Community Status Updates
laiste → metalmusicmaniac
Xixixi! Swsto k auto!! Ante, fingers crossed, elpizw na ta katafereis ^^
Oct 19 2011 15:52
metalmusicmaniac → laiste
Καλά μέχρι τότε έχουμε καιρό να το συζητήσουμε, να το ετοιμάσουμε και το πιο σημαντικό: Να δω αν θα προλάβω να έρθω τελικά εκείνη την ημέρα :P
Oct 19 2011 15:45
Ama 8elete kante tpt apo Soul Eater. Egw an prolabw 8a kanw Blair, alliws tin Liz, ena apo ta opla tou Kid.
Oct 19 2011 15:41
metalmusicmaniac → LCF89
Να υποθέσω ότι το LCF βγαίνει από το Lucyfer (Εωσφόρος)? :P
Oct 19 2011 15:40
Οκ! Λογικά θα ετοιμάσουμε κάτι μαζί με την Ματίνα. Π.χ. έχω μια ιδέα, αυτή Rukia και εγώ Ichigo ή κάτι παρόμοιο, θα δούμε :D
Oct 19 2011 15:34
Nai kale, ennoeite auto!! Apla gia opoious ntu8oune 8a ginei k enas diagwnismos, opou oi kaliteroi 8a kerdisoun prammatakia. An k paizei na ginei k mia klirwsi, alla den einai 100% sigouro 8a dei3ei
Oct 19 2011 15:31
Όντως! Btw για το Halloween party. Παίζει να μπούνε και παιδιά χωρίς στολή, απλά για το πάρτι, έτσι?
Oct 19 2011 15:22
Kara3uliasame 8es na peisXD Ma k autes eixan tromeri idea gia tetoia epoxi. Se kana xamam eprepe na pame!!!
Oct 19 2011 15:17
metalmusicmaniac → Deladrian
Μπορείς να γράφεις στο δικό μου προφίλ πατώντας το view conversation ;)
Oct 19 2011 14:55
LuluChan92 → redgar
Αν προκύψει κάτι σίγουρα θα σε ειδοποιήσω. Αλλά δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο οπότε ενημέρωσέ με όταν μπορείς! :)
Oct 19 2011 14:42
redgar → LuluChan92
Καλυτερα Συνταγμα μην ανεβεις σημερα γινεται ολιγον χαος. Συγκεκριμενα να σου πω θα με βολευε Τριτη 2 Νοεμβριου αλλα απο τωρα ειναι πολυ νωρις για αυτο σου ειπα. Αν προκυψει κατι δωσ'τα αλλιως κρατα μεχρι τοτε αν μπορεις
Oct 19 2011 14:40
LuluChan92 → redgar
Δεν πρόκειται να τα πετάξω, αν αυτό εννοείς. Αλλά εφόσον είσαι το πρώτο (και προς το παρόν το μόνο) άτομο που τα ζήτησε, τότε θα τα κρατήσω. Αν κι εγώ και σήμερα ακόμα θα μπορούσα να ανέβω Σύνταγμα, γενικά δεν έχω πρόβλημα να ανέβω οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις μέρες (αρκεί να μην παίζουν απεργίες ΜΜΜ, φυσικά). Απλά πες μου μέρα και ώρα όποτε μπορείς.
Oct 19 2011 14:34
redgar → LuluChan92
Μια χαρα με βολευει το Συνταγμα. Απλα αμα γινεται να μη γινει αυτο τον καιρο γιατι θα ανεβω Θεσσαλονικη μιας και εχει καταληψη η σχολη μου. Αρχες Νοεμβριου μπορεις η θα εχουν φυγει μεχρι τοτε?
Oct 19 2011 14:31
laiste → Kamen Tantei Zura
Kalispera! Nai egw krubomoun apo pisw :himitsu:
Paizei kapou teli Noembri me arxes Dekembri analoga pws 8a bolepsei. Logika kata ta mesa tou Noembri 8a bgalw anakoinwsi :)
Oct 19 2011 14:17
Napster → Fallen_Mpougatsa
Μπορεί...
Χαίρομαι που σου άρεσε. Όλα τα manga Tsutomu είναι ωραία, πολύ ωραία manga έχει κάνει με unique art. O μίκρος όλα τα θέλει, απο ένα τραίνο μέχρι και πλοίο. :P Σαν σύνολο είναι ωραίο και γενικά μου αρέσουν manga με samurai/ninja που είναι ρεαλιστικά.
Axxx...ξες πόσο καιρό περίμενα group να συνεχίσει την μετάφραση του manga...:if:
Oct 19 2011 14:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed