Community Status Updates
mono → Anelis
Oooooh thanx! Και μόλις χτες το βρήκα το Albert Nobbs και σε σκεφτόμουν :P
To hello kitty τί μου το έβαλες μαρή? Να συγχιστώ πρωινομεσημεριάτικα?! XD
Oct 17 2011 11:19
SkullKaizer → ZeD
Leier ειναι καποιο μουσικο οργανο οποτε Leierman ο μουσικος..
[url]http://www.google.gr/search?hl=el&safe=off&q=Leier&gs_sm=s&gs_upl=602l602l0l1731l1l1l0l0l0l0l203l203l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1173&bih=666&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi[/url]
Oct 17 2011 11:03
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^ Nαι, δίκιο έχεις, να μη γρουσουζελυουμε κιόλας! ΚΑλή επιτυχία λοιπόν~!
Oct 17 2011 10:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η σχεδόν-πεθερά της αφεντικίνας βασικά, οπότε πάνω κάτω, ναι. Φίλη του πατέρα μου, yup.
Τι να πω, ηλικίες δεν ξέρω. Anyway, κάτσε να δούμε αν θα με πάρουν τηλ. πρώτα έτσι όπως μου είπανε και βλέπουμε.
Oct 17 2011 10:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω? Είναι αρκετά μεγαλύτεροι? Χα χα, το αφεντικό σε έφερε ε? Φίλη/φίλος του μπαμπά?
Oct 17 2011 10:25
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν αποκλείω ότι μπορεί να τους συμπαθήσω, οι ηλικίες με φοβίζουν λίγο. Επίσης αν μαθευτεί με τι μέσω μπήκα δεν θα μου κάνει εντύπωση αν με φοβούνται ή με αποφεύγουν, αλλά η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζει :kakaka:
Oct 17 2011 10:15
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ναι πέταξες τη σκούφια σου, κατάλαβα! Κοίτα, όπως λες κι εσύ, αν είναι να ξυπνάς καμιά ώρα αργότερα ή να χεις περισσότερο χρόνο! Επίσης, πού ξέρεις? Μπορεί να τους συμπαθήσεις! ^^
Oct 17 2011 10:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι. Κάτι λένε ότι μαζεύονται μερικοί και πάνε όλοι μαζί για δουλειά και πότε πληρώνει ο ένας τη βενζίνη και πότε ο άλλος. Ξέρεις πόσο ενθουσιάστηκα με την ιδέα βέβαια, αλλά αν είναι να γλιτώνω χρόνο στο πήγαινε, θα το σκεφτώ.
Oct 17 2011 10:06
Fallen_Mpougatsa → Kai
OMFG! Είναι αρκετά μακρυά! Δηλαδή για λεωφορείο αν πάρεις θα πρέπει να ξεκινάς δύο ώρες πριν...αλλά είναι όμορφη περιοχή! ^^
Oct 17 2011 09:56
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Yep την έκανα! Πήρα πρώτα το οκ από την eyl εννοείται, αλλά τόσο επική γραμμή δύσκολα θα την άφηνα να περάσει xD
Oct 17 2011 09:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, τι τύψεις να χεις? Πλάκα κάνεις!
Χμ, εκτός Θεσσαλονίκης ή στην άλλη άκρη?
Oct 17 2011 09:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι που είναι λίγο αόριστη η θέση προς στο παρόν γιατί δεν έχω μιλήσει ακόμα με την εργοδότρια (ναι, με μέσο είναι η δουλειά αλλά δε νιώθω τύψεις ούτε στο ελάχιστο). Απ' όσο ξέρω είναι πάνω σε υπολογιστή, υποθέτω ότι θα είναι διαχείριση βάσης δεδομένων αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως αυτό δε με χαλάει ιδιαίτερα, θα προσαρμοστώ. Στο κάτω-κάτω για αρχή 2μηνη σύμβαση θα έχω, να με δουν και να τους δω.
Το μόνο που με χαλάει είναι ότι θα είναι μακριά και για πρώτη δορά στη ζωή μου σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα όταν θα έχω την ευκαιρία.
Oct 17 2011 09:36
Black Kaiser → DarkElf
Όχι, βασικά αυτό λες. Ο Tobi να είναι ένας άσχετος. Ο αδερφός του Madara meh. Και ο Orochimaru πάλι- παλιά τροφή. Πρέπει να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, κάποιος που θα προκαλέσει συναισθηματικό αναβρασμό στους πρωταγωνιστές και δυστυχώς (για σενα) πρέπει να είναι από την πλευρά των "καλών".
[QUOTE]Βγάλε τα goοd turn bad[/QUOTE]
"Bad"? Κανείς δεν είναι bad. Απλά βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. :p
Oct 17 2011 09:32
Fallen_Mpougatsa → Kai
:D Να σκέφτεσαι θετικά και να χεις αυτοπεποίθηση! Ξέρω ότι αν είναι θέμα ικανοτήτων το χεις! ^^
Oct 17 2011 09:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed