Community Status Updates
Phantom Duck → Fandom
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6139"]One Outs[/URL] λέγεται. Κατέβασε πάραυτα [URL="http://bakabt.me/145903-one-outs-b2e.html"]από εδώ[/URL] ;)[/SIZE][/FONT]
Oct 16 2011 17:55
Napster → Kai
Tόσο πολύ σου άρεσε το Bog? Εγώ να σου πω την αλήθεια το βαρέθηκα γρήγορα. ~_~
Μιας και είπες για manga, είδα ότι άρχισε ένα group να το μεταφράζει και άρχισα την πρώτη season του Kaiji (manga). Όμαγκαντ...έχει πάρα πολλούς διαλόγους, συνέχεια μιλάνε και είναι λες και διαβάζω novel. :/
Ναι, για το extra το έλεγαν και στα επεισόδια του anime. Αλλά σίγουρα δεν θα το δεις για το extra, απλά δεν μπορείς να αντισταθείς στον [I]θεό[/I].:kill4u:
Oct 16 2011 17:46
Kalamaris → Serperoth
Long time no see!Τι ακριβως μου στελνεις συνεχεια στο e mail?
Oct 16 2011 16:10
Fandom → Phantom Duck
Πάπιε για θύμισε μου ποιο manga με κάτι προπονητές μου έλεγες χθες όπως φεύγαμε .
Oct 16 2011 15:59
mayumi_chan → plotolp
[I]Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο θα ηθελα να παω αλλη μια φορα ντισνεϊλαντ!!και αν μιλαγαμε για του Τοκυο θα εκανα τα παντα!!!!![/I]:blingeye2:
[I]ε δειχνει σαν 6η δημοτικου!!και βεβαια καταφερα να τον μυησω εστω και λιγο(γιατι δεν τα παει καλα με τα αγγλικα) και βλεπει naruto!![/I]:hiding_something:
[I]3 αγορια σε μια οικογενεια πρεπει να γινεται χαμος στο σπιτι ε??[/I]:P [I]τα αδερφια σου ηταν αυτα που σε μυησανε στον υπεροχο κοσμο των anime??[/I]:kyaaa:
[I]εγω θελω να εχουμε οσο πιο πολυ χρονο γινεται για τα μαθηματα ετσι ωστς να μπορω να τα καταλαβω με την ησυχια μου!!
p.s. βασικα ειχα ξεκινησει το uta no prince-sama!!αλλα ειναι λιγο βαρετο και χαζο και σταματησα να το βλεπω!ισως το ξαναρχισω αργοτερα γιατι τωρα βλεπω bleach που το ειχα σταματησει λογω πανελληνιων!![/I]:canthelp:[I]εσυ??
p.s.2 και γω παντα αυτο παθαινω γιατι ειμαι ανοργανωτη!!ποτε δεν τα καταφερνω να ειμαι ετοιμη 100% και στον χρονο που πρεπει!![/I]:bahhh:
[I]p.s.3[/I] [I]και βεβαια μαρεσει που μιλαμε κ αν ηθελα να μην μιλαμε θα φαινοταν οποτε μην ανησυχεις:P ασε που βρηκα ατομο να μιλαω με τα ιδια ενδιαφεροντα και που να μην με κριτικαρει για τους 'gay ιαπωνες'(ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ YAOI[/I][I]:P και ειναι φυσικο αφου οι χαρακτηρες ειναι ολοι θεοι!) και που να λεει τα ανιμε παιδικα καρτουν!και απλα θελω να απανταω συντομα γιατι ανυπομωνω για την απαντηση σου![/I]:kawaii:
[I]p.s.4 δεν μου ειπες γνωμη για τους Lc5! αν δεν σαρεσουν δεν πειραζει δεν θα προσβληθω!![/I]:P
Oct 16 2011 15:41
Kai → Fallen_Mpougatsa
Περιμένω να δω αν θα κλείσει μια δουλειά, οπότε αν τελικά γίνει σπάνια δε θα προτιμώ να αφιερώνω τον ελεύθερο χρόνο που θα έχω είναι η αλήθεια. Έτσι δεν θα μπω στη διαδικασία για την ώρα.
Oct 16 2011 13:35
Kenny → Zentsugi
Πάντως, τώρα που το έβαλα σε text editor για να μετρήσει τους χαρακτήρες, μου λέει ότι είναι 678, άρα δεν επρόκειτο για bug της vBulletin, είχες όντως ξεπεράσει το όριο. Τεσπά, μικρή σημασία έχει. Πιο πολύ μας νοιάζει το ύψος και το filesize της υπογραφής.
Αυτό με την πρόταση 4 λέξεων μου φαίνεται πολύ περίεργο. Ποια πρόταση ήταν; Ας κάνουμε ένα πείραμα.
Oct 16 2011 13:29
Zentsugi → Kenny
Το ειχα σκεφτει οτι μπορει να εφταιγε το υψος, και ειχα δοκιμασει να κοψω καποια κομματια αλλα δεν το δεχοταν. Ειχα δοκιμασει να βαλω και μια μονο προταση 4 λεξεων σε ενα σημειο και δεν τη δεχτηκε.
Υπαρχει γενικοτερα καποιο problem με τα signatures, δηλαδη το εχουν και αλλοι αυτο? Γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι το να μου αλλαζει το sig καποιος moderator manually καθε φορα ειναι παραγωγικο.
Oct 16 2011 13:26
Kenny → Zentsugi
Στο πρόσθεσα manually (με size=1, γιατί αλλιώς ξεπερνάει τα 250 pixels ύψος).
Oct 16 2011 13:23
plotolp → mayumi_chan
Δεν πειράζει, αρκεί που είσαι πού είσαι πάλι εδώ:ureshii:
Kawaii δεν λες τίποτα! Εμένα αυτό που μου φάνηκε απίστευτα γλυκό ήταν πως από την χαρά της μην ξέροντας πως να αντιδράσει έβαλε τα κλάματα!! Αυτά ήταν πραγματικά δάκρυα χαράς, για να μην αναφέρω το happy dance στα τέλος:blingeye2:
Καλά πόσο μικρότερος μπορεί να δείχνει δευτέρα γυμνασίου?Σαν παιδί δημοτικού:P?Αλήθεια τον έχεις μυήσει στον σκοτεινό κόσμο των anime:zombie:? Εγώ έχω δύο αδελφούς και είναι και οι δύο πιο μεγάλοι από εμένα.
Δεν νομίζω να κλείσετε τόσο γρήγορα ξανά. Η γνώμη μου είναι πως θα κλείσουν ξανά οι σχολές αλλά αυτό θα γίνει μετά την εξεταστική, μέσα στο εξάμηνο. Ελπίζω βέβαια τελικός να μην γίνει τίποτα από τα δύο.
p.s Έχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς κάποιο anime από την καινούργια σεζόν?
p.s2 Άστα μου έφυγε ο τάκος στο διάβασμα, αλλά ήταν δικό μου λάθος γιατί δεν είχα κανονίσει σωστά τον χρόνο μου.
p.s3 Κάτι άλλο που σκεφτόμουνα. Δεν θέλω να νιώθεις υποχρεωμένη να απαντήσεις γρήγορα ή κάτι τέτοιο. Εμένα μου αρέσει που μιλάμε δύο/τρεις φορές την εβδομάδα και ας περνάει χρόνος ενδιάμεσα. Αν κουραστείς και βαριέσαι να μπαίνεις στο forum μόνο και μόνο να μου απαντήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν θέλω να γίνομε κουραστικός.:unsure:
Oct 16 2011 13:17
Zentsugi → Kenny
Βεβαιως, [SPOILER=οριστε]"Senjougahara. Did you get fat?" I said.
Taking a break, I inadvertently said it.
Although I haven’t watched any comedy shows recently, I could still describe the image in the next instant, like throwing a party, a fancy cake flew towards my face.
It was a very direct method of eating.
"Huh? You said something that you shouldn’t have said? Araragi-kun."
Senjougahara’s eyes opened very wide.
Her deadpan look was very frightening.
"Girls don’t get fat."
"Oh ... ... is that so?"
"Yes. Girls only grow."
Senjougahara placed the fork in her hand and started exaggeratingly eating sections of the cake one after another.
"This is not getting fat, this is just growing."
"... ..."
Και για τα credits, ειναι ενα κομματι απο ενα διαλογο μεταξι της Senjougahara και του Araragi απο το light novel Bakemonogatari.[/SPOILER]
Oct 16 2011 13:04
Fallen_Mpougatsa → Dorothy
Weee~! Go to our group Mist assassin~! I think you'll like what you'll see there.
Oct 16 2011 12:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed