Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → zennith666

Κι εγώ είμαι κι δεν μου πετά ούτε εμένα.Απλώς οτ ελεγχω που και που για νέες δημοσιεύσεις.
Oct 17 2011 14:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι, θυμίζει πολύ! Εγώ νομίζω γι αυτό δέχθηκα τόσο εύκολα το Samurai X στην αρχή! xD Eλα ντε, ήταν επικό chapter γενικότερα αυτά τα δύο απλώς τα σπάγανε! Όλο το Kenshin τα σπάει γενικότερα αλλά δεν είναι θέμα...το drifters το χεις δει καθόλου? Αχα, καταλαβαίνω. Τώρα αυτό που λες...ναι ρε συ πολλά επισόδεια/chapters αντίστοιχα. Πρόβλημα. Και βαριέμαι...nice new seto by the way! Από πού είναι?
Oct 17 2011 14:15
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Lol, did I just ruin the best part of your teenagehood? xD Kαλά, σίγουρα καμιά σχέση μ'αυτές και σίγουρα ήταν μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά κάνανε τέτοιο κλισέ με τέτοιο τρόπο που μου φάνηκε πολύ κοινός απλώς. Ω αλήθεια? Εμείς πάλι ψωνίζουμε από Lidl/Carefour-Μαρινόπουλος οπότε ντεν ξέρω από τιμές καρντιά μου. Αλλά δες! Αν τελικά πας πουθενά αλλού θα χεις και περισσότερο χρόνο έξω απ'το σπίτι! :thatsit:
Oct 17 2011 14:13
Photo

zennith666 → Botsun

Κοίτα βασικά ενώ είμαι και subscriped στο group δεν μου πετάει notification για τα καινούρια msgs. Δεν έπρεπε να πετάει?? . Anyway...
Oct 17 2011 14:07
Photo

Botsun → zennith666

Thanks man. Απλώς το'χει ποσταρει κανα τριημερο η FAI κι απαντήσαμε μόνο τρία-τέσσερα άτομα....
Oct 17 2011 14:05
Photo

zennith666 → Botsun

ok Βοss!!!
Oct 17 2011 14:02
Photo

Botsun → zennith666

Μπορείς να μπεις στο γκρουπ,σκεφτόμαστε για RP,κάποιες ώρες μέσα στην εβδομάδα. Πέρνα να πεις την γνώμη σου.
Oct 17 2011 13:33
Photo

Kai → Napster

Yup! Είχε πολύ ένταση. Πλάκα-πλάκα, θα ήθελα να κάτσω να τα ξαναδώ αυτά τα επεισόδια καμιά μέρα, αλλά αυτή τη φορά το παραέκανα με τα ongoings και δεν με παίρνει. Κάποια θα φάνε σίγουρα stalled στο τέλος βέβαια, but away. Ρε συ, είναι πάνω κάτω, αυτό που βλέπαμε στο ending της δεύτερης σαιζόν XD Αλλά είναι ακόμη πιο κουλό. Βέβαια θα προτιμούσα να δω τη σκηνή στο άνιμε γιατί μου έλλειπε η αγχωτική φωνή του seiyuu όταν ο Kaiji τα παίζει. Ε, άμα δεν είναι το δωμάτιο καλυμμένο από τα πόστερ του θεού, του υπέρτατου, δεν έχει νόημα. Άκου εκεί δηλαδή. Βέβαια θα μου πεις τώρα, με το που βλέπεις τον θεό δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, οπότε όντως η δικιά του η περίπτωση θα χειροτέρευε. Και μιλώντας για κακή μνήμη, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για ένα που πέτυχα στα πρόσφατα που είχες στο myanimelist αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τον τίτλο. Η συζήτηση για τον θεό γέμισε την σκέψη μου και δεν μπορώ να ανακαλέσω ούτε την εικόνα, ούτε την υπόθεση.
Oct 17 2011 13:25
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:oo: Δεν σου άρεσε ? Omg..... Είναι μία απο τις αγαπημένες μου παιδικές ταινίες των 00's-10's.Βέβαια,αν τις συγκρίνουμε με κλασσικές ταινίες όπως ο "Βασιλιάς των λιονταριών" κτλ. δεν πιάνει μία. Ο Βερόπουλος είναι πανάκριβος,με περιορισμένη ποικιλία προιόντων.Αλλά,απέχει 100 μέτρα απο το σπίτι μου! XD
Oct 17 2011 13:23
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Πάντως όταν είδα για πρώτη φορά τον Sano, νόμιζα ότι ήταν ο Ryu απο το Street Fighter. xD Ναι, επίσης το επικό quote που είπε ο Kenshin στο Saito όταν έσπασε το σπαθί του: "Next strike, your head will fly". Πωωω....τι σκεφτόταν ο Watsuki όταν έκανε το συγκεκριμένο chapter?...:awww: Περισσότερο θέλω να το διαβάσω επειδή είναι του Morita.Το Prince of Tennis (anime), το έχω στο utorrent μου αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει να το κατεβάζω. Πρέπει να σκεφτώ πρώτα άμα αξίζει να δω τόσα επεισόδια. xD
Oct 17 2011 13:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

A, τι να πω? Δεν τρελάθηκα και πολύ με το ένα έτσι κι αλλιώς οπότε δεν περιμένω πολλά από το 2 αλλά θέλω να το δω έτσι κι αλλιώς! ^^ Lol, ο Βερόπουλος θα μας σώσει όλους. Εγώ αυτό ξέρω! xD
Oct 17 2011 13:12
Photo

Napster → Kai

Απο την πρώτη season, μάλλον εκεί που έπρεπε να περάσουν στο απεναντι κτίριο ήταν η αγαπημένη μου δοκιμασία. Kaiji σε ραντεβού?! Holy shit. Πρέπει να το αρχίσω τότε. xD Μου θύμισες μια ταινία με αυτό με τα πόστερ. Απλά εκείνος είχε ποστερ σε όλο του το δωμάτιο επειδή ξεχνούσε αυτά που έκανε τις προηγούμενες μέρες, όχι επειδή ήταν fan του Θεού. :P
Oct 17 2011 13:07
Photo

Getekid → Kaidou

Sorry που άργησα να σου απαντήσω, είχα διάφορα... Καλά κάνεις και σου αρέσει το One Piece :kakaka: (θα είδες λογικά ότι κι εγώ αυτό ψήφισα :tensai:). Aφού σε χαρακτήριζε το post ελπίζω να σε βοήθησε!! Εμένα μου είχε συνέβει και με μουσική!! Προσπαθούσα να βάλω στα αδέρφια μου One Piece και Metal κι αυτά τίποτα... (μια απ'τις αδερφές μου εντέλει είδε!!) Πάντως ευχαριστώ για τα λόγια σου και αν είναι θα τα πούμε και μέσα!!!
Oct 17 2011 13:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

xaxaxaxa!!! Tο kung fu panda 2 έβλεπα,αλλά δεν μου άρεσε τόσο όσο το πρώτο. :/ Το ξέρω ότι είναι απειροελάχιστη η γραμμή,αλλά επειδή πρέπει να πηγαίνω στον Βερόπουλο,αυτομάτως αποκλείεεται,να γίνω hiki. Εμείς εδω κάτω,ούτε Fellowship έχουμε,ούτε Unicorn........
Oct 17 2011 12:36
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλά εσύ έχεις πάει και μία φορά στην disneyland, εγώ που δεν πήγα ποτέ?:unlucky: Όσο για το Τόκιο λογικό μου ακούγετε δεδομένης της αγάπης που έχεις για την χώρα!:D Έκτη δημοτικού ε? Δεν βαριέσαι είναι πλεονέκτημα να δείχνεις μικρότερος;), και το naruto μια χαρά μου ακούγετε για αρχή! Όσον αφορά τα αδέλφια μου είναι λιγότερο τρομακτικό από όσο ακούγετε! Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι πολύ ήσυχοι χαρακτήρες. Και ναι το μικρόβιο των anime μπήκε μέσα μου βλέποντας τον μεγάλο μου αδελφό να βλέπει naruto (πρωτότυπο), αλλά μυήθηκα κανονικά από έναν φίλο μου στην σχολή και δεν το μετανιώνω καθόλου:P. Ο άλλος μου αδελφός δεν βλέπει καθόλου και μάλλον με θεωρεί ανώριμο που βλέπω "παιδικά" αλλά δεν βαριέσαι, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα! Χαχαχα όντος δεν σου έχω πει ακόμα για τους lc5, μα που έχω το μυαλό μου? Λοιπών πρώτη και βασική παρατήρηση που έχω να κάνω: [SPOILER]Πώς άλλαξε έτσι ο Miku?? Πού πήγε το ξανθό μαλλάκι και τα πολύχρωμα ρούχα των An cafe???:P [/SPOILER] Για να γελάσεις άκου τι έπαθα. Πρώτο τραγούδι που έβαλα να ακούσω ήταν το videoclip του loveless το οποίο άμα θυμάσαι σε κάποιες στιγμές έδειχνε έναν άνθρωπο με κουκούλα να περπατάει. Και να βλέπω τώρα το videoclip, ο Miku να τραγουδάει πρώτο πλάνο, και εγώ να μην έχω καταλάβει ότι είναι αυτός νομίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος με την κουκούλα και οτι θα έσκαγε μύτη πιο μετά,με το ξανθό μαλλί να ανεμίζει!!!:kakaka: Φυσικά μόλις κατάλαβα το λάθος μου έμεινα λίγο :sigh2:(facepalm)! Μπορείς να με κράξεις ελεύθερα:laugh: Όσον αφορά τα τραγούδια μου άρεσε πολύ το story και dirty star! Αλλά αυτό που είναι [U]κορυφή [/U]είναι το Deeper than Fate ([URL]http://www.youtube.com/watch?v=XOiZ5qsfjdg&feature=related[/URL]). Ειδικά μετά το 1:20 απογειώνετε!:awww::wooi2: Νομίζω πως συνολικά μου αρέσανε περισσότερο και από τους An cafe. p.s Εγώ ξεκίνησα το Mirai Nikki (δώσε του μια ευκαιρία) και το Guilty Crown! Το bleach το είχα αφήσει και εγώ και έπιασα και το τελείωσα το καλοκαίρι. Που έχεις φτάσει? p.s2 Φαίνεται πως και οι δύο στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Δεν είναι εύκολο να οργανωθείς όσον αφορά τα μαθήματα!:canthelp: p.s3 Χαίρομε πάρα πολύ με αυτό λες!:ureshii: Και εμένα μου αρέσει πολύ που μιλάμε, απλά δεν ήξερα άμα με κάποιον τρόπο σε "ανάγκαζα" να απαντήσεις και για αυτό ένιωθα λίγο άσχημα. Και όχι οι Ιάπωνες δεν είναι gay, ούτε τα anime παιδικά καρτούν. Να ήξερες πόσες φορές τα έχω ακούσει και εγώ αυτά.
Oct 17 2011 11:21