Jump to content

Community Status Updates

Photo

LunaJTripper

Ναι σύντομα θα ανέβουν όλα. Μόλις ανέβηκε και το 27ο. Πάλι καλά που είναι τα Γερμανικά για να ξέρουμε τι έγινε! Δεν ξέρω πως σου φαίνεται εσένα, αλλά βάζω πρώτα το Γερμανικό dub και μετά το Ελληνικό και η διαφορά στις ερμηνίες μου φαίνεται μεγάλη. Στα Γερμανικά ειναι πολύ άχρωμο. Δεν ξέρω αν μου φαίνεται έτσι επειδή δεν καταλαβαίνω λέξη (:P) αλλά δε χρειάζεται να καταλαβαίνεις για να ακούς μια ερμηνία.
Nov 01 2011 19:54
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

τι ήθελες? καλά,ούτε εγώ ήθελα παπεί,αλλά τι να κάνουμε =ρ έχω διάφουρους γνωστούς και φίλους φπψ.στο πρώτο έτος κυρίως
Nov 01 2011 19:48
Photo

Theodore :D → metalmusicmaniac

[B]I make the difference. [/B]
Nov 01 2011 19:43
Photo

sakuJo → Shevliaskovic

καλο ειναι μωρε...αλλα δεν ηθελα αυτο ακριβως-.- δευτεροετης ντε! εγω δεν ρωτω συμπεραινω απο την ηλικια:P
Nov 01 2011 19:29
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

πρωτοετής? δεν σου αρέσει?
Nov 01 2011 18:32
Photo

Kaidou → HakunaMatata

Χμ...δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Shounen ειναι αυτο,μπορει να το τραβηξει και παραπανω απο 2 arcs :D
Nov 01 2011 18:25
Photo

HakunaMatata → Kaidou

E,κοίτα,οκ,είπαμε,δεν θέλουμε να τελειώσει,αλλά μην το χέσουμε κιόοοοολας,μην πήξουμε κιόλας με το lovers quarrel!!:wet2: Ενα σωρό ήρωες έχει η σειρά,μπορεί να μας δείξει και τίποτις άλλο!!Και στο κάτω κάτω άλλο ένα arc δεν με χαλάει.Κάτι διαφορετικό,να δούμε πως δουλεύει και ο Sasuke μέσα στην ομάδα τώρα που μεγάλωσε :P
Nov 01 2011 18:17
Photo

Kaidou → HakunaMatata

Λες να μας κρατησει την μαχη Sasuke-Naruto καμια 100αρια chaps? xD
Nov 01 2011 18:11
Photo

HakunaMatata → Kaidou

:emptyonexg1:...true....but still...:yellowcard:
Nov 01 2011 18:04
Photo

Kaidou → HakunaMatata

Nah,λιγοτεροι ανταγωνιστες για το OP :D
Nov 01 2011 18:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFU-ούτε που το κατάλαβα εκεί που το είχα διαβάσει. Έλεγε κάτι για alternative dimensions και τέτοια. Πφφφφ...πάντως κι αυτό καλή εξήγηση.
Nov 01 2011 17:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata

Παρακαλώ αγαπητή μου... Και ναι! Έτσι είναι!
Nov 01 2011 17:49
Photo

HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa

Το ξέρουμε ότι η αγάπη του προς [S]τον Sasuke[/S] την Sakura είναι παντοτηνή,ωστόσο το έχει να το μετατρέψει απο ένα απλά καλό ρολόι στο πιο ΦΕΥΓΑΤΟ ρολόι του γαλαξία.Και να ζηλεύετε όλοι:hehehe:.Και merci :)
Nov 01 2011 17:43
Photo

HakunaMatata → Kaidou

Είναι όντως λίγα και δεν ξέρεις πόσο ελπίζω να βγεις λαθος...!!:yellowcard:
Nov 01 2011 17:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ωχ, τώρα σώθηκες για το αρχικό link, αλλά πήγα και έκανα check στο [url=http://myanimelist.net/character/2087/Archer]MAL[/url] (μιας και το είχα πάρει που το είχα πάρει ήδη) και τα λέει με περισσότερες λεπτομέρειες.
Nov 01 2011 17:40