Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Πωπω θεϊκή αυτή η σκηνή! Kαι μ'αρέσει πολύ που ο Sano είναι ο κλασσικός 18χρονος, με επαναστατική streak μόνο που αυτός είχε αιτία! Ο χο χο, ναιιιιιιι~! Ήταν φοβερή η σκηνή εκείνη! Επίσης, και η μάχη Saito-Kenshin, εκείνη η επική σκηνή που τον πνίγει με τη ζώνη κι αυτός τον χτυπάει με το θηκάρι-ή εκεί που ο Saito συνεχίζζει το gatotsu παρόλο που χει σπάσει η λεπίδα...και η κορυφαία ατάκα: "αν για να νικήσω τον Saito έπρεπε να σπάσω το σπαθί του, θα τον είχα σκοτώσει χρόνια πριν". Εκεί ανατριχιάζεις! Ωπα! Ασχημο αυτό. One-shot με sports κιόλας...δεν τα πολυδιαβάζω τα συγκεκριμένα αλλά αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Αυτό και το prince of tennins λέω να αρχίσω από sports, έστω κι αν δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους! ^^"
Oct 16 2011 22:21
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

xaxaxa!!! Κοίτα,αν δίνει πανελλήνιες όπως ο Jorg.Τότε,δεν θα πρέπει να τους υπολογίσουμε,στα άτομα για το RP. /mature mode
Oct 16 2011 22:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Mακάρι να σε βγει η δουλειά!
Oct 16 2011 22:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Aχ ναι, αλλά τι να κάνεις? Χε χε, ελαφρυντικό που της βρήκαμε όμως! XD
Oct 16 2011 22:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Εγώ που έχω όπερα ο υπολογιστής μου κάνει επαννεκινήσεις και βγάζει μπλε οθόνες στο άκυρο και μόνο όταν τον χρησιμοποιώ! Νομίζω ότι φταίει η τελευταία ενημέρωση...
Oct 16 2011 22:04
Photo

redgar → metalmusicmaniac

οκ ευχασριστω θα περιμενω νεοτερα :)
Oct 16 2011 21:55
Photo

_GaARa_ → zennith666

np :)
Oct 16 2011 21:11
Photo

zennith666 → _GaARa_

Hmmm εχτές και σήμερα δεν είχα προβλήματα μπορεί να είχε κάτι ο OTE και να συνέβει αυτό ...anyway θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα να δώ πως θα είναι η κατάσταση και άμα ξανασυμβεί θα πράξω αναλόγως!!!Ty man και πάλι για την βοηθειά σου!!!
Oct 16 2011 20:52
Photo

_GaARa_ → zennith666

Πολυ πιθανον.Δν ειναι υπερβολικο ομως για να δημιουργει αυτο το προβλημα
Oct 16 2011 20:47
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μας πίκρανε η Χου-zura,με το θέμα του RP... Αλλά δεν πειράζει,μιας κι έχει αναλάβει να φτιάξει τα οικογενειακά πορτρέτα. :P
Oct 16 2011 20:12
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

Για πε μου καρδιά μου για' θα με φαει η απορία: Αυτό που κόλαγε; [QUOTE]Τι internet browser χρησιμοποιείς? [/QUOTE] meaning τι σχεση θα μπορουσε να εχει με της επανεκκινησεις; Αμα ειναι δλδ να εχω κατι υπόψιν που δεν παει το μυαλο μου. Πληροφοριακα, χρησιμοποιω οπερα και μοζιλα, και οχι τις πολυ τελευταιες εκδοσεις (απενεργοποιω πάντα τα updates).
Oct 16 2011 20:00
Photo

Fandom → Phantom Duck

Οκ ευχαριστώ . Το βλέπω (όταν τα καταφέρω) και σου λέω εντυπώσεις .
Oct 16 2011 18:27
Photo

Hoshiyo4 → ururu

:hi: [FONT=Verdana][COLOR=Teal][B]Τέλεια profile pic!!!!.. Μπορείς να μου στείλεις το link pleaease??[/B][/COLOR][/FONT] :blingeye2:
Oct 16 2011 18:10
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, θεός ο Saito. Κοίτα την φάτσα του Sano. :P [IMG]http://fc08.deviantart.net/fs28/f/2008/150/0/5/Sanosuke_and_Saitou_by_Kuroi666.jpg[/IMG] Btw απο τις λίγες φορές που με έκανε ένα anime να ανατριχιάσω είναι η σκηνή που μάλωσαν για πρώτη φορά ο Saito με τον Sano, σπάει η λεπίδα του Katana του Saito και μετά το χώνει μέσα στο χέρι του Sano. SICK!!!~~~ To All the Way Down του Masanori Morita (απο τους αγαπημένους μου manga-ka btw). Το είχαν κάνει οι Toriyama's World πριν...εχμ....7 χρόνια και βρήκα ένα torrent αλλά δεν δουλεύει το link. :(
Oct 16 2011 18:06
Photo

Kai → Napster

Ίσως είναι επειδή τα είδα μαζεμένα. Αν περίμενα 1-1 τη βδομάδα δεν αποκλείω ότι μάλλον θα μου φαινότανε κι εμένα έτσι. Παρόλα αυτά ο τρόπος που κατάφερε να το ξεκάνει ήταν αρκετά πετυχημένος θα έλεγα. Θα ξαναπώ βέβαια ότι δεν έφτανε σε τίποτα αυτά που είδαμε στην πρώτη σαιζόν. Χαχα, τόσο πολύ; Την πρώτη και τη δεύτερη του manga δεν τις κοίταξα καθόλου. Άνοιξα την τρίτη γιατί μόλις είχε κάνει update. Καλά το πρώτο κεφάλαιο ήταν επικό ως εκεί που διάβασα. Ο Kaiji σε "ραντεβού" XD Ε, μα φυσικά, εννοείται! Απλά δεν θέλω να το παραδεχτώ έτσι εύκολα. Θεός είναι ένας και δεν τον αλλάζει τίποτα. Κρίμα που δεν μπορώ να βρω πόστερ του να γεμίσω όλο το δωμάτιο να τον βλέπει το μάτι μου όπου και να γυρίσει να τον χορτάσω. Δεν μπορώ έτσι.
Oct 16 2011 17:57