Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Ένα σου λέω,ο πρωταγωνιστής είναι ένας Gary-Stu και όλη η ιστορία είναι για το πόσο γαμάτος μπορεί να γίνει.... XD
Nov 01 2011 22:39
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Το ξέρω, είμαι κακός άνθρωπος αλλά η αλήθεια είναι πως μ' άρεσει. You should follow the cool guys. Botsun is not a cool guy, he is forever alone, το διαλαλεί παντού.
Απόδειξη ότι θα δει το συγκεκριμένο post και θα τον πάρει από κάτω πάλι.
Nov 01 2011 22:38
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai]((Page 13, post 5th, you dug your own grave))[/QUOTE]
Way to rub it in, you even searched the page and post! T^T
Nov 01 2011 22:36
Fallen_Mpougatsa → bowtoyoursensei
Ha ha, σε ένα meeting, ναι! Η Μαρία είμαι! Αλλά απάντησες στο profil σου! xD No wonder I didn't see it; αν πατήσεις view conversation και γράψεις μόνο τότε παίρνει ο άλλος το μήνυμα, να ξέρεις! ^^
Nov 01 2011 22:30
metalmusicmaniac → GhostPrince
Βλέπω bleach, bakemonogatari και one piece και παίζω lol, call of duty και counter :)
Nov 01 2011 22:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oh nice! Marathon tomorrow!
Lol, ναι ΟΚ για έμφαση το είπα ακριβώς γιατί το είδα στο MAL.
Nov 01 2011 22:16
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι, δεν τα έχω δει, όπως δεν έχω δει και του Shiki ακόμα. So, why not?
Νομίζω πως για OVA ταινίες κλπ καλύτερα να συμβουλευτείς anidb και MAL, δεν ξέρω XD
Nov 01 2011 22:12
Black Kaiser → LunaJTripper
Ναι, το είδα ήδη :P
Κοίτα, τα γερμανικά είναι γενικά άσχημη γλώσσα για το αφτί, ίσως φταίει και αυτό.
Αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχουν πολύ περισσότερους voice-casters από την Ελληνική version. Το ΝΕW λογικά χρησιμοποίησε 5 ή 6 ατομα!
ΥΓ:Btw η γερμανική φωνή ταιρίαζει για καποιον λόγο πολύ στον Godd! :kakaka:
Nov 01 2011 22:05
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ναι αυτό έλεγα! Μα και φυσικά θα τοο έβλεπες εξάλλου, αφού είναι και του αγαπημένου σου manga-ka, ντροπή να μην το δει ο νούμερο ένα θαυμαστής του! Ρε συ, το πα και στο thread αλλά πρέπει να το πω κι εδώ: δε μοιάζουν υπερβολικά οι ρόλοι του Zenmaru και του Isshida έτσι όπως είναι illustrated (για να μη μιλήσω για το σχέδιο που όντως είναι ίδιο, δίκιο είχες!). Ο Ichigo είναι ένας πιο ενοχλητικός Gama κι ο Zenmaru είναι ένας πιο άχρηστος Isshida. Ειλικρινά!
Nov 01 2011 22:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, γι αυτό είπα αργότερα...και δεν έδωσα καν spoiler. Απλώς υπέθεσα ποιους χαρακτήρες μπορεί να βρεις ενδιαφέροντες! :orly:
Απ'ότι μου λένε οι άκρως μυστικές μου πληροφορίες (δηλαδή όπως είδα απ'αυτά που λένε και τα παιδιά στο thread) το Fate/Zero ήταν αρχικά 26 επισοδείων αλλά τελικά το χωρίσανε σε 13/13 (αλλά το πρώτο είναι διπλό οπότε είναι 13/12 για να είναι όλα μαζί 26).
Edit: α ξέχασα! Εγώ την κατεβάζω ήδη την ταινία, χα. Χα. Χα. Όχι που θα την άφηνα! Να κατεβάσω και τα OVA και είμαι κομπλέ, no? xD Αλήθεια, τα OVA του Angel Beats τα είδες? Αν όχι θες να τα δούμε αύριο?
Nov 01 2011 21:57
Shevliaskovic → sakuJo
εγώ ήθελα εκπα αρχικά,μετά θεσσαλονίκη(μπας και φύγω απο το σπίτι =ρ) και μετά παπεί.
ναι δευτεροετής είμαι,απλά για κάποιο λόγο ξέρω πιο πολλούς πρωτοετείς απο δευτεροετείς =ρ
Nov 01 2011 21:54
GhostPrince → metalmusicmaniac
Yoroshiku, Chris-san :P
τι βλεπεις/παιζεις αυτο το καιρο? :hot:
Nov 01 2011 21:50
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κάτσε, αυτούς ακόμα μόνο στο opening τους έχω δει. Είμαι ακόμα στη μέση του 15.
Αν είναι έτσι, θα του ρίξω μια ματιά μιας και είναι ακόμα ongoing. Είδα ότι πολλοί έχουν σχέση με τα παιδιά που παίρνουν τώρα μέρος, αλλά ευτυχώς δεν πήρα spoilers. Ίσως τσεκάρω και την ταινία blade works αν και δεν τα πάω καλά με τις ταινίες. Mου έκανε εντύπωση πάντως, που παρότι το Zero θα είναι 13 επεισόδια, έχει ανακοινωθεί ήδη το sequel του με 12. Nice.
Nov 01 2011 21:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed