Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata
Ha ha, τι ήταν αυτό το ρολόι με τις καρδούλες, της Sakura? Και ναι δεν έχω ιδέα. Προφανώς μένεις νοτιότερα από την υποφαινόμενη.
Oct 31 2011 23:00
HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa
Έχει άλλα 3(κανονικά θα είχε 4,αλλά το ένα που ήταν κ το καλύτερο ήταν χαλασμένο...:sadist:)
Στο παζάρι στην Φιλιππιάδα,i doubt you know what i mean :P
Και δεν σου'πα και το καλύτερο: κάνει σχεδιάκια και καρδούλες στο φως!!:lovulovu:
Oct 31 2011 22:43
Fallen_Mpougatsa → HakunaMatata
Ha ha ha! Από ποιο παζάρι μάνα μου να πάω κι εγώ να δω αν έχει κανα άλλο?
Oct 31 2011 22:33
HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa
Καιιιι το καφριλίκι:
Αγόρασα από το παζάρι ρολόι Naruto 6 euros και το φοράω χωρίς να ντρέπομαι:8):
Oct 31 2011 22:32
LunaJTripper
Το 33, και άλλα 2 που δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς, γιατί δε φαίνεται να χαλάει η συνέχεια.
Πάντως μέχρι τα 32 τα έχω όλα. Δε φαίνεται να λείπει κάτι από την ροή.
Τα 3 τελευταία τα έχω. Άρα μάλλον μου λείπουν τα 35 + 36.
Με κάτι αναλαμπές που έχω ώρες ώρες μάλλον το ένα επεισόδιο έχει να κάνει με μια ιστορία με τα δίδυμα. Είχε χαθεί το ένα νομίζω...
Μετά θυμάμαι μια φάση που λέει η Τίγρης σον Γκοντ ότι ο Μπος φίλησε και την Ασούκα και την Πριγκίπισσα.. μάλλον αυτό είναι από το άλλο.
Oct 31 2011 22:25
HakunaMatata → Kaidou
[QUOTE]Το Naruto αυτη τη στιγμη [B]εννοειτε[/B] οτι εχει περισσοτερη αγωνια και "θεαμα" απο το OP του τωρα.Να σου θυμισω οτι βρισκεται στα τελευταια chapter του,κατι που σημαινει οτι ολη η ιστορια του μεχρι τωρα φτανει στο ζενιθ πλοκης της...:kakashithumbup:[/QUOTE]
:OMG3: Τελειώνει το Naruto????Ποιός σου το είπε και γιατί????:oo:
Oct 31 2011 22:22
Kaidou → valadorn
Ναι την εχω πατησει και εγω ετσι. Το ονομα θα το αλλαξεις για τους ζαβολιαρηδες σαν και εμενα :P
Oct 31 2011 20:38
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Το φαντάστηκα ότι θα το δεις αυτό και θα το σχολιάσεις...και φυσικά ο αγώνας σου δικαιώνεται αφεντικό! xD
Oct 31 2011 18:29
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Μωρέ, καλά τον λέει το boss!!![/QUOTE]
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται !!!! :hero:
Oct 31 2011 17:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, το δεύτερο έβαλα -όπως φαντάζομαι θα δεις- χα χα! Πάντως είναι πολύ ωραίο το set ευχαριστώ~! Κι εφόσον είναι και η Saber, ώρα να πούμε και το κλασσικό: women's power!
Oct 31 2011 16:11
Black Kaiser → LunaJTripper
Hey. thanks για το Jura Tripper. Έψαχνα σαν τρελός για αυτήν την σειρά. Έχω δει ήδη και τα 26 που έχεις βάλει.
Να σε ρωτήσω? Ποιά 3 σου λείπουν? Μην μου πεις τα 3 τελευταία! :p
Oct 31 2011 16:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα στη sig και δεν μένω και εύκολα. Με το ava πάλι δεν έλεγε να μου κάτσει. Μου άρεσε πολύ περισσότερο το δεύτερο σε σειρά, αλλά πιθανόν το πρώτο ταιριάζει καλύτερα με τη sig.
Oct 31 2011 16:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Wow! Έτοιμο ήδη! Ευχαριστώ πολύ~! Και είναι πολύ ωραίο και μου άρεσαν και τα δύο τα Avas! ^^
Oct 31 2011 16:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Here you go. To ava δεν έλεγε να μου βγει με τίποτα, οπότε βάζω τα δυο καλύτερα να διαλέξεις
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber01.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber02.jpg[/IMG]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/saber.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Oct 31 2011 15:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed