχήσει κι εκτός thread ! XD
Oct 14 2011 21:13
Sakura!!! → Kai
Ωχ! ναι χαχα κοίτα ρε και το είχα διαβάσει κάπου ότι σε ανέφεραν με θηλυκό άρθρο αλλά το είχα ξεχάσει!!! ΕΕΕ όντος με ξεγέλασες και μένα xD
Oct 14 2011 21:06
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Damn you workload!
Οn another related note, ωραία δουλειά! Και πόσα σκέφτεσαι να κάνεις τη βδομάδα? Και είναι καλό που ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει και το διασκεδάζεις.
Τέλος, γ@μώτο, κρίμα που δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας στο thread γιατί φοβάμαι ότι πάλι θα θεωρηθεί off topic αλλά χα. Χα. Χα. Ο Στρατηγός Furuichi θα κυριαρχήσει, one misunderstaning at a time! Κι όταν όλοι θα τον θεωρούν τέρμα pervert θα κάνει τη μεγάλη κίνηση και θα εξιλεωθεί αμέσως στο μάτια όλων κάνοντάς τους να αισθάνονται μικροί και ανόητοι!
Oct 14 2011 20:58
Nighteyes → DarkElf
Το χω διαβασει. Γι αυτο κατεληξα σ αυτο τωρα γιατι τα εχω διαβασει μαλλον ολα τα δικα της, αν και οχι εσκεμμενα. Μετα το yuuutsuna asa την προσεξα και διαβασα κι ότι απεμεινε αδιαβαστο.:P Εκεινο ξεφευγει οντως πολυ απο τα συνηθισμενα. Τα υπολοιπα της δεν ειναι σε αυτο το επιπεδο αλλα και παλι ειναι στα καλα του ειδους. Το χει, που λεμε η κοπελα...
Το hana wa εχει προοπτικες αν και σαφως "τι να σου κανει" κι αυτο μετα το yuuutsuna.:P
[U]Edit[/U]
Διαβασα("διαβασα" σχετικο βεβαια) o,τι υπαρχει απο raw και το τελευταιο ch το ειδα στα κινεζικα. Παραπέφτει συζητηση τελικα και ασχολουνται και με τους υπολοιπους. Thank god για την ωρα δεν βλεπω να υπονοείται κατι για τα ξαδερφια που μενουν στο σπιτι μαζι. Θα έχανε την ρεαλιστικοτητα που εχει μεχρι στιγμής και θα ταν κριμα. Γενικα εξελιξεις δεν υπάρχουν αφού αν καταλαβα καλα μεχρι τωρα περιμενουν να ωριμασουν τα αισθηματα και απο τις 2 πλευρες και ο μικρος πρεπει να ειναι πολυ πισω σε τετοια θεματα.:P Αλλα βρισκω πιο λογικα τετοια σεναρια απο το έλα να σε βαλω κατω να ανακαλυψουμε το γκει σεχ.:hihi2: Εχουν την χαρη τους βεβαια και κατι τετοια για το γελιο που μας χαριζουν.:P
Οποτε απο την συνειδητοποίηση πλησιαζουμε και στην πρακτικη εκδηλωση των συναισθηματων κουτσα κουτσα. Αλλα με ολους εκει μεσα + διαφορες δυσμενεις καταστάσεις βλεπω να τραβαει το πραγμα για κανα χρονο μεχρι να δουμε κανα φως και αλλο τοσο για να τελειωσει...
Oct 14 2011 20:55
[QUOTE]MangaStream
We're looking for 1 solid JP->EN translator to help take some of the workload off our primary translator. You should be interested in taking the helm on series like Reborn & Fairy Tail, and being available in a backup capacity on Naruto & One Piece. Email [email]chuck@mangastream.com[/email] if you are interested - include some examples of past works you've translated.[/QUOTE]
Μάλλον,γι'αυτό αργεί το KHR.
Oct 14 2011 20:50
Zetto2Saiyan → Kamen Tantei Zura
Σου είχα στείλει ένα π.μ για το χρωματισμό εκείνης της εικόνας μιας και τελικά έγινε το inking...
Oct 14 2011 20:43
Είμαι κριτής (στην γραμματεία) και σε πληρώνουν 7,5 ευρώ,το παιχνίδι.Με δικαίωμα να κάνεις όσα θες εσυ μέσα στην εβδομάδα.Οι διαιτητές πέρνουν 9,5 το παιχνίδι,αλλά τραβάνε όλο το λούκι.Επίσης,υπάρχουν σωματεία κριτών,που χωρίζονται ανάλογα με τις πόλεις/περιοχές.Π.χ εγώ ανήκω στο σωματείο Αττικής,ενώ υπάρχει και το αντίστοιχο σωματείο για τον Πειραιά.
Ε,ναι.Το ελπίζω κι εγώ να πάω στα 22-24 φαντάρος και να μην μπω παππούς.... XD
Oct 14 2011 20:42
Μακάρι να σε πάνε καλά τα πράγματα και να κάνεις ότι θέλεις εσύ. Διαιτησία στο μπάσκετ ε? ενδιαφέρον ακούγεται να πω την αλήθεια. Πληρώνεσαι με το παιχνίδι κι πό την ένωση ή σε φάση δήμου?
Ααααα, κατάλαβα. Ε, ελπίζω κ εγώ πως θα 'χεις τελειώσει τότε με το καλό και θα πας νωρίτερα όντως. Εξάλλου όσο μικρότερος πας τόσο καλύτερα έχω ακούσει, τουλάχιστον για 20 και πάνω ηλικίες.
Oct 14 2011 20:32
Ναι,φέτος μπήκα στο δεύτερο.Κοίτα,αν χαθεί το εξάμηνο θα επικεντρωθώ στα Ιαπωνικά και την διαιτησία στο μπάσκετ,για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου.
Η αναβολή μου λήγει το '19,αλλά ελπίζω να'χω πάρει πτυχίο για να πάω φαντάρος νωρίτερα.
Oct 14 2011 20:24
Wow! You have some serious problems! Tι είναι αυτά τα πράγματα καλέ? Απαπαπα, σας λείπειη οργάνωση. Και τι θα κάνεις αν γίνει τίποτα? Δεύτερο έτος δεν είσαι?
Χα χα 2019 ε? Ο Χριστός κι η μάνα του! Θα σαι...27 τότε?
Oct 14 2011 20:17
Εμείς είμαστε μπροστά,ανοίξαμε δυο εβδομάδες κάναμε την εξεταστική μας και μετά το ξανακλείσαμε το μαγαζί.Και σαν μην έφτανε όλο αυτό,το συμβούλιο του ΤΕΙ,αποφάσισε αναστολή της λειτουργίας του ιδρύματος για μια εβδομάδα καθώς δεν συμφώνησε με το Υπουργείο για την φετινή χρηματοδότηση. Τ__Τ
Στρατός ε; χμμ.... Μέχρι το 2019 που θα πάω έχει ο Θεός ! :P
edit:
1ο) Υ.Γ. Πολύ χώσιμο η διαδρομή Θεσ/νικη-Θήβα.
2ο) Υ.Γ. Μιλώντας για shonen,καλό είναι και το Hunter x Hunter,το οποίο μου πήρε τρεις μέρες να το διαβάσω.
Oct 14 2011 20:12
metalmusicmaniac → Bumble
Τι σλαπίδια είναι αυτά! Τα σπάει ο τύπος! Έβαλα το βίντεο σε ένα φιλαράκι μπασίστα και έμεινε με το στόμα ανοιχτό.
Oct 14 2011 20:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed