Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

No link needed: here in full resolution: [SPOILER=Alucard is awesome][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/4-1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 16 2011 12:44
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Μπορείς να μου στείλεις link για την εικόνα του Alucard που έβαλες στο Desktop :blingeye2: Τα σπάει :8):
Oct 16 2011 12:42
Photo

Kaidou → Zentsugi

Done ;)
Oct 16 2011 12:17
Photo

Kenny → Zentsugi

Μπορείς να μου στείλεις το κείμενο που θέλεις να βάλεις στην υπογραφή σου;
Oct 16 2011 12:10
Photo

Zentsugi → Kaidou

Αξιζει πολλα.. Απο τα καλυτερα Shounen που εχω διαβασει. Ριξε του μια ματια, σου εγγυομαι οτι δεν θα χασεις το χρονο σου. Και ισως να σου διατυπωθει η απορια πως ο ιδιος mangaka εκανε αυτα τα 2 manga. Φαινομενικα παρομοια, ωστοσο διαφορετικα σε πολλα επιπεδα και κυριως στην ποιοτητα.
Oct 16 2011 12:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Goodmorning~!!!! Well, καλό μεσημέρι αλλά λεπτομέρειες! Λοιπόν, σκεφτόμαστε για RP στο group τελικά και οι: junpei, aXxXeL, Nozomu κι εγώ μέχρι τώρα ψηνόμαστε. Εσύ τι λες? Πέρνα απ'το γκρουπ να δεις κίολας ^^! Πες και τη αδερφή σου να μας επισκεφθεί!
Oct 16 2011 11:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nαι ναι θα της πω εγώ! ^^ Χα χα, άδειασμααααααα! Αλλά εντάξει, θα συμφωνήσω κάπως σ'αυτό αλλά τα X-files μ'αρέσουν πολύ γενικότερα σαν concept.
Oct 16 2011 11:32
Photo

Kaidou → Zentsugi

Οχι,αξιζει κατι;
Oct 16 2011 11:31
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ωραία,μέχρι τώρα είμαστε τέσσερις,να υποθέσω πως Kai & Zura θα τις ειδοποιήσεις εσύ ; Ο Duckonny μετά τα X-files που δεν μπόρεσε να πηδήξει την άλλη,πήρε την κάτω βόλτα κι σ'όσους ρόλους έχει πάιξει από τότε,συνέχεια υποδύεται τον κάφρο pervert/something dude.
Oct 16 2011 11:27
Photo

Namida → mizuki

Τελικά ούτε εγώ κατάφερα να πάω... Skullbar πιθανότατα θα είμαι, φέτος δεν έχω πάει καθόλου
Oct 16 2011 10:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha ha, αποκορύφωμα ήταν όταν και οι δύο, αφού σταμάτησαν να μαλώνουν, συνειδητοποίησαν ότι ο μόνος που κέρδισε ήταν εκείνος τελικά! Ε χε χε... Α, χα χα, ναι θυμάμαι κι εγώ ότι είχα δει ένα demotivational που έλεγε ότι είναι ο πρώτος πραγματικός Emo ninja--με αιχμές για τον μικρόSasuke.Τσ τσ τσ, φυσικά και ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Εξάλλου πάντα μ'άρεζαν οι χαρακτήρες που φαίνονταν βασανισμένοι κι ότι θα βγει κάτι που δεν ξέρουμε γι αυτούς... Ποιο? Χα χα, το πρήξιμο βοηθάει πολύ! Κάντο! Κι αν είναι και φιλότιμοι... :D
Oct 16 2011 09:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Εγώ πάντως ακόμα ντρέπομαι. Το disabled boss της οικογένειας των μεταλλαγμένων λυπάται που τον ξέχασα ενώ τους βοληθησα -συνεργαστήκαμε δηλαδή- να στείλουν εκεί έναν μεταλλαγμένο από την Βουλγαρία... Χε χε, ναι καλό είναι, και διαφορετικό από τα άλλα. Αν και δεν το βλέπω συστηματικά και συνήθως το έχω να παίζει στο background. Τον πάω τόσο πολύ τον David Duckovny!
Oct 16 2011 09:05
Photo

Zentsugi → Kaidou

Αληθεια, το Rave Master, το προηγουμενο manga του Hiro Mashima το εχεις διαβασει?
Oct 16 2011 08:50
Photo

Kai → Jcenawl

:riiight: Πολύ ωραία, χαίρομαι! Καλή συνέχεια με το κατέβασμα.
Oct 16 2011 07:26
Photo

Jcenawl → Kai

Τούμπανο το JDownloader τελικά!! Είναι τόσο βολικό που το αγάπησα!Thanks ^^ !!
Oct 16 2011 02:17