Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Εγώ ένα έχω να πω: trolling is fun my firend and I'm happy we're doing it together! :mafia: Επίσης ναααααααααααι! Μόλις το τελείωσα! Ω ναι!
Oct 19 2011 20:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, νομίζω πως τώρα κιόλας πρέπει να πας να βρεις το fansub group(αν υπάρχει ακόμα) ή τους rippers και να τους ζητήσεις αμέσως τα ρέστα.
Oct 19 2011 19:47
Photo

The Tragic Prince → didimakia

χρονια πολλα διδυμε
Oct 19 2011 19:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

I do hate you. I do I do I do.
Oct 19 2011 19:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Άσε, άσε! Αντ'αυτού πήρα μια half-baked ατάκα μόνο και μόνο για να βγάζει τι? Νόημα! Πφφφφ... Loooooooooooooool; ναι ναι! Ευλογητός ο Θεός ημών...
Oct 19 2011 19:38
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ελα μωρε καλα εισαι, απλα εγω που θα χουχουλιαζω διπλα στο τζακι, στο σπιτακι μου, στη λαρισα θα ειμαι καλυτερα :):):D
Oct 19 2011 19:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, ε όχι. Χωρίς την ατάκα; Πλάκα-πλάκα η έκδοση που αραχνιάζει στο ράφι μου πρέπει να είναι παλιά σχετικά, αλλά δεν ξέρω αν την έχει. Πάντως φαντάσου, μετά από τόσα χρόνια φτάνεις στο τέλος. Vx2 Έλεος, ο Ευλογητός. Στοιχειώνει τις παιδικές μου αναμνήσεις μέχρι και σήμερα.
Oct 19 2011 19:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Τελειωνω το Fate/Stay Night τώρα και να είμαι στο 23 επισόδειο και λέει ο Shirou"People should die if they are badly injured"...και συνειδητοποίησα ότι είναι η ατάκα "People die if they are killed" που την έγραψαν έστι γιατί είναι νεότερη η έκδοση! XD Πάντως μέσα στο anime βγάζει περισσότερ νόημα!
Oct 19 2011 19:19
Photo

Αύριο 3 μόνο αλλά μεθαύριο 6 και διασκορπισμένες περισσότερο κι απ'τον αέρα: 9-12 το πρωί και μετά 6-9 το βράδυ! ΧΡ
Oct 19 2011 19:12
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

σιγα, λες και θα κακοπερασεις. ποσε ωρες εχεις μαθημα αυριο-μεθαυριο??
Oct 19 2011 19:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Έλα,φιλική συμβουλή,τα σχόλια κάτω απο το βίντεο είναι ακόμα πιο επικά ! [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=u3_6ylP0wqo[/YOUTUBE]
Oct 19 2011 19:05
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Loooool; εγώ δεν τα θυμάμαι τόσο καλά αλλά ότι να ναι΄ win η σκηνή που περιέγραψες! Αχ αχ αχ αχ, πρέπει να πάω να λιώσω λίγο σε αυτά κάποια στιγμή να τα ξαναθυμηθώ!
Oct 19 2011 19:01
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

ΧΑχαχαχα!!! Θυμάμαι,την σκηνή με τον Ευλογητό(Λάμψη),που μπουκάρει στο σπίτι μίας και της λέει,με σοβαρό υφος: "Έκριψα κάπου ένα φορτηγό 16 τόνων με το οποίο θα λιώσω το αμάξι του Γιάγκου Δράκου,αν πεθάνω κάνε μου μνημόσυνο και πες και να καλό λόγο για μένα". Εν τω μεταξύ, η τύππισα ήταν σε φάση:"Wtf,με απήγαγες,με βασάνισες,μου έσβησες τον λογαριασμό στο WoW και θες να σου κάνω και μνημόσυνο ;" Επίσης,μην ξεχνάς και το επικό [I]Walker, Texas Ranger,[/I]το οποίο έπαιρνε τόσο σοβαρά τον εαυτό του,που καταντούσε γελοίο....
Oct 19 2011 18:56
Photo

Anelis → Yo! Master

W00T!!!!
Oct 19 2011 18:50
Photo

Sniff sniff...:nanteee: Θέλω κι εγώωωωωωωωωωω!
Oct 19 2011 18:45