Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ε καλά δεν πειράζει κι εσύ...Δεν ήταν ότι κανονίζαμε και σε περίμενα xD Ω μα φυσικά, γιατί να μη μου αρέσουν οι καθυστερημένες-εεεε, επικές ατάκες του ε? Το είδες και το "κολλάζ" της Κai στο thread του Gamaran έτσι? Πες μου ότι το είδες!
Nov 01 2011 15:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ryoheeeeeeeei! Is it an exreeeeeeme lack of inspiration botsun? xD Κι εγώ ιδέα δεν έχω αλλά θέλω να κρατήσω την βασική αρχή του να ακούγεται παρόμοιο πχ Volpus Vergil-...Wow, μόλις το βρήκα! ^^ :3 Πω πω, μου έδωσες έμπνευση τώρα ε! Κι εγώ είχα το πρόβλημα με το όνομα!
Nov 01 2011 15:55
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Οχ...δεν είχα προσέξει ότι έκανες comment στο profile μου. :/ Gomen. Γιατί το θες εσύ το προγράμμα? Νόμιζα ότι σου άρεσε ο Gama και τα εμ...εμ...[I]επικά[/I] quotes του. xD
Nov 01 2011 15:54
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Re,επειδή πάσχω από έλειψη έμπνευσης.Τι όνομα θα βγάλεις το ζωάκι σου ;
Nov 01 2011 15:36
Photo

metalmusicmaniac → Regina

Nice ava and sig, ειδικά η sig τα σπάει!
Nov 01 2011 15:25
Photo

Black Kaiser → LunaJTripper

Αh από ότι κατάλαβα έχεις δηλαδή το τέλος (τα episodes που έφθασαν στον ναό) αλλά και το επεισόδιο όπου έψαχναν τον πρόεδρο και την Τίγρη στα χιόνια? (που πρέπει να είναι το 36). Καλώς. Τα υπόλοιπα θα τα κάνεις σύντομα upload? Τουλάχιστον τα τρια χαμένα υπάρχουν στα γερμανικά. Κάτι είναι και αυτό.
Nov 01 2011 15:02
Photo

metalmusicmaniac → laiste

Μπα δεν παίζει να ντυθούμε εκεί, οπότε ας τρομάξουμε μερικά μέχρι να έρθουμε :P
Nov 01 2011 14:58
Photo

laiste → metalmusicmaniac

Ektos an mporeite na ntu8ute sto photoshooting :3 Alliws nai, 8a eiste panw sto lewf me to cosplay
Nov 01 2011 14:50
Photo

metalmusicmaniac → laiste

Ερώτηση: Την ημέρα του πάρτι που θα γίνει photoshooting στην Χ.Α.Ν.Θ. σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να ανέβουμε ντυμένοι στο λεωφορείο για να έρθουμε ως εκεί, έτσι?
Nov 01 2011 14:33
Photo

Kai → Botsun

Βασικά, ούτε για μια μέρα δεν προλάβαμε να μείνουμε.
Nov 01 2011 14:17
Photo

KaiKenny

:if: Κι εμένα να προσεύχομαι να ότι απλά πρωτοτύπησε και δε σημαίνει ότι πάει για κόψιμο, επειδή το είδα bottom 3 την προηγούμενη βδομάδα. Σήμερα όμως στα rankings ήταν πάλι στη μέση, ελπίζω να είναι καλό σημάδι. Να ακόμα ένας λόγος που δε μου τη δίνει η Saki. Και τα δυο κορίτσια είναι πολύ νορμάλ ως τώρα και χαίρομαι.
Nov 01 2011 14:14
Photo

metalmusicmaniac → Theodore :D

Εμ μπερδεύτηκα και εγώ με τόσους να πηγαίνουν Γιάννενα, θεώρησα και εσένα μέσα σε αυτούς :P
Nov 01 2011 13:54
Photo

metalmusicmaniac → GhostPrince

Από anime προοδεύουμε, τα manga δεν τα βρίσκουμε και από games καίγομαι όλη μέρα :P Christos-san, hajimemashite :)
Nov 01 2011 13:53
Photo

Botsun → Kai

Πόσες μέρες έχετε ναυαγήσει στο rp ;  Γιατί προσπαθώ να μπω αλλά κάπου έχασα την χρονική συνοχή της ιστορίας....:sadist:
Nov 01 2011 13:26
Photo

KennyKai

Το chapter 16 του KnKnH με έκανε και αναστέναξα βαθιά. :if:
Nov 01 2011 13:07