Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha, ha, ha. Berserk eh? Δεν ξέρω το σκέφτομαι να πω την αλήθεια!
Λοιπόν θέλω να μου στείλεις το link μπας και ξεστραβωθώ κι εγώ! Επίσης, μετά από το 14 όσο και να τσούζουν τα μάτια σου σίγουρα θα θες να δεις παρακάτω και παρακάτω και παρακάτω χωρίς λήθαργο!
Δυστυχώς...και αυτόν τον ξέκανα. Και δεν ήθελα, ττον πήγαινα πάρα πολύ. Σαν τον Woolfwood τον πήγαινα αν και πλέον σου είπα, δεν κλαίω, απλώς απογοητεύομαι και φωνάζω αγανακτησμένη: "Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί!?"
Nov 01 2011 17:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έχω και το Berserk αν δεν το έχεις δει και σ' ενδιαφέρει. Δεν το έχω διπλό αλλά δεν πρόκειται να το δω ποτέ.
XD Ααα... Εκεί που το πέτυχα όμως έλεγε μάλιστα και γιατί κατέληξε ήρωας και με τέτοια ψυχολογία. Πάντως οκ, παίζει να είναι και από το Unlimited Blade Works (ή όπως στο καλό το λένε).
Για την ώρα δεν με έχει πειράξει και εμένα η Rin ενώ δεν το περίμενα. Άντε να δούμε τι θα πει και στη συνέχεια... Ελπίζω να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο ως αύριο γιατί για την ώρα πέφτω διαρκώς σε λήθαργο (όχι λόγω της πλοκής, τσούζουν απλά τα μάτια).
Ναι, μου είπες ότι τον ξέκανες κι αυτόν, κακούργα.
Nov 01 2011 17:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Οχο! Είδες ε? Έχω το feeling of foreboding! :hahaha:
Ναι άσε, είμαστε και οι δύο jet!
Ρε συ εγώ αυτό δεν το κατάλαβα μέσα από το anime! Πήγα και το διάβασα στην wikipedia αφού το anime τέλειωσε γιατί ίσα ίσα δεν έλεγε τίποτα για το ποιος είναι. Και δεν είναι ακριβώς ο μελλοντικός του εαυτός έφαγες τζάμπα και λάθος είδους spoiler! Άντε, ξε-ξενέρωσε τώρα! ^^
Ναι, η Saber είναι αρκετά καλή -και πήγα και τη Rin-. Αγαπημένος χαρακτήρας σε είπα τι παθαίνει οπότε δε σε λέω ποιος είναι!
Nov 01 2011 17:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
It is. Όταν είχα πάει να το δω είχα όρεξη για bishonens και τελικά με τράβηξε πολύ περισσότερο η υπόθεση απ' όσο περίμενε. Είχε μεν κάποιες τρύπες, αλλά ίσως επειδή ήταν και αποχής με nobles και δεν ξέρω 'γω μου φάνηκε πολύ καλό.
Α, nice. Ε, τότε θα κολλάμε η μία την άλλη. Μια χαρά μας βρήσκω.
[spoiler=To spoiler ήταν]
ότι ο Archer είναι ο μελλοντικός εαυτός του κατακαημένου Shiro
[/spoiler]
Μέχρι τώρα δεν με έχει τραβήξει κανένας ιδιαίτερα, ούτε και η πλοκή για να πω την αλήθεια, αλλά πάω αρκετά τη Saber.
Nov 01 2011 17:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αυτό το Meine Liebe looks awesome! Το τρίτο πήγα να το δω και δεν άντεξα καθόλου ΧΡ
Α, μη νομίζεις κι εγώ έτσι είμαι αλλά πρέπει να βγω για τη σχολή οπότε είμαστε ήδη άρρωστες και οι δύο.
Ωχ, τι Spoiler έφαγες? Επίσης ποιος χαρακτήρας μέχρι τώρα σε φάνηκε καλύτερος/αγαπημένος?
Α, ωραία! Πάω να το βάλω και στο καταστατικό...!
Nov 01 2011 17:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αχ, τώρα το ένα δεν το θυμάμαι. Τα δύο που ήταν διπλά είναι το Gundam 00 η πρώτη σαιζόν και οι δύο σαιζόνς του [url=http://myanimelist.net/anime/336/Ginyuu_Mokushiroku_Meine_Liebe]Meine Liebe[/url] το οποίο το είχα δει στο DVD οπότε δε θα χρειαστεί να tsunderιάρζει το laptop. Το 3ο παίζει να είναι το To aru Manjutsu no Index αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αυτή τη στιγμή.
Επίσης για αύριο έλα μόνο αν δεν φοβάσαι ότι θα κολλήσεις. Ψιλοανέβασα πυρετό σήμερα και έχω βήχα και συνάχι.
Btw, έφτασα στο Fate/Stay Night στο 12 αλλά πήρα ένα spoiler και ξενέρωσα τη ζωή μου.
Το ζωάκι θα το λένε Fausto (σημαίνει τυχερός, έχει καλύτερο όνομα από το αφεντικό του), δεν το έχω γράψει ακόμα παρόλα αυτά.
Nov 01 2011 17:05
Fallen_Mpougatsa → Kai
Α, δεν έχω πρόβλημα! Εξάλλου το laptopάκι μου tsunderιάζει αρκετά τώρα τελευταία που οτιδήποτε από 380p και πάνω δεν το παίζει! Τ^Τ Οπότε γιατί όχι? Τι είναι? Επίσης, αν θες μπορώ να έρθω να τα πάρω αύριο εφόσον τελευταίο μάθημα τελειώνει 6(παρά) οπότε βολεύει να ρθω κατευθείαν εκεί!
Ωωω! Το πόσταρες ή να σε ρωτήσω το όνομα εφόσον ακόμα δεν έχει καταγραφεί κάπου μόνιμα? Και ναι φαφνικά αισθάνομαι υπερκινητικό!
Nov 01 2011 16:59
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ha ha ha! To Gama ριξηκέλευθο? Με τρομάζεις! Ha ha!
Επίσης, μ'αρέσει πολύ το λεξιλόγιό σου, αρκετά εμπλουτισμένο!
Nov 01 2011 16:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άσχετο. Χθες ξεκαθάρισα και χώρισα τα DVD με τα άνιμε και συνειδητοποίησα ότι εκτός ότι κάποια μου λείπανε είχα 2-3 άλλες σειρές γραμμένες δύο φορές. Για την ώρα είναι αμφιβόλου ποιότητας μιας και δεν τα έχω τσεκάρει ακόμα, αλλά μιας και δεν ξέρω τι να τα κάνω αν όντως είναι σε καλή ποιότητα και τα δύο αντίγραφα, σκεφτόμουν μήπως τα θες. Ένα μάλιστα νομίζω πως θα σ' αρέσει αρκετά. Πρέπει να σου το είχα αναφέρει παλιότερα.
ΥΣ. Βρήκα κι εγώ όνομα για το ζωάκι.
Nov 01 2011 16:54
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Όχι δεν γράφω γενικότερα,μόνο ένα lol-shonen,ξεκίνησα να γράψω επιρεασμένος από την πατάτα που ονομάζεται Fairy Tail.Καταλαβαίνεις,αν ο Mashima μπορεί να γράψει ένα τόσο κουλό manga και να το εκδώσει,γιατί δεν μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο ;
Οπότε,καθόμασταν με τον διπλανό μου στις ώρες των μαθημάτων της γενικής παιδείας και το λιώναμε.Εκείνος ζωγράφιζε,εγώ έγραφα....Το αποτέλεσμα ήταν τόσο κλισέ,που το Gamaran μπροστά του, θα μπορούσε να θεωρηθεί το πιο ρηξικέλευθο manga της δεκαετίας.Οπότε,είπαμε να μην το ξαναναφέρουμε και να το θάψουμε στις βιβλιοθήκες μας.
Nov 01 2011 16:52
EEEEEEEEH? Έλα ρε συ, προσπάθησες να γράψεις? Γράφεις γενικότερα? Άντε! ^^
Χμ, ναι ε? Μπράβο το "how to" που είχε και τις τεχνικές να βρίσκεις ονόματα. Απλώς αυτήν την τεχνική δεν τη συμπαθώ ιδιαίτερα όταν δεν είναι ψευδώνυμο ή όνομα που έχουν υιοθετήσει άλλοι μετά ή για κάποιο κατοικίδιο. Γιατί που ξέρει ο άλλος πως θα του βγει το παιδί ή αν θα ακολουθήσει την πορεία του ανθρώπου του οποίου το όνομα του έδωσε? Αλλά είναι καλή τεχνική γενικότερα.
Nov 01 2011 16:30
Κάποτε,είχα ξεκινήσει να γράφω το δικό μου gama-shonen,διαβάζωντας τα βιβλία της σειράς "How to draw your own manga" και μεσα περιέγραφε τεχνικές για να βρίσκεις ονόματα κτλ.
Μια απο αυτές είναι κι αυτή που αακολουθώ...
Nov 01 2011 16:24
Mου αρέσει που ψάχνεις κάτι τέτοιο, από υπαρκτά πλάσματα/πρόσωπα.
Nov 01 2011 16:10
Το βρήκα το βρήκα!!
[LEFT][SPOILER][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Numitor"]Numitor[/URL]![/SPOILER]
Με βοήθησες όταν είπες πως επιδίωκες κάποιο είδος παρήχησης,οπότε έψαξα διάσημους λύκους της μυθολογίας.Αυτό με οδήγησε στον μύθο του "Ρωμύλου και Ρέμου",όπου και βρήκα το όνομα του παππού τους.
[/LEFT]
Nov 01 2011 16:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed