Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

O ho ho ho; κι εγώ θέλω να ξαναδώ εκείνες τις επικές σξηνές του "Μίλα σκουλήκι *τραπέζι με ότι υπάρχει πάνω εκτοξεύεται* θα τα ξεράσεις όλα *διπλή σφαλιάρα στο εν λόγω υποκείμενο υπό ανάκριση*" Αχχχχχχ, αύτες ήταν οι καλές εποχές! Πού αλλού έβρισκες και ξύλο και χιούμορ την ίδια στιγμή προν το Beelzebub eh? xD
Oct 19 2011 18:43
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

μπα ουτε αυριο, δυημερη καταληψη και την παρασκευη δεν εχουμε ουτως η αλλως αρα πενθημερο, μουχαχαχαχα
Oct 19 2011 18:38
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: [SPOILER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/-zaHVMQdPCZ4/Tb74quR4lRI/AAAAAAAABMM/4NRB05ebv2o/s1600/dr-evil.jpg[/IMG][/SPOILER] Έχεις δίκο,αλλά εγώ θέλω να ξαναδώ τον Θεοχάρη να pwnαρει το σύμπαν....:cry5:
Oct 19 2011 18:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha, σήμερα καλέ? Σήμερα όλος ο κόσμος απεργούσε! Όχι όχι, δεν είχαμε! Αλλά αύριο θα έχουμε κανονικά παρόλαυτα. Μας το ξεκαθάρισε ο καθηγητής την προηγούμενη βδομάδα -τρομάρα του-...Δεν φαντάζομαι εσείς να χατε?
Oct 19 2011 18:30
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ela, ti ginete eιxαte kaνονικα μαθηματα σημερα??
Oct 19 2011 18:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, το θέμα είναι να αφήσεις τον κόσμο να διαλέξει τι θέλει να δει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών -το οποίο και πάλι εμείς θα έχουμε συντάξει- έτσι ώστε όλοι να είναι ψευδώς ευχαριστημένοι και να μην σκέφτονται την επανάσταση! ^^ Evil, no?
Oct 19 2011 18:23
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Λοιπόν,το σκέφτηκα.¨Οταν καταλάβουμε την Ελλάδα,θα βάλουμε σε επανάληψη τα επεισόδια της "Λάμψης" και του "Καλημέρα Ζωή",σε blue ray rip. Μιας και το υποχρεωτικό διάβασμα χαζοshonen-κατά την γνώμη σου-παραείναι βάρβαρο μέτρο. Καλό ; :hero:
Oct 19 2011 18:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

E άδικο έχω? Είναι σαν να σε ρωτάνε ποιο είναι το καλύτερο γλυκό που υπάρχει και οι επιλογές να είναι "Σοκολάτα, σοκολάτα αμυγδάλου, μαύρη σοκολάτα και κέικ σοκολάτας". Όλα τα υπόλοιπα πού πάνε???? Και ευχαριστώ! ^^
Oct 19 2011 18:13
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537730]Eγώ ψηφίζω [B]Kenshin[/B]! Έτσι γιατί αυτοί οι τέσσερις είναι μόνο το 0.1% όλων των πρωταγωνιστών και ντροπή που υπάρχουν μόνο αυτοί! Αντί να κάνεις μια λίστα από δώ μέχρι εκεί για να υπάρχει ποικιλία. Τσ τσ τσ, καταδεικνύω το poll ως στημένο και χωρίς φαντασία τον άνθρωπο που το έκανε. Χμ![/QUOTE]I like your style! You make up your own rules, just like me. As for /a/, read [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=157"]this[/URL].
Oct 19 2011 18:03
Photo

Yo! Master → Anelis

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10640"]Άμα δεν το πρόσεξες.[/URL]
Oct 19 2011 17:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Χα χα, πώς λέει το τραγούδι "όλα θέλω να τα ξέρω όλα" αυτός "όλα θέλει να τα έχει, όλα". Και ναι, είναι αρκετά ανανεωτικό που είναι αληθοφανές: και οι θάνατοι σωστοί και οι "shounenιες" περιορισμένες και όλα εκεί που πρέπει να μπουν. Τελικά εμένα fave character έγινε ή μάλλον σιγουρεύτηκε σαν τέτοιος ο Kiyozou/Kizou -γιατί ούτε οι μεταφραστές δεν είναι σίγουροι-. Και σε ένα άσχετο note, τελικά τελειώνω το Fate/Stay Night. Mέχρι τώρα είναι αρκετά καλό μπορώ να πω και άκρως ενδιαφέρον (είμαι στο 19 απ'τα 24). Άντε να δούμε το τέλος πώς θα πάει. Κι ένα έχω να πω: γιατί όσοι χαρακτήρες πηγαίνω πρέπει να πεθαίνουν????
Oct 19 2011 17:36
Photo

Kamui → Kalamaris

Εναλακτικό ενοώ οτι ξεφεύγει απο το κλασσικό στυλ των παλιών Castlevania με τον belmont με το μαστίγιο που περιπλανιέται σε ένα κάστρο, χρησιμοποιεί μόνο ένα όπλο και τα ίδια sub-weapons και ολόκληρο το παιχνίδι έχει ένα ανάλογο pace. Είναι λάθος που το λέω αυτό παίρνοντας υπόψη μου παλιά Castlevania όπως το 2 και το 3 που είχαν πολλά εναλακτικά στοιχεία σε σύγκριση με το πρώτο και το παραπάνω παράδειγμα που ανέφερα, αλλά το οτι στο symphony of the night μπορείς α αλλάζεις όπλα και λοιπά αντικείμενα νομίζω πως είναι μια μεγάλη αλλαγή. Με το metroidvania τί ακριβώς εννοεις? Δεν έχω παίξει 2d metroid prime but i think Castlevania is waaay better.
Oct 19 2011 17:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Αν διαβάσεις αυτό που με έγραψε όσον αφορά το συγκεκριμένο ιστότοπο και το καταλάβεις εξήγα το κι εμένα! xD
Oct 19 2011 17:28
Photo

Kalamaris → Kamui

[QUOTE]Mα το Symphony of the night είναι απο τα πιο εναλακτικά Castlevania. Η συγκεκριμένη σειρά όντως τείνει να επαναλαμβάνεται αλλά τα παιχνίδια που ανέφερες είναι τα πιο εναλακτικά και πρωτότυπα της.[/QUOTE] Βασικα αυτα ως metroidvania ειναι τα μονα που δεν εχω παιξει(απο 2d παντα).Τι ακριβως ομως ενοεις εναλακτικα?
Oct 19 2011 17:23
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

4chan βλέπω λίγο πιο κάτω... αλλοτριωθήκατε κι εσείς; :hihi2:
Oct 19 2011 16:42